14-16 maratonum

Kahvaltı sofrası toplandı
Tezgah toparlandı
(Öyle böyle degil tezgah üstünde hiç boş yer yoktu)
Bulaşıklar makineye dizildi
Mutfak süpürüldü
Sandalyeler silindi
Buzdolabı çekilip arkası VE üstü silindi
Mutfaktaki Petek yanları sökülüp içi dışı ciflendi
Kapısı silindi
Yerler silindi (dizlerimi vura vura elle silindi)
Makineye çamasır atıldı

Son düzenleme:
Küldaşlar bu saat farkı yüzünden maratonlar hep kaçıyor yaaa biz kahvaltıdayken siz işlere girişmiş oluyorsunuz çok gıcık bir durum ;(

Küldaşlar bu saat farkı yüzünden maratonlar hep kaçıyor yaaa biz kahvaltıdayken siz işlere girişmiş oluyorsunuz çok gıcık bir durum ;(

Badiiiiiim sen ne zaman istersen ben sana destek oluruuuuuum.sen yeterki seslen bana.

Hatta müsaitsen şimdi yapalım
Misafir vardı yeni gitti
Mutfak savaş alanı gibi

Var mı gelmek isteyen

Badiiiiiim sen ne zaman istersen ben sana destek oluruuuuuum.sen yeterki seslen bana.

Misafir vardı yeni gitti
Mutfak savaş alanı gibi

Var mı gelmek isteyen
Ben geliyim mi eşim ekti beni üst katı temizleyecekti güya uydu rüyasında dip köşe temizlemiştir artık

Ben geliyim mi eşim ekti beni üst katı temizleyecekti güya uydu rüyasında dip köşe temizlemiştir artık

Olur canım hadi başlayalım
Onların ipiyle kuyuya mı inilir ya:))
Tüm erkekler uykuyu çok seviuor galiba.uyumasalarda oturamazlar hiç hep yatış pozisyonundalar
Hayat onlara güzel beeee

Başlıyorum ben

Misafir vardı yeni gitti
Mutfak savaş alanı gibi

Var mı gelmek isteyen
Badimmmm şimdi gördüm yaaaaa ama sana bişey diyim de sevin şuanda giyinme odasını toparlıyorum :)

maratonda yaptiklarim
-mutfak toplandi
-yemek yapildi
-camasir yikandi
-yikanan camasirlar kurutulup yerlestirildi
-cocuk ateslendi o yuzden pek birsey yapamadim

mutlaka ütü yapmam lazim. cok yorgunum. banyo hala duruyor. kac gundur bir banyoya el atamadim.

bunu firsata cevirmeliyim. ben eve gelene kadar herkes isini bitirmis oluyor. 2 saat fark var galiba. beraber yapalim isleri.

Olur canım hadi başlayalım
Onların ipiyle kuyuya mı inilir ya:))
Tüm erkekler uykuyu çok seviuor galiba.uyumasalarda oturamazlar hiç hep yatış pozisyonundalar
Hayat onlara güzel beeee

Başlıyorum ben
ben erkek olmak istiyorum. o zaman cocuklar bana yine anne der diye dusundum bir an. ya erkek olacaktik ya da zengin olacaktik. 2side degiliz.. amma saglikliyiz. mutluyuz..herseyimiz var :)

İyi akşamlar..
Kızlar ben bugün öğlen bir çıktım, akşam döndüm ancak bitik bir halde.. Haftaya görümcemin oğlunun sözü var bizim de bulunmamız gerekiyor. Benim kıza kıyafet bakmaya çıktık. O kadar zayıf ki ne üstüne oturan düzgün bir elbise, ne etek ne bluz... Birşeyler uydurana kadar saatlerce bütün mağazaları dolaşmak zorunda kaldım.
Yani bugünün ödevi benim için buydu Beşli yok.. Bu hafta da sallantıda... H. içi birkaç günlüğüne yatılı misafirim gelecek söz olayı için.. Elimden geldiğince ödevleri, beşlileri aksatmamaya çalışacağım..
Görüşmek üzere...

ben erkek olmak istiyorum. o zaman cocuklar bana yine anne der diye dusundum bir an. ya erkek olacaktik ya da zengin olacaktik. 2side degiliz.. amma saglikliyiz. mutluyuz..herseyimiz var :)

Hamdolsun canım...
Hem çocuklar anneyi daha çok seviyor boşver:))

2. Maraton sonucum
Oturma odası koltuk örtüleri silkelendi takıldı
Koltuklar çekilip altları süpürüp siilindi
Tv altındaki tüm kitaplar çıkartılıp eleme yapıldı
İçi silindi kitaplar düzenlendi
Halı süpürülüp kaldırıldı altı silindi
Sehpaların tozu alındı
Merdivenler silindi
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çocuklara çorba yapıldı

K klbk33 eve kaçta geliyorsun hangi saatlerde müsait oluyorsun belirtirsen maraton için sana uygun saatler ayarlayabiliriz belki.akşam bizlerinde temizlik olmasada mutfak toplama ödevlerle uğraşma çocukları yıkama vs.gibi işleri oluyor.bizde sana eşlik edecek bişey buluruz

sivastrabzon hayırlı olsun canım sözünüz.takma kafana yapabildiğin kadar artık.

Herşeyi yazdım bi maraton sonucumu yazamadım.

Arkadaşlaaaaaar banyoyu bi türlü temizleyemedik.bugünde haftasonu malum çocuklar filan yıkandı iyice battı.yarının ödevi banyo yıkamak olsunmuu.siz ne diyorsunuz

Yarın evide dip köşe silmem lazım
Sabah bana katılacak olan varmı

Maratonda yaptıklarım

Makineye çamaşır atıldı...
Kuruyanlar toplandı katlandı...
Mutfak epey karışıktı yemek ve çay bulaşığından göz gözü görmüyordu...
Kirliler sudan geçirildi makineye dizildi...kalanlar elde yıkandı...
Ocağın tüm parçaları söküldü yıkandı...ocak ciflendi...karşı fayansı silindi...alt mutfak dolaplarının ve bayaz eşyaların dışı ve masa silindi...
Cam önü silindi...yerleri süpürüldü silindi...süpürge açılmışken yatak odası antre banyo süpürüldü...diğer odalar müsait değildi maalesef...kızın ödevi yapıldı...biten çamaşırlardan bikaç parça asıldı(dışarda yağmur yağıyor bi kısmını eve serdim)eşime yemek hazırlandı...sonra çocuklarda bişeyler yedi ve mutfak yeniden bulaşıkla doldurulduuu.bana yeniden iş çıktı

Mutlu son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…