Ahaha çok tatlı anlatmışsın O pidelerden yaptırmak için oraya gelmek istiyorum yaa.. Bizim buralarda yapmıyorlar. Ancak gidip onların yaptığını yiyebiliyoruz Bu akşam Mardin'deyken fırında pişirttiğimiz bir yemeği yaptım evdeki fırında. Tabi ki o lezzet olmadı. Kıymetini bilememişim oranın..

burada çok fırına atılır yemek gel sende :))

Biliyorum o bölgenin yemek kültürünü. Biz de tam alışmıştık sonra memlekete döndük. Buralarda almıyorlar maalesef..
şimdi siz sabah fırına biber atıp sıcak pideyle kahvaltı edemiyormusunuz vışşşş :))kız burada varya pişmil biber olmasa ölecek insanlar var :)))

şimdi siz sabah fırına biber atıp sıcak pideyle kahvaltı edemiyormusunuz vışşşş :))kız burada varya pişmil biber olmasa ölecek insanlar var :)))

o zaman buralara hiç gelmesinler ya da ocakta közlenmiş biberle idare etmek zorunda kalırlar

Siz spor yapmayın

NAVLEE cok guzel anlatmissin sonunda ne olacak diye soluksuz okudum :)) bidr ev yapimi pideyle biber cekti canim ya olsa da yesek :)

Bu arada ben maraton icin gelmiştim katilan var mi 12.00 13.30 maratonu

Ben bugün mutfağı süpürdüm sildim.
Şu anda bulaşığım yok, tezgahım ocağım masam temiz.
Akşama yemek yapcam ama ilerleyen saatlerde.

İki gündür çamaşır yıkıyordum. Bugün ütüler yerleştiririm diye düşünüyorum.

Bir de kızı yıkayacağım, kızın kıyafetlerini makineye atacağım.

Bi de ortalığın tozunu alacağım birazdan

Ben bugün keyifçiyim. Kv kp geldi oturuyorum iş yok, mutfak temiz, ortalık toplu, yemek de var bir pilav yapıcam yanına akşama o kadar:))
bende bitirdim temizligi termosumu aldim tostumu yaptim meyvelerimi de dilimledim kizimida alip cikicam az sonra dag bayir gzicem gunes batana kadar :)

Kızlar bu haftanın alışkanlığını vereyim: Çamaşırları biriktirmeden hemen makinayı çalıştırmak.

Nasıl yani? Ben biriktiriyorum da öyle çalıştırıyorum. Öyle sıkış pıkış da yapmıyorum ama az çamaşırla da çalıştırmıyorum

Nasıl yani? Ben biriktiriyorum da öyle çalıştırıyorum. Öyle sıkış pıkış da yapmıyorum ama az çamaşırla da çalıştırmıyorum

Yok biriktirmeden derken bir makine çamaşır çıkınca hemen yıkansın üstüne binmesin demek istemiş P pinartn hani bazen o çamaşır sepeti dolar taşar ya öyle olmasın anlamında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…