Bana uyarHele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum
Ütüyü de yaptim cok sukurmaratonda yaptiklarim
-mutfak toplandi
-yemek yapildi
-camasir yikandi
-yikanan camasirlar kurutulup yerlestirildi
-cocuk ateslendi o yuzden pek birsey yapamadim
mutlaka ütü yapmam lazim. cok yorgunum. banyo hala duruyor. kac gundur bir banyoya el atamadim.
Cok calismissin2. Maraton sonucum
Oturma odası koltuk örtüleri silkelendi takıldı
Koltuklar çekilip altları süpürüp siilindi
Tv altındaki tüm kitaplar çıkartılıp eleme yapıldı
İçi silindi kitaplar düzenlendi
Halı süpürülüp kaldırıldı altı silindi
Sehpaların tozu alındı
Merdivenler silindi
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çocuklara çorba yapıldı
5te geliyorum. Hizli hizli yemek yapiyirum. Yiyoruz. Hizli hizli topluyorum. Cay yapiyorum . Icemesek de yapiyorum. 7bucuk 8bucuk arasi da genellikle is yapiyorum.K klbk33 eve kaçta geliyorsun hangi saatlerde müsait oluyorsun belirtirsen maraton için sana uygun saatler ayarlayabiliriz belki.akşam bizlerinde temizlik olmasada mutfak toplama ödevlerle uğraşma çocukları yıkama vs.gibi işleri oluyor.bizde sana eşlik edecek bişey buluruz
@sivastrabzon hayırlı olsun canım sözünüz.takma kafana yapabildiğin kadar artık.
Herşeyi yazdım bi maraton sonucumu yazamadım.
Banyo banada dertArkadaşlaaaaaar banyoyu bi türlü temizleyemedik.bugünde haftasonu malum çocuklar filan yıkandı iyice battı.yarının ödevi banyo yıkamak olsunmuu.siz ne diyorsunuz
Yarın evide dip köşe silmem lazım
Sabah bana katılacak olan varmı
Benim esim cocuklar uyuduktan sonra uyandirim herkesi diye is yaptirmiyor.Bana uyarHele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum
Cok calismissin. Alkisliyorum.Maratonda yaptıklarım
Makineye çamaşır atıldı...
Kuruyanlar toplandı katlandı...
Mutfak epey karışıktı yemek ve çay bulaşığından göz gözü görmüyordu...
Kirliler sudan geçirildi makineye dizildi...kalanlar elde yıkandı...
Ocağın tüm parçaları söküldü yıkandı...ocak ciflendi...karşı fayansı silindi...alt mutfak dolaplarının ve bayaz eşyaların dışı ve masa silindi...
Cam önü silindi...yerleri süpürüldü silindi...süpürge açılmışken yatak odası antre banyo süpürüldü...diğer odalar müsait değildi maalesef...kızın ödevi yapıldı...biten çamaşırlardan bikaç parça asıldı(dışarda yağmur yağıyor bi kısmını eve serdim)eşime yemek hazırlandı...sonra çocuklarda bişeyler yedi ve mutfak yeniden bulaşıkla doldurulduuu.bana yeniden iş çıktı
Mutlu son
Badim bittimi giyinme odası
Ayy bende çocuklar uyuduktan sonra kendimi prenses gibi hissediyorum eşimin sesini duyana kadar tabiiii
Sonra diyorum ne prensesi yaaa gelmişin nerdeyse kırkına senden olsa olsa ana kraliçe olur
Maratonda yaptıklarım
Ocağın tüm parçaları söküldü yıkandı...ocak ciflendi...karşı fayansı silindi...alt mutfak dolaplarının ve bayaz eşyaların dışı ve masa silindi...
Cam önü silindi...yerleri süpürüldü silindi...süpürge açılmışken yatak odası antre banyo süpürüldü...diğer odalar müsait değildi maalesef...kızın ödevi yapıldı...biten çamaşırlardan bikaç parça asıldı(dışarda yağmur yağıyor bi kısmını eve serdim)eşime yemek hazırlandı...sonra çocuklarda bişeyler yedi ve mutfak yeniden bulaşıkla doldurulduuu.bana yeniden iş çıktı
Mutlu son
Oyy maşallah diyimmmMaratonda yaptıklarım
Mutlu son
efser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....
11 de geliyimmmm olur mu?
GeldimEfser buraya gel canım
Geldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.efser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....
Ben davet ettim canım. Zayıflama topiğindenefser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....
Olur olur bende çizelge ile uğraştım aylık plan yaptım. Tema vakfının arıyorum meşgul hep. Bağış yaptığı öğretmen için, sertifika yetişir mi diye sormak için11 de geliyimmmm olur mu?
Geldim
A ettim uzaktan yok burdan tamam mıGeldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.
Görevliye sordunuz mu canım? Bazen unutulmuş diye kaldırıyorlarkubdef naptın bittimi maratonun
Benimki tam maraton oldu
Alışveriş poşetimi markette unuttum sonra tekrar gittim yerinde yeller esiyordu almışlar
Vicdansızlar yaa kızıma elbise almıştım.kısmetimizde yokmuş.yavrumun canısağolsun yapacak bişey yok.ama moralim bozuldu baya
Görevliye sordunuz mu canım? Bazen unutulmuş diye kaldırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?