Küldaşlar bu saat farkı yüzünden maratonlar hep kaçıyor yaaa biz kahvaltıdayken siz işlere girişmiş oluyorsunuzçok gıcık bir durum ;(
Ben geliyim mi eşim ekti beni üst katı temizleyecekti güya uydu rüyasında dip köşe temizlemiştir artıkBadiiiiiim sen ne zaman istersen ben sana destek oluruuuuuum.sen yeterki seslen bana.
Hatta müsaitsen şimdi yapalım
Misafir vardı yeni gitti
Mutfak savaş alanı gibi
Var mı gelmek isteyen
Ben geliyim mi eşim ekti beni üst katı temizleyecekti güya uydu rüyasında dip köşe temizlemiştir artık
Badimmmm şimdi gördüm yaaaaaBadiiiiiim sen ne zaman istersen ben sana destek oluruuuuuum.sen yeterki seslen bana.
Hatta müsaitsen şimdi yapalım
Misafir vardı yeni gitti
Mutfak savaş alanı gibi
Var mı gelmek isteyen
Badimmmm şimdi gördüm yaaaaaama sana bişey diyim de sevin şuanda giyinme odasını toparlıyorum :)
bunu firsata cevirmeliyim. ben eve gelene kadar herkes isini bitirmis oluyor. 2 saat fark var galiba. beraber yapalim isleri.Küldaşlar bu saat farkı yüzünden maratonlar hep kaçıyor yaaa biz kahvaltıdayken siz işlere girişmiş oluyorsunuzçok gıcık bir durum ;(
ben erkek olmak istiyorum. o zaman cocuklar bana yine anne der diye dusundum bir an. ya erkek olacaktik ya da zengin olacaktik. 2side degiliz.. amma saglikliyiz. mutluyuz..herseyimiz var :)Olur canım hadi başlayalım
Onların ipiyle kuyuya mı inilir ya:))
Tüm erkekler uykuyu çok seviuor galiba.uyumasalarda oturamazlar hiç hep yatış pozisyonundalar
Hayat onlara güzel beeee
Başlıyorum ben
ben erkek olmak istiyorum. o zaman cocuklar bana yine anne der diye dusundum bir an. ya erkek olacaktik ya da zengin olacaktik. 2side degiliz.. amma saglikliyiz. mutluyuz..herseyimiz var :)
bunu firsata cevirmeliyim. ben eve gelene kadar herkes isini bitirmis oluyor. 2 saat fark var galiba. beraber yapalim isleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?