Çünküm o saatlerde senin evin temiz benim evim her yer heryerde
Bencede sen bir kraliçesin badim ama yaşından dolayı değil
Bitmez o oda bitmeeeezzzzzz rahat 3-4 gün sürer anca eşim evdeyken orayla ilgilenebilirim çünkü kızlarım hiç bırakmaz beni yoksa
Badim ben seni çözemedim nasıl bir hareket kapasiten kabiliyetin var seninyanlış kişiyle badi oldun sana söylim ben bu kadar işi anca bir haftada yaparım
Ben devammmm seninle bir maraton daha yapabilirimDevam ediyormusunuz halaaaaa
Bu sabah planladığım gibi olmadı
Daha yeni girişcem işlere
Paylaşsın canım belki biz de yaparıkNego toplumdan bilgi saklamak suçtur. lütfen şu listeni paylaşır mısın. biliyorum liste paylaşınca yapmıyor insanlar ama ben yapacağım. bana özelden atabilirsin.
Ben devammmm seninle bir maraton daha yapabilirim
Canımm sen bakma o kabarık listeye hepsi 1 dakikalık işler:))
Incığını cıncığını yazınca çokmuş gibi duruyor
Mutfağıda yeni temizlediğim için uğraştırmıyor pek
Aile kalabalık işler çok öyle olmada gör
Hem ben badimden memnunum bi kereeeee.ellerimiz uyuşmasa nolur gönüller bir olduktan sonra
Hey maşallah hatun maratondan maratona koşuyoooor
Haydi bismillah o zaman
Takalım motoru
ütüleri şimdi mi yapacaksın? akşam ütü arkadaşım olur musun?Bu ütüler ve o odacık bitmeden maraton felan yok bana uzaktan takibinizdeyim.
ayy cnmmm hiç de kıramazmış chentiqini. gene şu listene bakıp maşallah dedim sana. eski listelerin ne güzeldi. gruplandırdığın. ben çok severdim onları. dur ben de kendim için bir şey yapayım...
Bir alışayım da eski usul de madde madde yazarım yine, benimde ihtiyacım var o haleütüleri şimdi mi yapacaksın? akşam ütü arkadaşım olur musun?
ayy cnmmm hiç de kıramazmış chentiqini. gene şu listene bakıp maşallah dedim sana. eski listelerin ne güzeldi. gruplandırdığın. ben çok severdim onları. dur ben de kendim için bir şey yapayım...
Yap yap . Niye kaçsın ben motive oluyorum böyleBende böyle birşey yapmayı planlıyorumda ne zamandır hayata geçiremiyorum.yapsamda kesin uyamam.hevesim kaçar biliyorum ondan elim varmıyor
11-13 maratonu
Mutfak topladı
Lavabo içindekiler makineye yerleştirildi
Yatak odası yatak komidinler makyaj masası çekildi
Altları arkaları süpürülüp silindi
Halısı süpürülüp kaldırıldı
Yerler silindi
Toz alındı
Avizesi silindi
1 makine çamasır yıkandı asıldı
13-15 maratonu
Oğlanın nevresimleri değişti
Camı silindi
Gardolabın aynası silindi
Halısı silkelendi
Yerler süpürülüp silindi
Toz alındı
Kızın nevresimi değiştirildi
Makineye Yeni çamasırlar atıldı
Kızın odası yerler süpürülüp silindi
Toz alındı
Salon
Süpürüldü toz alındı
Hol süpürüldü
Şimdi mutfağa yemek yapmaya benim maraton bitmez Bugun
ütüleri şimdi mi yapacaksın? akşam ütü arkadaşım olur musun?
Merak etme o da her şeyi ütülüyorchentiq cim ben herşeyi ütüleyen ve baya biriktirmiş biri olarak akşam da senleyim ama saat olarak ancak türkiye saati ile 10.30 da sana uyabilirim çocuklarım anca uyumuş olur.. sana da uyarsa ben varım
Yalnız olmadığımı bilmek güzel :) :)Merak etme o da her şeyi ütülüyorBeni dövmese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?