Bunlar kendi aralarinda grup kurup beni dislarlarsa isyan cikartirim zaten lohusa psikolojiside beni bekliyor dagitirim burayi beni de alin

Bencede dağıt aaaa ne ayıp
kubdef ne zaman aklıma gelsen topiğe yazıyorsun doğum ne zaman hayırlısıyla...

kuru inciri zeytinyagina koyup ne olarak kullaniyorsun??

Ev halkına kaşık kaşık yediriyorum:))
Astıma öksürüğe iyi geliyor hatta kansere bile deniyor.bi sürü şifası var canım nette bakabilirsin.erkeklerede ekstra faydaları var dermişim

anam bu besli mi? nasil yapcan maraton sart sana

Yok canıııım ne beşlisi o aylık 15 li
Bunları bir günde yapabilmem için süper güçlerim olması lazım ki ben bugün evin işini bile doğru düzgün yapamadım

himmm maratonuma kimse gelmemis. mutfagi topladim. buzdolabini sildim. copleri attim. ocak masa tezgah sildim. bulasik makinamida calistirdim. yarina yrni bir gune temiz bir mutfakla baslayacagim.

az sonra cocuk uyursa az daha ev isi yapmayi dusunuyorum.
yine maraton cagrisi yapiyorum 10bucuktan 11e kadar.

Persembe ınsallah

3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldum
O zaman ne diyelim, kolay bir ameliyat olur inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun, Allah'a emanet ol

3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldum

Hakkınızda hayırlısı olsun...
İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım...
Dualarımızla yanındayız...
Allah yar ve yardımcın olsun..

Kızlar dun sayenizde 5te 5 yaptım iyiki varsınız bebişi uyutup hemen işe koşturdum yoksa yan gelip yatardım :)

Sağol güzel sözlerin için.. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
Dün yatılı misafirim geldi, yeni gitti. Fazla bir is yapamadım o yüzden. Ödev de netleşmedi sanırım. Liste çıkana kadar herkes kendine bir ödev belirledim o zaman, beşli dışında onu yapıp yazsın diye aklıma geldi ama uyar mı bilmem. Gerçi ben bugün ödev çıkarabilir mıyım kendime bilmiyorum. Besliyi bir yazayım da yaparsam onu da sonra belirtiriz.

İşte beşlim:
Bulaşık makinası boşaltma, bir makina daha yıkama,
Toz bezleri, vileda paspasını yıkama,
Çamaşır yıkama, asma,
Kv. Egzersiz,ilaç, buz kompresi yaptırma,
Nevresim değiştirme..
Gerekirse hayırlı günler, kolay gelsin..

Bugünün maddeleri
Mutfak toplanacak✔
Kızartma tenceresi yıkanacak✔
Ev süpürülüp toz alınacak✔
Yemek yapılacak
Geniş zaman listemden en az bir madde yapılacak✔

Listemi sabah yapmıştım kahvaltıda misafirim vardı ancak girebildim...

sivastrabzon herkesin kendine ödev verme fikri güzelmiş..
Ben kendime Kur'an okuma ödevi veriyorum...

Dün ben kilo verme topiğinde nazara geldim galiba. Eve gider gitmez elim ayağım kesildi. Yemeği yedikten sonra direkt yattım. 18:00 de yatar mı bi insan. Şükür hasta değilim ama dün çok fenaydım. Hiç bir iş yapamadım. Çocuklara bile babaları yedirdi yemeklerini. Sabah kalkıp işe geldim. Mutfak felan öylece duruyor.

İnşallah bugün çok daha iyi bir gün olur. Sağlık çok önemli.

Kaçta evde oluyosun? Benim de mutfak perişan fırsat bulup bakamadım sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…