Bunlar kendi aralarinda grup kurup beni dislarlarsa isyan cikartirim zaten lohusa psikolojiside beni bekliyor dagitirim burayi beni de alin
kuru inciri zeytinyagina koyup ne olarak kullaniyorsun??
anam bu besli mi? nasil yapcan maraton sart sana
Persembe ınsallahBencede dağıt aaaa ne ayıp
kubdef ne zaman aklıma gelsen topiğe yazıyorsun doğum ne zaman hayırlısıyla...
Ev halkına kaşık kaşık yediriyorum:))
Astıma öksürüğe iyi geliyor hatta kansere bile deniyor.bi sürü şifası var canım nette bakabilirsin.erkeklerede ekstra faydaları var dermişim
Yok canıııım ne beşlisi o aylık 15 li
Bunları bir günde yapabilmem için süper güçlerim olması lazım ki ben bugün evin işini bile doğru düzgün yapamadım
İleri tarihe alamadın mı canım? Doktorla konuşayım demiştinPersembe ınsallah
3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldumİleri tarihe alamadın mı canım? Doktorla konuşayım demiştin
O zaman ne diyelim, kolay bir ameliyat olur inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun, Allah'a emanet ol3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldum
3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldum
Ay kızlar çok zor bebekten zaman bulmam ama beni heveslendiriyosunuz bi 5li de ben yazayım kan ağlayan yerler için insallah yapabilirim :)
1. Ocak ve aspirator silinecek
2. 1 makina çamaşır yıkanıp asılacak
3. Bebek odasının dolapları dıştan silinecek (ne olmus anlamadım dolap kapaklarınde siyah lekeler var)
4. Mutfakta darmadağın olan bir cekmece duzenlenecek
5. Dunden kalan yemegin yanına pilav salata yapılacak (insallah)
3 gun atti sadece 39.haftaya da kaymak istemiyor dr bende cok agirlastim artik kizimda cok hircin daha fazla dayanamicak gibi oldum
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..Canımsın yaaa biz çocuklarla felan sıkıntıdayız. Senin bi de kayınvaliden var demek. Allah yardımcın olsun. Zor iş yaşlı bakmak.
Sağol güzel sözlerin için.. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum..Aynensivastrabzon arkadaşımızı bende çok takdir ediyorum.maşallah yinede ne günlük beşliyi ne ödevleri ne de odak noktasını ihmal ediyor
Ben onu topiğin ennn çalışkan öğrencisi ilan ediyorum
Canım bende işlerden fırsat buldukça yapmaya çalışıcam inşallah
Benimde 1 ay sürer galiba bitmesi
Yazım nasıl bu renk oldu anlamadım:))
GENİŞ ZAMAN MADDELERİM
Başlangıç:22 Kasım 2017
Oturma odasındaki halı ve koltuklardaki lekeler silinecek...(bulmaca çözüyoz diye heryeri kalem lekesi yapmışlar)✔
Ünitedeki oyuncak çekmecesi düzenlenecek...
Yatak odası
Gardolabında bazı rafların yerleri değiştirilip yeniden düzenlenecek
Beşiğin çekmeceleri ve komodinin çekmeceleri düzenlenecek
Ütülenecek birikmiş çamaşırlar var onlar ütülenip yerlerine yerleştirilecek
Antrede kiler gibi kullandığım bir dolabım var o düzenlenecek
Banyo detaylı bir şekilde yıkanacak dolabı düzenlenecek...
Mutfak
Fayans araları fırçalanacak
Masa sandalyesi banyoda yıkanacak
Avizesi temiz ama daha detaylı yapmak istiyorum(eşimi ikna etsem sökse temizlesem geri taksa ne güzel oluuuuur)
Peteği sökülüp temizlenecek
Hobiler
Biraz dikiş dikilecek
Eşimin lifi eskimiş yenisi yapılacak
2 tane cüzüm var kandile kadar okunacak
Kitap okunacak
Tibet egzersizleri aksatılmayacak✔
Dün ben kilo verme topiğinde nazara geldim galiba. Eve gider gitmez elim ayağım kesildi. Yemeği yedikten sonra direkt yattım. 18:00 de yatar mı bi insan. Şükür hasta değilim ama dün çok fenaydım. Hiç bir iş yapamadım. Çocuklara bile babaları yedirdi yemeklerini. Sabah kalkıp işe geldim. Mutfak felan öylece duruyor.
İnşallah bugün çok daha iyi bir gün olur. Sağlık çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?