Aslında konu ne konusu flulaştı. Ama kilo degıl bence yani ben talıhsız bır soylemde bulundum spor için motıve yaratayım dıye ordan konu uzadı.

O konunun grupta benımle anılan bır kangren oldugu sanısına kapıldım NAVLEE arkadasımı yanlıs anlamısım da. Neyse en basıt oZet bu heralde.

Uzun hıkaye !

Ben daracık gıyınen kısacık gıyınen etlı butlu mıdelı goruntuyu sevmem sadece onun dısında gorsellıkte bır takıntım yoktur. Konu bu bıle degıldı :)

Bir sürü basını agrıtıcam okuyanların.

3. Olacak bakalim kismet daha test yapamadim ilk bebeğimi dogumda kaybettim
Ahh cok zor !
Buyuk hayalkırıklıgı !
Ah atkadasım bir okadar guclu bı kadınsın sen işte acı öğretir demi?!
Buyuk gecmıs olsun.
İnşallah bunu saglıkla kucagına alacaksın onsallah hıc tedırgın olma. Bebiş hısseder

Sagolun bakalim test yapamadim daha hayırlısı neyse o olsun

yanlış anlama ortadan kalktığına sevindim ama emin olduğum bişey varsa oda en fazla iki hafta kendime veriyorum kesin bırakırım sporu .yinede yazın beni belki bi mucize olur ve devam ederim

Bakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!

Gönderirim canım
Canım Rabbim şifa versin şimdi nasıl?
kızlar galiba hamileyim
Hadi hayırlı olsun canım
Vışşş, ben de bir kontrole gideyim o zaman gerçi pek hamileliğime sıcak bakmıyor doktorlar ama olacaksa olsun olmayacaksa da ümidimi keseyim işime bakayım, kariyer yapayım
Senin riskli değil miydi hamile kalman?

Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.

olur mu öyle şey gitme

Maraton yapmak isteyen?
Ben başlıyorum gelen buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…