Beni anlatmışsın sanki:)

Çok güzel bir yazı olmuş, çok beğendim

Ahhh chentiq cimm kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı benimki de sadece tek degilsin bunu bil çoğumuz dönem dönem bu psikolojiye sokuyoruz kendimizi... mutsuzluk için savaşıyoruz resmen bence ufak şeylerle mutlu olmayı beceremiyoruz az şükrediyoruz olumlu düşünmüyoruz örnek : dün akşam eşime çayı demlemesini söyledim. Ben demliği bir poşete koyup öyle atıyorum çöp poşetine bu tabi direk çöp poşetine atmış adama söylendim nie öyle döküyon çöp kovası kirleniyor. Bırak işte dimi adam bi iş yapıyor yapsın bir daha yapmak istemeyecek bir yapsın iki yapsın üçüncü de güZel bir dille söyle teşekkür et... sonra biz nie mutsusuz nie istediğimiz gibi olmuyor herşey die kendi başımızı yiyip duruyoruz bence artık ufak şeylerin bile olumlu tarafına yönelmemiz gerekiyor.. kendimizi mutsuz yaparak etrafımızdakileri de etkiliyoruz

20 kasım 5 lisi

1- yatak odası dip köşe temizlenecek

2- çamaşır yıkanacak

3- diğer odalar süpürülecek

4- mutfakta kalan son 2 çekmece düzenlenecek

5- ütü yapılacak

21 Kasım 5 lisi

1- mutfak halısı yıkanacak

2- ocak VE aspiratör temizlenecek

3- mutfak avizesi silinecek

4- arkadaşa giderken 2 tepsi poğaça yapılacak

5- ütüler yapılacak

Günaydın..
Ne güzel bir sohbet olmuş öyle, kaçırmışım ne yazık ki..
Ben de bu son iki haftadır okadar yoruldum ki hala atamadım o yorgunluğu üstünden işin kötüsü bu hafta da böyle olacak.. Her şey gözümde büyüyor iki gündur..O kadar zorlayarak yapıyorum ki bir çok şeyi, bitse de otursam diye bakıyorum. Oysa hiç benlik şeyler değil oturayım keyif yapayım bugün de kalsın modları.. Ben sürekli hareket halinde olmalıyım iş yapmasam da ortalığı toplamaliyim. Temizlikten daha çok düzene tertipe önem verirken artık topladığımın bir saat bile kalmaması, kimsenin bu düzeni korumaya çalışmaması beni yıldıriyor böyle salıyorum kendimi bazi donemler. Bir yandan nasilsa dayanmayacak diye kaldirmak bile istemiyorum bir şeyi, bir yandan da orda durdukça gozume batıyor sinir oluyorum... Neyse ki kendi kendime toparlanabiliyorum ama bu sefer kasitli bıraktim kendimi biraz da.. Kenfimi toplamak bile gelmiyor içimden...
Sevgili chentiq iç karartıcı değil iç açıcı bir topik olmuş bence. Kendi içini bizlere açıp, bir dostluk hüzmesi yaydın etrafa..
Bence senin durumun da benimki gibi geçici bir durum. Bizler aslında çok güçlü insanlarız ama bu biraz yorucu olduğundan gücümüzün düğmesini max 'dan min e alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Sen de düğmeni kısmışın benim gibi. Ama o ayarda cok kalma, yeterince dinlendiginde aç..
Bu hafta okuduğum iki güzel sözle bitirmek istiyorum
Kader deyip geçme, bak ne diyor sırrın sahibi: "biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık "

Mutlu olmak her şeyin mukemmel oldugu anlamina gelmez. Bu, etkilerin ötesine bakmaya karar verdiginiz anlamina gelir.

