Herhangi bir iş. Olabilir mi buArkadasım kımse yok sanırımben yardımcı olayım maratonda bır saat deyınce bır saaat boyunca ardısık ıs yapıp yaptıgın ıslerı kapıstırıyorrsun
herşeyi yapabilirsinBen isterim ama maratonda ne yapacağız
maşallah size :)chentiq kalktım kuzum. Sabah oğlan 'Anneee karnım acıktı hadi kalk kahvaltı hazırla' diye uyandırdı beni sıpa :) Sonra yine yalvar yakar yedi tabi :)) Şimdi kahve içiyoruz oğluşla. Yani ben kahve o ıhlamur. Bitirince parka gideceğiz inşallah. Bu saate kadar bir güzel yayıldık evde..
Geç kalmış maraton sonucum.
kız yüzünden gün içine yayılmış 1-2 saatlik maratonum şu şekilde;
- yemek yapıldı
- mutfak süpürüldü. Silindi.
- mutfak camı silindi.
- bulaşıklar mak.ya dolduruldu, çalıştırıldı. Yıkananlar yerlerine kondu.
- çamaşır yıkandı 2 posta ve asıldı.
- kıştan kalma balkon yıkandı.
- kek yapıldı.
Bu kadarcık.
Bunun haricinde kızımı parka götürdüm saatlerce oynadı.
ama ben o cümleyi yazarken gülmüştüm ve ben kaçtım lafıda espiri yaparlar ya "olduuu ben kaçtım "öyle yazmak istedim. çabalamayan dediğiniz zamanda chentiq bilir bundan önce diyet topiği ,dua ,erken kalkma topiklerinde başlayıp bırakan biriyim yanlış anladıysanız kusura bakmayın ayrıca @eflalim le tartışıp beni rüyanızda görmenizde tuhaf mışMerhaba
Dün kabuslu bir gece gecirdim regl dönemime denk gelen bu kabuslu sıkıntının sorumlusuNAVLEE sizsiniz
Evet yanlıs duymadınız sizsiniz dün gelip bana düşmanlık yaptınız ve beni incittiniz. Üstelikte inanın çok haksızsınız. Pek sevgılı asabi alıngan arkadasımıza konuları takıp edersenız ben şişmanlara birşey yakışmıuor cumlesını chentiki ateşlemek ıcın kullandıgımı motıvasyonu arttırsın dıye spor ıcın kullandıgımı acıklamıstım cok ustlerde. Ama o arkadasım ısrarla benımle taraf olmak ıstedı. Bende benı bosversın dıye sısmanlarla arkaaslık etmıyorum gıbı benı kıranı bende kırarım temalı bı paratg taf yazdım. Ama nerden bılırdım topıktekk sısman arkadaslarımın kı benım boyle bır kılo secıcılıgım Gercekte yok. O sisman arkadaslarımın gelıp baan dusmanlıl etmek ıcın fırsat yaratacagımı. Ben cok ıncındım once ılgılenmedım ama gece sızınle ılgılı kabus gorunce ne kadar rahatsız oldugumu farkettım. Chentik mahkeme istiyorum.
kızlar galiba hamileyim
daha test yapmadım nişan gibi bir leke geldi istiyordum ama sevindim mi üzüldüm mü bilmiyorum test yapamadım daha cesaret edipHadi yaa test mi yaptın?? İstiyor muydun?? Öyle bir yazmışsın ki sevindin mi, üzüldün mü anlamadım:) Hayırlı olsun inşallah ben sevindim
Neeeeeekızlar galiba hamileyim
ilacı bıraktım şüphelenince daha emin değilimNeeeeee
Eminmisin
Buna hazır mısın?
İlaç kullanıyordun değilmi? Eğer varsa çocuğa bir zararı olmasın dikkat et!
Varsa Allah analı babalı büyütsün ne diyelim, sağlıkla gelsin bebiş demek ki rızkı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?