Bana uyar Hele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum

Badim bittimi giyinme odası
Ayy bende çocuklar uyuduktan sonra kendimi prenses gibi hissediyorum eşimin sesini duyana kadar tabiiii
Sonra diyorum ne prensesi yaaa gelmişin nerdeyse kırkına senden olsa olsa ana kraliçe olur

Ütüyü de yaptim cok sukur
Cok calismissin
5te geliyorum. Hizli hizli yemek yapiyirum. Yiyoruz. Hizli hizli topluyorum. Cay yapiyorum . Icemesek de yapiyorum. 7bucuk 8bucuk arasi da genellikle is yapiyorum.
Banyo banada dert

Bana uyar Hele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum
Benim esim cocuklar uyuduktan sonra uyandirim herkesi diye is yaptirmiyor.
Cok calismissin. Alkisliyorum.

Badim bittimi giyinme odası
Ayy bende çocuklar uyuduktan sonra kendimi prenses gibi hissediyorum eşimin sesini duyana kadar tabiiii
Sonra diyorum ne prensesi yaaa gelmişin nerdeyse kırkına senden olsa olsa ana kraliçe olur

Çünküm o saatlerde senin evin temiz benim evim her yer heryerde

Bencede sen bir kraliçesin badim ama yaşından dolayı değil

Bitmez o oda bitmeeeezzzzzz rahat 3-4 gün sürer anca eşim evdeyken orayla ilgilenebilirim çünkü kızlarım hiç bırakmaz beni yoksa

Badim ben seni çözemedim nasıl bir hareket kapasiten kabiliyetin var senin yanlış kişiyle badi oldun sana söylim ben bu kadar işi anca bir haftada yaparım

Oyy maşallah diyimmm

20 kasım maddelerim

1. Ev süpürülecek
2. Toz alınacak
3. Yerler silinecek
4. Mutfak dolaplarının üstü silinecek
5. Buzdolabı düzenlenecek
6. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek
7. Ütü yapılacak yarım saat
8. Kuran-ı Kerim okunacak
9. Bağırılmayacak
10. Sakin olunacak

MARATON SONUCU VE DEĞERLENDİRMELERİM

• Mutfgin ust dağınıklığıni almak/// bunu yaptım. ama yemek yaptığım için yeniden dağıldı
  • Buzdolabini duzenleyip ö/s yapmak /// fotolarını çektim. sonrasını çekemedim. eve gidince belki eklerim
  • Camasir mak. Bitince asmak /// bunu da yaptım
  • Yenilerini koymak /// aha işte bunu yapmadım
  • Ütü yapmak /// bunu hiç yapmadım. @areser kubdef
  • Esime sorup, talep ettigi bir isi yapmak /// pasta ile kahve koydum olur mu ki acep
  • Ispanak pişirmek /// yaptım
  • Balkabagi corbasi pişirmek /// yaptım. sadece ben içeceğim
  • Biraz etud calismak, biraz puzzle yapmak /// yaptım.. ama bayağı oturdum başında
  • Cocugu yıkamak /// kötü anne kötü anne
  • Kapanis. /// bayılış daha doğru bir kelime
değerlendirme: eğlence işi ile yapılacaklar işini DENGE ye oturtturmak

efser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....

Geldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.

Ben davet ettim canım. Zayıflama topiğinden
Çok şükür yoğun geçiyor malım birinci sınıf annesiyim srn nasılsın, epey hamarat gördüm seni
Bende o profilde ki renklere aşığım mor sever olarak birde onun gibi çırpı kollarım olsun diye uğraşıyorum
11 de geliyimmmm olur mu?
Olur olur bende çizelge ile uğraştım aylık plan yaptım. Tema vakfının arıyorum meşgul hep. Bağış yaptığı öğretmen için, sertifika yetişir mi diye sormak için

Geldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.
A ettim uzaktan yok burdan tamam mı

Görevliye sordunuz mu canım? Bazen unutulmuş diye kaldırıyorlar

Nego toplumdan bilgi saklamak suçtur. lütfen şu listeni paylaşır mısın. biliyorum liste paylaşınca yapmıyor insanlar ama ben yapacağım. bana özelden atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…