Dün maraton sonucumu yazacak vakit bulamadım

Mutfak dolaplarımın içini sildim düzenledim
Ocak davlumbaz tezgah detaylı sildim
Yemek yaptım.

Bugunun maratonuna buzdolabı ile başladım
Hedefim mutfak dolaplarının dışını ve fırını iç dış silebilmek :)

Selam bayanlar.. Dün klasik işler dışında pek bir şey yapmadıgim için yazmadım.
Bugünü doldurdum ama
Nihayet mutfak ve koridor yarışının derz temizliğini yaptım. Bazı yerlerde pek.etlisi olmamış gibi. Foto attım albüme bir tane de buraya atayım fikrinizi yazıverin. Bir de.kurusun ufalayayim köftelik diye ekmek bırakmıştım açığa. Deterjan biraz kokuluydu. Balkon kapısı mı açtım ama bir şey olmuş mudur?
Diğer işlerim de balkon yıkamak, çamaşır yıkayıp aşmak, banyo-wc temizliği, bulaşık makinası açma, çıkanları yerleştirme ve günlük bakım..

Temiz olmus canım eline saglık :) ekmek icin bence riske atma yenisini kurutursun

Teşekkür ederim, ama bembeyaz durmuyor değil mi yine de, ben öyle olacağını hayal etmiştim en azından.. ekmeklere birsey olmusmudur dışarda,kaldı cam açtım ama..
Ben beyaz gibi gordum ama bilmiyorum.

Ya iste dogal temizleyici kullanmazsan boyle ekmeklere bisey olmus mudur diye sorarsin

Mutfak dolaplarının dışı silindi
Buzdolabı iç dış silindi
Bulasık makinası iç dış silindi
Fırın içi temizdi sadece dıştan silindi
Mutfak yerleri supuruldu silindi

Camı kaldı sadece yapabilirsem aksam maraton yapan birine eşlik etmek isterim yapamazsam yarına artık :)

Çaydanlığı unutmuşsun, emek harcamışsın ona da..

Albümde sormuştum, cif+poşet dışında ayrtıntısı varsa onu da yazar mısın?

Öyle mi bildirim gelmedi :/

Yok canım buzdolabı poşetine cifi döktüm onla sildim sunger gibi emmedigi icin azıcık cifle bicok esya parlatılabilirdi ama ben cok yorulmuştum bu ikisini yapınca bıraktım :)

Gunaydın hanımlar.

Bulaşık makinası boşaltıldı
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yatak odası oturma odası toplandı
Ev süpürülmeye hazır hale getirildi
Çay keyfim bitince ve bebegimde izin verirse supurup silicem :)

Günaydın.. Erkenci ve hızlisin maşallah.. Ben de erkenciyim ama daha başlamadim bir şeye.. Bir yatakları topladım, camları açtım, bir de kızın kahvaltısi ve okula bırakılması.. Bugün inşallah vitrini temizlemeyi düşünüyorum iç-dış, alt-üst.. Çamaşırları toplayıp yeni yıkayacağım, komşuları kahveye çağıracağım, bir de sarma yaparken ayırdığım lahanayı kapuskalik dograyip buzluğa atacağım..
Herkese kolay gelsin..

Bebiş sabahın köründe ayaga dikiyo beni :)
Kolay gelsin benim vitrinim yok olsa eşlik ederdim :) cam silmek istiyorum aslında ama erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…