Ay ben 1 saatlik maratonu 2 saatte bitirdim ama yine de evi supurumedim ya5 dk gecikmeli olarak geldim hadi evi süpürelim artık beraber :)
Olsun ben o saattede maratondaydimTüh ya geçmiş, ama ben o saatte oğlum öğlen yemeğine geliyor onunla ilgileniyorum, yemeği vs, bir de kek yaptım
Ama şimdi maratona ihtiyacım var
Ev toplanacak
Bulaşık yıkanacak
Çamaşır serilecek
Namaz+kuran
Çamaşır katlanıp yerleşecek
Ay bende useniyorum ya kendiliginden kalksin diye bekliyorumKaç gündür ben diyecem de :) , az kaldı nasıl olsa kendiliğinden kalkar diye düşündüm:)
Bayilirim suprizlereBu akşam dışarı çıkacağım, arkadaşımla haftada bir gün mutlaka buluşuyoruz. iyi geliyor bünyeye.
Ama çıkmadan bu haftaki odak noktasına uygun bi şeyler yapmayı planlıyorum. Bakalım olacak mı?
odak noktası için yapacaklarım SÜRPRİZ olsun. :)
Ay ben 1 saatlik maratonu 2 saatte bitirdim ama yine de evi supurumedim ya
Maratonun ilk 1 saatinde sadece nevresim degistirebildim hic oturmadan 1 saat ugrastim ama sadece nevresim degisti 2 bebek yatagi 1 cift kisilik yatak nevresimi
Geri kalan 1 saate
Mutfagi topladim
Makinaya camasir attim
Katlanacak camasirlari katladim yetlestirdim
Meyve suyu kaynattim
Yani 2. 1 saatte de birsey yapmamisim
Olsun ben o saattede maratondaydim
Ay bende useniyorum ya kendiliginden kalksin diye bekliyorum
Bugun ki hedefimiz supurge tutmak olsun bence :) senin bebis kac aylik?Canım inanır mısın bende süpüremedim bebiş kucagımda uyuyordu koyarken geri uyandı onla ugrastım
Bugun ki hedefimiz supurge tutmak olsun bence :) senin bebis kac aylik?
Masallah seninki de kucukmus :) bende en olmadi esim gelince supururumBugun 40 gunluk oldu. Ablam geldi şimdi ya o bebişe bakar ben supururum ya ben bakarım o süpürür bugun o ev süpürülecek artık :)
Bende daha süpürge açamadım hadi bende katılayımmm bu hedefeBugun ki hedefimiz supurge tutmak olsun bence :) senin bebis kac aylik?
Masallah seninki de kucukmus :) bende en olmadi esim gelince supururum
12 gunluk bugun :)Seninki kaç günlük oldu?
Ooo büyümüş bile :) nasıl gidiyor canım12 gunluk bugun :)
Olsundu bi suprizim var sozu bile beni heyecanlandirdi duymaya alisik degilimsurpruzi kendine yapacak ayol sana degil
Neler oluyor senin profil fotolarına :))surpruzi kendine yapacak ayol sana degil
Elhamdulillah iyi gidiyor suan icin iste kaka kusmuk aglama bide ablanim aglamasi :) :) bi dongu halindeyiz duzene girecek insallahOoo büyümüş bile :) nasıl gidiyor canım
Elhamdulillah iyi gidiyor suan icin iste kaka kusmuk aglama bide ablanim aglamasi :) :) bi dongu halindeyiz duzene girecek insallah
Zaten önceliğimiz; ödev de, odak noktası da, beşliler de onlar, çocuklarımız ve ailemiz.. Sen de kendi değişimine ve anlayışına göre yazarsın. Ruhumuzu dinlendirmek de, kendimize vakit ayırmak da en az ev işi, temizlik kadar hatta onlardan daha önemli, biz iyi olmazsak hiçbir şeyde verimli ve istekli olamayız.Maşallah sizler devam ediyorsunuz, topikte artık sayfalar ilerliyor :) yeni arkadaşlar da var. Eskilerdenchentiq kubdef areser CKbeautyandsheer .
Ben ne yapıyorum, eski eflal yok artık, her gün evi silip süpüren, bal dök yala yapan, ev düzenli olmayınca çıldıran eflal yok. Yerine kendine daha çok zaman ayıran, bundan kastım boş boş öyle hiç bir şey yapmadan oturup kafa dinlemekbunu o kadar az yapıyordum ki. Şu an önümde katlanacak çamaşırlar var ama ben burayı okuyorum :) çünkü canım tam olarak bunu yapmak istiyor.
En önemli yapmam gereken değişimlerden biri de çocuklarım için de bu boş zamanlarımı çoğaltmak, boş zaman demiyim de keyif aldığım rahat olduğum zamanları diyeyim :))onlarla oyun oynamak , vakit geçirmek de biriken bulaşıktan , çamaşırdan önemli olmalı. Oğlum dur şimdi işim var cümlesinin yerini, tabi ki hadi oynayalım almalı :)
Değişiyorum, gelişiyorum.
Bu yüzden artık madde yazmıyorum. Aylık plana göre bir düzen oturdu zaten ama keyfim izin verdiği kadar o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?