Evin temizmis daha ne olsun :) düğün içinde yaparsın güzel bir temizlik
Boya devam canım bir ara bitmişti şükür alabildim hemen başladım, özelden yazıyım benim ig yi bakarsın boyadıklarıma yaptıklarıma
Benim kombim bozuldu. Öğleden sonram hep yeni kombinin takılması temizliği vs ile geçti. Yarın öğleden önce maraton yapabilirim. Öğleden sonra hastanede olacağız.
İnşallah canım.
Gecmis olsun
Amatörce denemeler diyelim. Mesela yeşil olan kızıma sabahlık. Dikili halini çekmedim. Giyiyor. Diğerleri aynı kumaştan anne kız kombini.Eki Görüntüle 1990995

Bu da eşime koşuda verilen tişörtünden bozma zıbınla baba oğul kombini. Beğenmene sevindim

Ellerine sağlık dikiş bilmeyi çok istiyorum ama nerde gidemem kursa. Acemice bir kere elbise dikmistim

Eflalim özelden mesajım gelmemiş

Sayfamin kulkedilerinden yardim istiyorum.

Kizlar benim soyle bir sorunum var. Ben bir baykusum. Yani geceleri yasamayi seviyorum. Ama kendimo tarla kusu yapmak istiyorum. Yani sabah erken kalkayim gunu kucaklayayim.

Bunun icin bazi gunler 9 da 10 da yatiyorum ama saat sasmiyor gene ayni saatlerde kalkiyorum.

4.40 ta falan kalkmak istiyorum. Gecenin sakinligini dinginligini seviyorim ama sabah kerahatte uyuyor oluyorum ki bununistemiyorum. Ama dayanamiyorum. Ne yapmam lazim. Bdv ye yazasim var. Ama beni kovarlar oradan. Hic ilgi cekici bir konu degil

Bende oyle bu sabah 5 te kalkip is yapacaktm uyandm ama uykuya dayanamadim uyudum tekrar

Canım sen işi bıraktın mı? O saatte mecburen ayakta olmuyoe musun?

hiçbir fikrim önerim tavsiyem yok. geç yatma değil ama kalkamama derdi bende de var çünkü. daha iyisin bence en azından daha az uyuyosun ben bu de uykuya doyamiyorum

duvar silme++
Cam silme++
Koltuk silme++
Unite silme++
Perde utuleme++
Yemek yapma++
Battaniye yikama++
Bulasik yikama++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…