- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Nerden biliyorsun azaldığını? Daha yaşın kaç ki? Aynı yaştayız seninleilacı bıraktım şüphelenince daha emin değilim
ama istiyordum çünkü yumurta rezervim azalmaya başlamıştı yaşımdan ötürü
dr um dedi bazı kadınlarda 30 ve sonrasında azalıyormuş 30 yasındayım kiloda var tabiNerden biliyorsun azaldığını? Daha yaşın kaç ki? Aynı yaştayız seninle
Ben kendimi 18 gibi hissediyorum ama benimki de mi azaldı o zaman
Vışşş, ben de bir kontrole gideyim o zaman gerçi pek hamileliğime sıcak bakmıyor doktorlar ama olacaksa olsun olmayacaksa da ümidimi keseyim işime bakayım, kariyer yapayımdr um dedi bazı kadınlarda 30 ve sonrasında azalıyormuş
bir baktırmak iyi olur tabi ben bir tuhafım galiba umutlanmak istemiyorum daha belli değilVışşş, ben de bir kontrole gideyim o zaman gerçi pek hamileliğime sıcak bakmıyor doktorlar ama olacaksa olsun olmayacaksa da ümidimi keseyim işime bakayım, kariyer yapayım
inşallah korunuyorduk nasıl oldu anlamadım daha emin bile değilim gerçiI irresistible e sen diyet yapıyordun daha, keşke ideal kilona inip öyle düşünseydin şimdi hamilelik doğum emzirme derken inşallah kilon artmaz
en büyük endişem kilo zatenI irresistible e sen diyet yapıyordun daha, keşke ideal kilona inip öyle düşünseydin şimdi hamilelik doğum emzirme derken inşallah kilon artmaz
hayırlı olur inşallah canım ama test yap merakta bırakma bizikızlar galiba hamileyim
tamam yapacagım inşallah yarınhayırlı olur inşallah canım ama test yap merakta bırakma bizi
ama ben o cümleyi yazarken gülmüştüm ve ben kaçtım lafıda espiri yaparlar ya "olduuu ben kaçtım "öyle yazmak istedim. çabalamayan dediğiniz zamanda chentiq bilir bundan önce diyet topiği ,dua ,erken kalkma topiklerinde başlayıp bırakan biriyim yanlış anladıysanız kusura bakmayın ayrıca @eflalim[/USER ] le tartışıp beni rüyanızda görmenizde tuhaf mış
Topik tek bir kisiden oluşmuyor o yüzden topigi birakmayin
siz beni yanlış anladınız o yüzden hiç uzatmayalım düşmanlık falan ne oluyor görende bişey var sanır topiğinize gelmekle hata ettiğimi anladım ve haddinizi burada da bildirebilirdim eğer niyetim öyle olsaydı
Tesekkur ederım bende bırakmak ıstemıyorum onemsedıgım ıcın etkılendım zaten.Topik tek bir kisiden oluşmuyor o yüzden topigi birakmayin
Olay tam olarak ne ki
Tamam bellıkı ben yanlıs anlamısım inanın uzulmustum demek cabalamadıgınız ıcın gıttınız. Allah askına kuzul az yada cok bıraz olsun nıyetınız varsa tekrar gelın topıge bu uzun bır surec vermezsınız belkı ama kılo da almamanıza yarar belkı. Bıyrun gelın topıge. Pazartesı tam lıste olusturacagım.siz beni yanlış anladınız o yüzden hiç uzatmayalım düşmanlık falan ne oluyor görende bişey var sanır topiğinize gelmekle hata ettiğimi anladım ve haddinizi burada da bildirebilirdim eğer niyetim öyle olsaydı
3. Olacak bakalim kismet daha test yapamadim ilk bebeğimi dogumda kaybettimTesekkur ederım bende bırakmak ıstemıyorum onemsedıgım ıcın etkılendım zaten.
Bu arada bebiş haberini kutlayamadım hayırlı olsun atkadasım ilk bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?