Beni anlatmışsın sanki:)Sevgili topik sakinleri;
Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..
Çok güzel bir yazı olmuş, çok beğendimHangimiz bu durumda değiliz yada değildik.bizler bu yüzden burdayız zaten.hayatımızda herşey yolunda olsa niye burda olalımki .şahsen kendş adıma ben bu işi çözsem niye burda vakit harcayım.mesela ev işleri sorun olmaktan çıksa etrafımda sevdiğim güvendiğim güzel vakit geçireceğim insanlar olsa akşam işten gelince sadece kendi rahatına düşkün nasıl olsa çalışmıyorsun rahatın yerinde bi sorunun yoktur diye düşünmeyen arada sırada hem çocukları hem evi hemde beni idare ediyorsun hiçte dertlenmiyorsun diyen beni takdir eden bir eşim olsa buralarda ne işim olurdu.yani.tüm bunları düşününce dibe çökmemek mümkün değil benim için.ama ben çökmedim elhamdülillah.önce insanlardan kendimi soyutladım .özellikle enerjimi sömürenlerden .sürekli hayatından dertlenen hayata olumsuz bakan kişilerle görüşmemeye çalışııyorum.etraftakiler iyice içine kapandın desede ben dışıma kapanıp içime açıldığımı düşünüyorum.tam böyle olduğum bi dönemde şu söz çıktı karşıma
"ALLAH seni yarattıklarından uzaklaştırdığı zaman bil ki sana dostluğunun kapısını aralıyodur"
Bu söz ilaç gibi geldi bana.dedimki hiç birşey sebepsiz değil.Mevla bunca sıkıntıyı vererek bana belkide senin Ben'den başka kimsen yok daha anlamadın mı.Yaradanda benim sana Yar olacak olanda mesajı veriyordu.bundan sonra artık hiç kimse eskisi hiç birşey gibi üzemiyor beni.sevinçlerime nimet üzüntülerime imtihan gözüyle bakıp yoluma devam ediyorum.
Bir diğer destekçimde evlatlarım
Üçüncü çocuktan sonra daha güçlü bir anne oldum.bunun başka sebepleride varda açmıcam burda onu.en büyüğüm 15 yaşında.diğerleri pek anlamasada o herşeyden etkileniyor.kendimi onun yerine koydum.benim annem çok melankolik duygusaldı.bende onun bu halinden çok etkilenirdim özellikle okul hayatımda.ben ona böyle bi anne olmıcam diye söz verdim kendime.heveslensin diye bende tekrar kitap okumaya başladım.işleri sallarsam yada elimde sürekli tel filan olursa bakjyorum ondada bi dağılma oluyor oda telefonla çok vakit geçirmeye bakıyor.onu motive edebilmem için benimde planlı programlı temiz ve düzenli olmam gerekiyor.
yani kısacası demem o ki mutlaka seni o dipten çıkaracak bi sebep vardır.
Ya da öyle hissetmene sebep olacak birşey.bence önce neden böylesin sebebini bul canım.
Bide evdeki dağınıklık toz çöp vs.eve negatif enerji yayıyor.bazı varlıklar böyle ortamlardan beslenirlermiş
Son olarak
Allah kimseyi yapabileceğinden alıkoymaz.kimseyede yapamayacağı şeyi yüklemezmiş...
Sen yeterki iste
Çok uzun oldu maalesef
Yanlış birşey yazdımsa şimdiden özür dileri
AhhhSevgili topik sakinleri;
Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..
Hangimiz bu durumda değiliz yada değildik.bizler bu yüzden burdayız zaten.hayatımızda herşey yolunda olsa niye burda olalımki .şahsen kendş adıma ben bu işi çözsem niye burda vakit harcayım.mesela ev işleri sorun olmaktan çıksa etrafımda sevdiğim güvendiğim güzel vakit geçireceğim insanlar olsa akşam işten gelince sadece kendi rahatına düşkün nasıl olsa çalışmıyorsun rahatın yerinde bi sorunun yoktur diye düşünmeyen arada sırada hem çocukları hem evi hemde beni idare ediyorsun hiçte dertlenmiyorsun diyen beni takdir eden bir eşim olsa buralarda ne işim olurdu.yani.tüm bunları düşününce dibe çökmemek mümkün değil benim için.ama ben çökmedim elhamdülillah.önce insanlardan kendimi soyutladım .özellikle enerjimi sömürenlerden .sürekli hayatından dertlenen hayata olumsuz bakan kişilerle görüşmemeye çalışııyorum.etraftakiler iyice içine kapandın desede ben dışıma kapanıp içime açıldığımı düşünüyorum.tam böyle olduğum bi dönemde şu söz çıktı karşıma
"ALLAH seni yarattıklarından uzaklaştırdığı zaman bil ki sana dostluğunun kapısını aralıyodur"
Bu söz ilaç gibi geldi bana.dedimki hiç birşey sebepsiz değil.Mevla bunca sıkıntıyı vererek bana belkide senin Ben'den başka kimsen yok daha anlamadın mı.Yaradanda benim sana Yar olacak olanda mesajı veriyordu.bundan sonra artık hiç kimse eskisi hiç birşey gibi üzemiyor beni.sevinçlerime nimet üzüntülerime imtihan gözüyle bakıp yoluma devam ediyorum.
