30 aralik md
Camasir yikanacak 3posta
Bulasik mak bosaltilacak doldurulacak
Buzdolabi temizlenecek
Evin daginikligi toplanacak
Pazara gidilecek
Copler atilacak
Cocuklara guzel yiyecekler hazirlanacak

30 aralik md
Camasir yikanacak 3posta
Bulasik mak bosaltilacak doldurulacak
Buzdolabi temizlenecek
Evin daginikligi toplanacak
Pazara gidilecek
Copler atilacak
Cocuklara guzel yiyecekler hazirlanacak
3 posta çamaşırı nereye asacaksınız ben 1 makineyi zor sigdiriyorum :)

Merhaba ben dün katıldım.
Ben varım nelerdir yapılacak varmı belli bir şey.
Hosgeldin Yildiztozu16 sendr hosgeldin

Belli birsey yok belirlenen surede birlikte basliyoruz kim ne isi varsa onu yapiyor sonrada gelip bildirim yapiyorsun ama sure esnek once ya da sonra bitirebilirsin bildirimide genelde musait olunca yapiyoruz. Mesela ben mutfagi toplayip supurge tutmayi planliyorum bakalim

Maratona ben de katılabilirim dün Mutfak temizliğine başladım bi kısım yaptım bugün mutfagi tamamlamam lazım ev de dip köşe temizlenecek. Kaçta başlıyoruz 12.00 de kalkayım ben diyorum

Maratonu ilk bitiren benim sanırım:) ama işlerim bitmedi bi maratona daha ihtiyacım var
Maratonda yapılanlar
-kahvaltı bizim de geç kaldı kahvaltı masası toplandi
-Kuruyan bulaşıklar yerlestirildi
-elde Yikanacaklar yikandi gerisi makineye atildi
-Ocak silindi
-yatak odası toparlandı supuruldu
-tozu alindi Aynaları silindi havalandırdı
-çocuk odası toparlandı supuruldu
-tozu alindi havalandırdı
-salon toplandi supuruldu tozu alindi
-koridor supuruldu
-Vestiyerin dışı silindi
-çamaşır atildi
-çaydanlık şirkeyle kaynatildi (aslında hep limon tuşuyla yapıyordum ama evde kalmamış dün bi topikte okumuştum şirketle kaynatildigini ama hiçbir işe yaramadı malesef kötü de koktu bildiğinden şaşmamak lazim)

Merhaba ben dün katıldım.
Ben varım nelerdir yapılacak varmı belli bir şey.
Mqraton sonucum asagida
Sen iyice tembellgillerden olmussun
Maratona ben de katılabilirim dün Mutfak temizliğine başladım bi kısım yaptım bugün mutfagi tamamlamam lazım ev de dip köşe temizlenecek. Kaçta başlıyoruz 12.00 de kalkayım ben diyorum
Geldim
Maraton sonucum
Mutfak toolandi
Toz alindi
Camasirlar katlandi yerlestirildi
Ev supuruldu
Pazardan akinanlar yerlesti
Camlarin onleri su ile yikandi
Etraf toplandi
Aglayan bebek susturuldu
kubdef canım bebegin ne kadarlık oldu? Uyanıkken oyalayabiliyo musun bişeylerle? Benimki hic oyalanmıyo hep kucakta gezmek istiyo
Sanirim su an 5 haftalik ama benimkiside kucakci oldu hatta kucakta yatar pozisyonu bile kabul etmiyor illa etrafa bakacak. Ama svava diye bi markanin tavana asilan park yatak gibi besigini aldim onun icinde hafif sallayinca duruyor en azindan yemek faln yaoicak oldugum zaman icine koyuyorum idare ediyor seninki ne kadarlik simdi canin

Ya aksamdan beri kk da surekli yukleniyor yaziyor sizde de boyle bisi cikiyor mu yoksa benim telfn mu yapiyor bunu

5 haftalık bebisle bu kadar is maşallah diyeyim :)

5 haftalık bebisle bu kadar is maşallah diyeyim :)
5 dk da bir kucagima aldim yoksa oo-o
Uyku saatine denk geldide o yuzden bide ilk mutfaga girdim susmuyor dk basi agliyor hemen supurgeyi cikardim onun sesine susuyor evin yarisini supurdum sonra bi daha agladi emdi uyudu sonra da geri kalan isleri yaptim :)

Maşallah gerçi o zamanları düşünüyorum da günün çoğunu uyuyarak geçirdikleri için aslında daha kolay oluyor benim oğlum şuan 16 aylık peşinde koşturmaktan 1 saatlik is 2 saate cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…