3. Olacak bakalim kismet daha test yapamadim ilk bebeğimi dogumda kaybettim
Bakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!
aaaa kız sen ciddimisin lütfen ya sensiz bi tropik düşünemiyorumSelam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.
Meseleyi, olayi bilmiyorum... ama sizi cok iyi anliyorum... kk da bazen öyle insanlar varki insan cildirabiliyor....biryerde okumustum... insanlarin hareketlerine, konustuklarini degistiremeyiz belki ama kendi tepkilerimize kontröl altina alabiliriz..birde böyle yaklasmaya calisin.. pire icin yorgan yakilmaz degilmi.. 2 yil sanal ortamda uzun bir süre.. yine siz bilirsiniz.. ama arkadaslarinizin ricasida ortadaBakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!
basiniz saolsn. Mevlam insallah birdaha nasip eder... cocuk isteginiz varsa taabiki.Hastaydı bir cok hastaligi vardi yasamadi
Maratonum bıttıMaraton yapmak isteyen?
Ben başlıyorum gelen buyursun
Ben de bir bebek kaybettım gıderken benım kanser oldugumu bana bıldırdı. Benım mınık melegım gelmeseydı farketmeyecektık.Hastaydı bir cok hastaligi vardi yasamadi
Bir anda bitecek bir şey değil malesef. Zamana yayılmış bir sürecimiz var. Ama cuma gününe göre daha iyi.Gönderirim canım
Canım Rabbim şifa versin şimdi nasıl?
Hadi hayırlı olsun canım
Senin riskli değil miydi hamile kalman?
Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.
Harika bir haber bu. Tebrik ederim.kızlar galiba hamileyim
Basiniz sagolsun geçmiş olsunBen de bir bebek kaybettım gıderken benım kanser oldugumu bana bıldırdı. Benım mınık melegım gelmeseydı farketmeyecektık.
Saolun geldı gectı şükür.Basiniz sagolsun geçmiş olsun
Tabiki herşey olur, kitap okuma, kahve, artık ne yapacaksan!Maratona kısısel bakım dahıl mı
Eline sağlık, ilerleme var:)Maratonum bıttı
Banyo yaptım spor sonrası mecburen
Kısısel bakım dahıldır umarım
Cocukla satranc oynadım mat edınceye kadar
Mutfag gırdım tezgahtakılerı kuruladım kaldırdım
masayı topladım
Ozel catal bıcak takımımı elde yıkadım
Sırkelı suda bekletıp mıkrofıber bezle sıldım kaldırdım
Corap cekmecemı ıkı kutu halınde duZenlı hale getırdım
Yarın gıyecegım seylerı salona cıkardım
Yatakodasında yerde duran hurcu annemlerın yastık yorganını topladıgım esıme kaldırttım
Çopleri kapıya koydum bu esnada aksılık oldu cop posetınden caylar sacıldhıc ıstıfımı bozmadım tumcoollugumla makıne ile cektım puskullu halıma yapısanları tırnaklarımla sectım ıslak mendılle sıldım.
Kucuk supurgeyı bosalttım yıkadım kalorıferın ustune kurusun dıye koydum bunu omrumde ıkıncı yapısım hep kayniş yapardı yaparkende kızım bunu yap derdı onu andım. :)
Sure bittigi için balkondaki tencereye dokunmadım kuralcıyımdır :)
Geçmiş olsun, şu an iyisiniz değil mi?Ben de bir bebek kaybettım gıderken benım kanser oldugumu bana bıldırdı. Benım mınık melegım gelmeseydı farketmeyecektık.
Hastaydı bir cok hastaligi vardi yasamadi
kızlar başınız sağolsun Rabbim diğer çocuklara uzun ömür versinBen de bir bebek kaybettım gıderken benım kanser oldugumu bana bıldırdı. Benım mınık melegım gelmeseydı farketmeyecektık.
Cok sukur ıyıyım. Atlatttım. Ama onun gelmesı gıtmesı ardından dr un bı gelın demesı sonrakı surec zorluydu cok sey oğrendıgım cok ama cok "genısledıgım" ruhen rahatladıgım bır surectı. Acını sev derim her zaman ben o acımı sevdım.Geçmiş olsun, şu an iyisiniz değil mi?
Aynen zambak maratonu sevdım tekrar yapalım :)Eline sağlık, ilerleme var:)
Aa bak bu ıyı oldu. O zaman daha sık yaparım bende keyıf halı coktur.Tabiki herşey olur, kitap okuma, kahve, artık ne yapacaksan!
olur mu öyle şey gitme
aaaa kız sen ciddimisin lütfen ya sensiz bi tropik düşünemiyorum((( lütfen lütfen gitme
Meseleyi, olayi bilmiyorum... ama sizi cok iyi anliyorum... kk da bazen öyle insanlar varki insan cildirabiliyor....biryerde okumustum... insanlarin hareketlerine, konustuklarini degistiremeyiz belki ama kendi tepkilerimize kontröl altina alabiliriz..birde böyle yaklasmaya calisin.. pire icin yorgan yakilmaz degilmi.. 2 yil sanal ortamda uzun bir süre.. yine siz bilirsiniz.. ama arkadaslarinizin ricasida ortada
basiniz saolsn. Mevlam insallah birdaha nasip eder... cocuk isteginiz varsa taabiki.
Nego olur mu öyle ya. İstemediğin kimseyle yazışmak zorunda değilsin. Görmezden gelebilirsin.
Sağolun kızlar kararım bu yönde seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?