- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
Tek cammi butun ev camimi
Tek cam aslında tüm camlarımın silinmesi lazım da mümkün değil bir günde yapmam :)
E havalar guzel.giderken bir cam silme ödevi eklenebilir bir güne, en azından bir kaç tane.. Benim de gözume batıyor ama üşeniyorum..Tek cam aslında tüm camlarımın silinmesi lazım da mümkün değil bir günde yapmam :)
Ben sana eşlik edebilirim canım yatak odasının tülünü attım camını silmem lazım mutlaka
E havalar guzel.giderken bir cam silme ödevi eklenebilir bir güne, en azından bir kaç tane.. Benim de gözume batıyor ama üşeniyorum..
Günümün ana iş kısmı bitti sayılır.
Vitrin çok vaktimi aldı. Boşalt, Sil boşalttıklarını yıka, altını üstünü sil, tekrar diz off yazarken bile yoruldum..
Vitrinde bosalttıklarımın hepsi makinaya sığmadığı için kalanları elde yıkadım, çamaşır toplayıp yenisini yıkadım asilmayı bekliyorlar, komşularımı da kahveye aldım, onlar gelmeden bakımı da yaptım. Kapuskalık lahana gene kaldı belki yarın belki yarından da yakın..
Görüşmek üzere...
Canım sildin mi? Mutfak camımı silmem lazım benimde en acil olan o :)
Küçüğü uyuttum şimdi ilk işim o çünkü tülü yıkandı hemmen asmam lazım
Senin de.az görünüyor bakınca ama yapınca epey zaman alan ve yoran işler..Evet çok iyi olur 2 3 gunde tüm camları sileriz :) masallah yogun gecmiş ben sadece oturma odası supurup toz alıp sildim ama detaylı sekilde halı kaldırmalı koltuk cekmeli sekilde :)
E ama siz baslamışınız..Küçüğü uyuttum şimdi ilk işim o çünkü tülü yıkandı hemmen asmam lazım
Ellerine sağlık, yine muhteşem görünüyorlar. Bunları kullanan kişi temizliğini nasıl yapıyor tozlandığında?
Bitirme süresi var mı, ben Salı dan sonra başlamayı düşünüyorum, ama kv. Biraz sorunlu olduğu için uzun vadeli birakamıyorum onu, geç bitebilir.Şu saate kadar yaptıklarım
Ev toplamak
Makineye tül atmak
Mutfağı toplayıp b.m. açmak
Evi süpürmek
Çorba yapmak
Bu ayki 2.odak noktamız olan yatak odasına başladım hastalıklar nedeniyle geç oldu ama artık ne kadar yapabilirsem
Maddelerim
.tülünü perdesini yıkamak
.camını silmek
.peteği temizlemek
.avizesini silmek
.halısını silkelemek(yeni yıkandı)
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak(boşalınca çekebiliyorum)
.kapısını silmek
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek
.Elektrik düğmesi prizler silinecek
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek(yeni yaptım)
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek
Bu kadar galiba varsa eksik hatırlatın bana arkadaşlar
Cok sirin bunlar ya internetten de denk geldim boyle seyler yapan bo sayfaya bende hevesslendim yaomaya zaten evde bi suru boyle toorak kaplar var yogurt aliyodum bibara bu kaolarda :)
Suresi ayin 15 inden 31 kadar iste 3 gun varBitirme süresi var mı, ben Salı dan sonra başlamayı düşünüyorum, ama kv. Biraz sorunlu olduğu için uzun vadeli birakamıyorum onu, geç bitebilir.
Tüm eşyalar dediğin baza ve yatak ta dahil mı? Nasıl kuruyacak?
Bitirme süresi var mı, ben Salı dan sonra başlamayı düşünüyorum, ama kv. Biraz sorunlu olduğu için uzun vadeli birakamıyorum onu, geç bitebilir.
Tüm eşyalar dediğin baza ve yatak ta dahil mı? Nasıl kuruyacak?
Maratona gelen var mi?
ha_mim
CKbeautyandsheer
sivastrabzon
Dostacilisoyler
esoes1919
zambak86
areser
15'inden mi? Ama bugün belirlenmedi mi daha? Ben mi yeni okuyorum, kaçırdım mı?Suresi ayin 15 inden 31 kadar iste 3 gun var
Ben varım işler bitmedi azcık dinlendim hadi devam
Maratona gelen var mi?
ha_mim
CKbeautyandsheer
sivastrabzon
Dostacilisoyler
esoes1919
zambak86
areser
15'inden mi? Ama bugün belirlenmedi mi daha? Ben mi yeni okuyorum, kaçırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?