Malesef çimler yapay. Ama canlı yosun ile kaplayabilirsin saksılarını.Harikaaa bayıldıııım ellerine sağlık marifetli hanımcanım bu saksının içindeki küçük otsu bitkiler canlımı evdeki saksılarda da kullanılabilir mi.toprak görüntüsünden daha şık daha doğal duruyor.eper olursa çok güzel olur.hem bazen toprağın üzerinde beyaz tortular oluyor o görüntüde kapanmış olur...
Kendini cok yorma canim az gunun kalmis. Dinlene dinlene yap.Ben de gelince ama, ben çok iş yapamıyorum ama yaptığım kadar artık
Bende 2ye kadar katilabildim. Cocugu dr goturduk. Kisin hastaliklar hic bitmiyor.
Geçmiş olsun canım..Kendini cok yorma canim az gunun kalmis. Dinlene dinlene yap.
Bende 2ye kadar katilabildim. Cocugu dr goturduk. Kisin hastaliklar hic bitmiyor.
13.00 15.00 maratonu gelin hanimlarsivastrabzon chentiq areser esoes1919 ha_mim Dostacilisoyler CKbeautyandsheer
Teşekkürler sagolGeçmiş olsun canım..
Selam.. seni yalnız bırakmayalım, ben de yazayım.selam kızlar, kimse bi şey yazmamış.
Dün akşam yaptıklarımı yazayım bari.
-1 makine renkli + 1 makine yünlü çamaşır yıkandı, asıldı.
-Banyo paspasları yıkandı.
-2 makine bulaşık yıkandı. 1 makine yerleştirildi.
-Süt kaynatıldı. Patates haşlandı.
-Tatlı yapıldı. Ardından dağınıklığı toplandı.
-Kuruyan nevresimlerim vardı, katlandı.
Ee peki maraton yapacak olan falan yok mu?
areser K klbk33 ha_mim sivastrabzon zambak86 Dostacilisoyler esoes1919 CKbeautyandsheer
Bende isteydim. Aksamlari artik.Ee peki maraton yapacak olan falan yok mu?
areser K klbk33 ha_mim sivastrabzon zambak86 Dostacilisoyler esoes1919 CKbeautyandsheer
Ay 11 den beri maratondayim simdi oturdum ama az sonra kalkarimBu bir acil maraton çağrısıdır
Mutfak dolap düzenime el atmam lazım evde yatılı misafir olunca herseyin yeri değişmiş.
12.30 da başlıyorum katılmak isteyenleri beklerim
simdi gordum. Kolay gelsinİyi akşamlar nasılsınız kızlar benimle kim akşam maratonu yapmak ister
Ev süpürüp silmem lazım koltuk altları da dahil
19.30 21.00 maratonu
gelenler kaleye mum diksin
Ayy ben o ara çocuklara ders çalıştırıyordum 2'sinin de sınavı varmış , halbuki erzak dolabını da dökmüştüm, bulaşıklar öylece duruyordu ben herşeyi bırakıp ders çalıştık:) şimdi kek yapıcam(çocukların beslenmeleri için) , bulaşık yıkayacağım, vaktim kalırsa erzak dolabına el atıcam yoksa yarına kalacak, namaz da kılmadım daha, şimdi çay içiyorum 12'ye kadar inşallah yapabilirim, pöff...İyi akşamlar nasılsınız kızlar benimle kim akşam maratonu yapmak ister
Ev süpürüp silmem lazım koltuk altları da dahil
19.30 21.00 maratonu
gelenler kaleye mum diksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?