Arada yapalım bu sohbetleri gerçekten motive edici oluyor ha_mim hep iş hep iş insana muhabbet te lazim

Huuuu neredesiniz hanımlar
Maratoncular nerdesiniz
Bir gaz bir motive almaya gelmiştim
Bir de arkadaşlar rica etsem yaptığınız işin dakikasını yazarmısınız, şu kadar dakika bulaşık yıkadım, şu kadar dakika ev süpürdüm gibi(hız problemim var da kendimi kıyaslamak istiyorum, hızlanma, praktikleşmek istiyorum)

Selam işletim vardı yeni girebildim

20 kasım maddelerim

1. Ev süpürülecek✔
2. Toz alınacak
3. Yerler silinecek✔
4. Mutfak dolaplarının üstü silinecek
5. Buzdolabı düzenlenecek
6. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek✔
7. Ütü yapılacak yarım saat✔
8. Kuran-ı Kerim okunacak✔
9. Bağırılmayacak✔
10. Sakin olunacak ✔

sivastrabzon canım sen teşhisi koymuşsun.geriye sadece tedavisi kalmış...aynı hastalıktan hepimizde de varmış ne yazıkki.........

Bu arada maratonunuza bende varım
Benimki yatak toplama ev toplama kahvaltı hazırlama maratonu olsun
Rahatsızım keyfim yok bu saate kaldım((

Çok güzel bir muhabbet olmuş.
chentiq beni biliyorsun yaşadıklarımı, bende seni biliyorum.
Benim felsefem şu "bu ev benim kalem, bende buranın kraliçesi " hakimiyet benim elimde bu evde bu işlerde bir ev dağınıksa hele ki terazi burcuysan mümkün değil huzur olmaz kalbinde. Önce yaşadığın ortamı düzenle, hiç bir şey elinde olmaya bilir seni üzen kemiren şeyleri degistiremeyebilirsin amaaa evini düzeltmek sadece senin elinde

21 kasım maddelerim

1. Dolap üstündeki kutular düzenlenecek
2. Mutfak dolaplarının üstü silinecek
3. Buzdolabı düzenlenecek
4. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek
5. Toz alınacak

Manevi listem

1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. Kitap okunacak
4. Bağırılmayacak
5. Sakin olunacak

Ay kızlar çok zor bebekten zaman bulmam ama beni heveslendiriyosunuz bi 5li de ben yazayım kan ağlayan yerler için insallah yapabilirim :)

1. Ocak ve aspirator silinecek
2. 1 makina çamaşır yıkanıp asılacak
3. Bebek odasının dolapları dıştan silinecek (ne olmus anlamadım dolap kapaklarınde siyah lekeler var)
4. Mutfakta darmadağın olan bir cekmece duzenlenecek
5. Dunden kalan yemegin yanına pilav salata yapılacak (insallah)

Hız konusunda benim de problemim var. Kendimi hızlandırmaya çalışıyorum

Ne güzel bir liste

Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben iş yerinde sizin listeleri ağzımın suyu aka aka izliyorum. Eve gidince ağzımın suyu bitmiş oluyor

Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben iş yerinde sizin listeleri ağzımın suyu aka aka izliyorum. Eve gidince ağzımın suyu bitmiş oluyor

Ay canım valla Allah kolaylık versin biz evdeyken zor yetişiyo işler siz çalışan hanımları düşünemiyorum. Akşam işten gelip bide ev işi yapmak büyük güç gerektiren bişey olmalı

Ay canım valla Allah kolaylık versin biz evdeyken zor yetişiyo işler siz çalışan hanımları düşünemiyorum. Akşam işten gelip bide ev işi yapmak büyük güç gerektiren bişey olmalı
Amin canım yaaa sorma. Bir de benim yardımcım da yok. İki tane çocuk. Bi tanesinin dersleri diğeri ilgi bekliyor. Bir yandan okuyorum. Dersler sınavlar. Felan fıstık... derken ben benden gidiyorum. Bi de elim bir yavaş ki sormayın. Evin bir yeri temizse diğer yeri mutlaka kirli, dağınık. Bir gün bütün evi derli toplu görürsem sanırım şok olur bayılırım. Çalışmak iyi bişey ama çalışınca en çok anladığınız şey evde olmanın kıymeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…