Bir diğer destekçimde evlatlarım
Üçüncü çocuktan sonra daha güçlü bir anne oldum.bunun başka sebepleride varda açmıcam burda onu.en büyüğüm 15 yaşında.diğerleri pek anlamasada o herşeyden etkileniyor.kendimi onun yerine koydum.benim annem çok melankolik duygusaldı.bende onun bu halinden çok etkilenirdim özellikle okul hayatımda.ben ona böyle bi anne olmıcam diye söz verdim kendime.heveslensin diye bende tekrar kitap okumaya başladım.işleri sallarsam yada elimde sürekli tel filan olursa bakjyorum ondada bi dağılma oluyor oda telefonla çok vakit geçirmeye bakıyor.onu motive edebilmem için benimde planlı programlı temiz ve düzenli olmam gerekiyor.
yani kısacası demem o ki mutlaka seni o dipten çıkaracak bi sebep vardır.
Ya da öyle hissetmene sebep olacak birşey.bence önce neden böylesin sebebini bul canım.
Bide evdeki dağınıklık toz çöp vs.eve negatif enerji yayıyor.bazı varlıklar böyle ortamlardan beslenirlermiş
Son olarak
Allah kimseyi yapabileceğinden alıkoymaz.kimseyede yapamayacağı şeyi yüklemezmiş...
Sen yeterki iste
Çok uzun oldu maalesef
Yanlış birşey yazdımsa şimdiden özür dileri
ooo tam o saatler benim saatlerim zaten...
her şey derken.... senin kafan da dahi,l mi
Günaydın..
Ne güzel bir sohbet olmuş öyle, kaçırmışım ne yazık ki..
Ben de bu son iki haftadır okadar yoruldum ki hala atamadım o yorgunluğu üstünden işin kötüsü bu hafta da böyle olacak.. Her şey gözümde büyüyor iki gündur..O kadar zorlayarak yapıyorum ki bir çok şeyi, bitse de otursam diye bakıyorum. Oysa hiç benlik şeyler değil oturayım keyif yapayım bugün de kalsın modları.. Ben sürekli hareket halinde olmalıyım iş yapmasam da ortalığı toplamaliyim. Temizlikten daha çok düzene tertipe önem verirken artık topladığımın bir saat bile kalmaması, kimsenin bu düzeni korumaya çalışmaması beni yıldıriyor böyle salıyorum kendimi bazi donemler. Bir yandan nasilsa dayanmayacak diye kaldirmak bile istemiyorum bir şeyi, bir yandan da orda durdukça gozume batıyor sinir oluyorum... Neyse ki kendi kendime toparlanabiliyorum ama bu sefer kasitli bıraktim kendimi biraz da.. Kenfimi toplamak bile gelmiyor içimden...
Sevgilichentiq iç karartıcı değil iç açıcı bir topik olmuş bence. Kendi içini bizlere açıp, bir dostluk hüzmesi yaydın etrafa..
Bence senin durumun da benimki gibi geçici bir durum. Bizler aslında çok güçlü insanlarız ama bu biraz yorucu olduğundan gücümüzün düğmesini max 'dan min e alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Sen de düğmeni kısmışın benim gibi. Ama o ayarda cok kalma, yeterince dinlendiginde aç..
Bu hafta okuduğum iki güzel sözle bitirmek istiyorum
Kader deyip geçme, bak ne diyor sırrın sahibi: "biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık "
Mutlu olmak her şeyin mukemmel oldugu anlamina gelmez. Bu, etkilerin ötesine bakmaya karar verdiginiz anlamina gelir.
Arada yapalım bu sohbetleri gerçekten motive edici oluyorha_mim hep iş hep iş insana muhabbet te lazim
Hız konusunda benim de problemim var. Kendimi hızlandırmaya çalışıyorumHuuuu neredesiniz hanımlar
Maratoncular nerdesiniz
Bir gaz bir motive almaya gelmiştim
Bir de arkadaşlar rica etsem yaptığınız işin dakikasını yazarmısınız, şu kadar dakika bulaşık yıkadım, şu kadar dakika ev süpürdüm gibi(hız problemim var da kendimi kıyaslamak istiyorum, hızlanma, praktikleşmek istiyorum)
20 kasım maddelerim
1. Ev süpürülecek✔
2. Toz alınacak
3. Yerler silinecek✔
4. Mutfak dolaplarının üstü silinecek
5. Buzdolabı düzenlenecek
6. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek✔
7. Ütü yapılacak yarım saat✔
8. Kuran-ı Kerim okunacak✔
9. Bağırılmayacak✔
10. Sakin olunacak ✔
Ay kızlar çok zor bebekten zaman bulmam ama beni heveslendiriyosunuz bi 5li de ben yazayım kan ağlayan yerler için insallah yapabilirim :)
1. Ocak ve aspirator silinecek
2. 1 makina çamaşır yıkanıp asılacak
3. Bebek odasının dolapları dıştan silinecek (ne olmus anlamadım dolap kapaklarınde siyah lekeler var)
4. Mutfakta darmadağın olan bir cekmece duzenlenecek
5. Dunden kalan yemegin yanına pilav salata yapılacak (insallah)
Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden. Ben iş yerinde sizin listeleri ağzımın suyu aka aka izliyorum. Eve gidince ağzımın suyu bitmiş oluyor
Amin canım yaaa sorma. Bir de benim yardımcım da yok. İki tane çocuk. Bi tanesinin dersleri diğeri ilgi bekliyor. Bir yandan okuyorum. Dersler sınavlar. Felan fıstık... derken ben benden gidiyorum. Bi de elim bir yavaş ki sormayın.Ay canım valla Allah kolaylık versin biz evdeyken zor yetişiyo işler siz çalışan hanımları düşünemiyorum. Akşam işten gelip bide ev işi yapmak büyük güç gerektiren bişey olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?