- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Sagolun kizlar tek tek alintilayamadim Allah razi olsun guzel haberlerle gelicem insallah :)♡
1. Oturma odası süpürülüp silinecek
2. 1 makina çamaşır yıkanıp asılacak
3. Buzdolabı silinip sebzeler yerlestirilecek
4. Katlanmayı ve utulenmeyi bekleyen cAmasırlar halledilecek
5. Bebiş yıkanacak
O da bir is aslinda.
Hosgeldin. Ilk olarak 5 tane is yazip bitirince bildirerek baslayabilirsiniz.Mrb kızlar bende aranıza katılabilir miyim ne yapmam gerekiyor acaba neler yapıyorsunuz yani
Tşk ederim hemen başlıyorum o zaman yazıp sonra mi yapayım yoksa yapmadan bildirip yaptiklarimimi yazayimHosgeldin. Ilk olarak 5 tane is yazip bitirince bildirerek baslayabilirsiniz.
Dün ben kilo verme topiğinde nazara geldim galiba. Eve gider gitmez elim ayağım kesildi. Yemeği yedikten sonra direkt yattım. 18:00 de yatar mı bi insan. Şükür hasta değilim ama dün çok fenaydım. Hiç bir iş yapamadım. Çocuklara bile babaları yedirdi yemeklerini. Sabah kalkıp işe geldim. Mutfak felan öylece duruyor.
İnşallah bugün çok daha iyi bir gün olur. Sağlık çok önemli.
7bucuk 8bucuk arasi maraton cagrisi yapiyorum gelen gelir gelmeyen gelmemis olur
O da bir is aslinda.gel gel yeterki katilim olsun.
Tşk ederim hemen başlıyorum o zaman yazıp sonra mi yapayım yoksa yapmadan bildirip yaptiklarimimi yazayim
Teşekkür ederim yazıp öyle yapayım en iyisi benAramıza hoşgeldin canım
Nasıl motive olacaksan öyle yap
Once yazip sonra yaptiklarimizi isaretliyoruzTşk ederim hemen başlıyorum o zaman yazıp sonra mi yapayım yoksa yapmadan bildirip yaptiklarimimi yazayim
Bende size uydum bugun. Zaten yapmak zor geliyodu.Niye nazara geldin canım:))
Geçmiş olsun vücudunun ihtiyacı varmış demekki.benimde hayalimde böyle bir uyku
Allah razı olsun kızlar saolun canlar
Bizimde çay saatimiz olur mu:))
Yemeğimiz yedik mutfak toplandı
Şimdi çay ve dizi saatimiz
Kızımın dediği bugün günlerden DİRİLİŞŞŞ
Yer yerinden oynasa kalkmam
Bencede canım sen bizde varız say bahaneyle işini yap
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içiiiiinnnn.... Bana da çok iyi geldi valla, üşendiğim zamanlar kendimi dürtecek bir sebebim oluyor..Bebiş yıkanma hariç şuan 5te 4 yapmış bulunuyorum. Onuda eşim biraz dinlenince tamamlıcam. Çok iyi geldiniz bana sayenizde ev işi ve bebegi bir arada götürmeyi ögreniyorum
@Beyazpapatyammm hoş geldin aramıza, güzel paylaşımlara inşallah..Once yazip sonra yaptiklarimizi isaretliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?