Evin temizmis daha ne olsun :) düğün içinde yaparsın güzel bir temizlikhehehe beni tanımışsınNego
Bu hafta ve bundan sonraki hafta annemdeyim.
Bu Pazar sınavım var evime gideceğim ama temizlik yapmam herhalde, çünkü temizleyip gelmiştim anneme.
Ondan sonraki haftasonu İstanbul'da düğündeyim.
anlayacağın 2 hafta temizlik yapmayacağım. Annemde yaparsak yazarım.
Ama düğün için kişisel temizlik şart
Boya devam canım bir ara bitmişti şükür alabildim hemen başladım, özelden yazıyım benim ig yi bakarsın boyadıklarıma yaptıklarımaEflalim bir ara herkes kayboldu. Benim ufaklık da bir iyi bir kötü. Kötü olduğu zaman ev işini bırak hiçbir şey görmüyor gözüm. Maratonları özledim ama.
Sen nasılsın? Boya işleri ne alemde? Ben de fırsat buldukça hobi olarak dikiş dikiyorum.
İnşallah canım.Benim kombim bozuldu. Öğleden sonram hep yeni kombinin takılması temizliği vs ile geçti. Yarın öğleden önce maraton yapabilirim. Öğleden sonra hastanede olacağız.
Amatörce denemeler diyelim. Mesela yeşil olan kızıma sabahlık. Dikili halini çekmedim. Giyiyor. Diğerleri aynı kumaştan anne kız kombini.Eki Görüntüle 1990995
Bu da eşime koşuda verilen tişörtünden bozma zıbınla baba oğul kombini. Beğenmene sevindim
Eflalim özelden mesajım gelmemişEvin temizmis daha ne olsun :) düğün içinde yaparsın güzel bir temizlik
Boya devam canım bir ara bitmişti şükür alabildim hemen başladım, özelden yazıyım benim ig yi bakarsın boyadıklarıma yaptıklarıma
İnşallah canım.
Gecmis olsun
Ellerine sağlık dikiş bilmeyi çok istiyorum ama nerde gidemem kursa. Acemice bir kere elbise dikmistim
Kiz eksi koyunca moralin bozulmuyir mu. Benim bozulurduGunaydin Kizlar
4mayis yapilacaklar
Gunluk oda
duvar silme--
Cam silme--
Koltuk silme--
Unite silme--
Perde utuleme--
Yemek yapma--
Bende oyle bu sabah 5 te kalkip is yapacaktm uyandm ama uykuya dayanamadim uyudum tekrarSayfamin kulkedilerinden yardim istiyorum.
Kizlar benim soyle bir sorunum var. Ben bir baykusum. Yani geceleri yasamayi seviyorum. Ama kendimo tarla kusu yapmak istiyorum. Yani sabah erken kalkayim gunu kucaklayayim.
Bunun icin bazi gunler 9 da 10 da yatiyorum ama saat sasmiyor gene ayni saatlerde kalkiyorum.
4.40 ta falan kalkmak istiyorum. Gecenin sakinligini dinginligini seviyorim ama sabah kerahatte uyuyor oluyorum ki bununistemiyorum. Ama dayanamiyorum. Ne yapmam lazim. Bdv ye yazasim var. Ama beni kovarlar oradan. Hic ilgi cekici bir konu degil
Bunların hepsini herkes bir günde mi yapıyorGunaydin Kizlar
4mayis yapilacaklar
Gunluk oda
duvar silme--
Cam silme--
Koltuk silme--
Unite silme--
Perde utuleme--
Yemek yapma--
Evet canim bugun yapup bitirmeyi dusunuyorum ama dinlenip dinlenip yapiyorum hergun bi odaBunların hepsini herkes bir günde mi yapıyor
Canım sen işi bıraktın mı? O saatte mecburen ayakta olmuyoe musun?Sayfamin kulkedilerinden yardim istiyorum.
Kizlar benim soyle bir sorunum var. Ben bir baykusum. Yani geceleri yasamayi seviyorum. Ama kendimo tarla kusu yapmak istiyorum. Yani sabah erken kalkayim gunu kucaklayayim.
Bunun icin bazi gunler 9 da 10 da yatiyorum ama saat sasmiyor gene ayni saatlerde kalkiyorum.
4.40 ta falan kalkmak istiyorum. Gecenin sakinligini dinginligini seviyorim ama sabah kerahatte uyuyor oluyorum ki bununistemiyorum. Ama dayanamiyorum. Ne yapmam lazim. Bdv ye yazasim var. Ama beni kovarlar oradan. Hic ilgi cekici bir konu degil
hiçbir fikrim önerim tavsiyem yok. geç yatma değil ama kalkamama derdi bende de var çünkü. daha iyisin bence en azından daha az uyuyosun ben bu de uykuya doyamiyorumSayfamin kulkedilerinden yardim istiyorum.
bitti mi işlerYok canim bi an once arti yapmak icin ugrasyorum bitiremezsm bozuluyor moralim
iş gorusmen nasıl geçtiSalı günü is gorusmem var kizlar dua edin olur mu
İyi cok şükür pazartesi başlayacağımbitti mi işler
Evet cnm bitti bugun battaniye yikarken bide dustum tam oldukbitti mi işler
Hayirli olsn cnm bnmİyi cok şükür pazartesi başlayacağım
Hayırlı olsun başarılar dilerim.İyi cok şükür pazartesi başlayacağım
hadi gözün aydın iş ne üzerine pekiİyi cok şükür pazartesi başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?