Kızın kaça gidiyor canım?

Gunaydin hanimlar nasilsiniz?

Hava yine kapali kis geldi bu sefer kapali havada temizlikte yapilmiyor ki./

Bugun ki 5 lim
Supurge tutmak (bunu 3 gundur yaziyorum bugun tutucam insallah)
Camasirlari katlamak
Makinaya camasir atmak
Nevresimleri degistirmek
Toz almak

Aynı ben :) süpürsemde biyeri süpürüyom bi yer kalıyo heryeri aynı anda süpüremedim bitürlü

bad8m artik dogur su bebeyi ya... 2 gun kaldi dio bak kicagima almaya...

havaya sucu atma...

Kaç gündür ben diyecem de :) , az kaldı nasıl olsa kendiliğinden kalkar diye düşündüm:)
Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?

Oturma odasından sonra benimde aklımdaki yatak odasıydı canım yani haftaya.bekleyemezmisin?çok mu acill:))

Oturma odasını odak noktası yapayım yine.
Yatak odası için de çamaşır yıkama falan diye hazırlık yaparım. sanırım böyle daha uygun olacak.

Oturma odasını odak noktası yapayım yine.
Yatak odası için de çamaşır yıkama falan diye hazırlık yaparım. sanırım böyle daha uygun olacak.

Bu akşam dışarı çıkacağım, arkadaşımla haftada bir gün mutlaka buluşuyoruz. iyi geliyor bünyeye.

Ama çıkmadan bu haftaki odak noktasına uygun bi şeyler yapmayı planlıyorum. Bakalım olacak mı?
odak noktası için yapacaklarım SÜRPRİZ olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…