Ben camı silemedimbaska zamana kaldı yine. Banyoyu ve wc yi temizledim
üç günde mi? Ben başka bir odak noktasına kadar takılayım o zaman, yapabildiğim kadar..Yok canım ayın başında belirlemiştikya hattachentiq arkadaşımız resimli liste yapmıştı hatta diğer konunun ilk sayfasınada koymuş.oturma odasından sonra yatak odası diye konuşmuştuk yapamadık o ayrı mesela tabii olsun canım yaparsın acelesi yok
maraton kaçta?Akşam yemege davetliyiz yoksa katılırdım iş çooook
üç günde mi? Ben başka bir odak noktasına kadar takılayım o zaman, yapabildiğim kadar..
maraton kaçta?
ya bana niye bildirim gelmiyor? Kaçırıyorum herşeyi..
Maraton 1 saat önce start verdi ama zaman aralığı belirtmemişkubdef [/QUOTEİyi madem, hiç değilse buna katılayım. 19.00 da başlarım ben de, zaten yemeğe başlayacağız... Onunla zaten vakit dolar
E oosta bildirimlerini ac.maraton kaçta?
ya bana niye bildirim gelmiyor? Kaçırıyorum herşeyi..
Simdi moladayim 12.00 ye kadar devamMaraton 1 saat önce start verdi ama zaman aralığı belirtmemişkubdef
Benimki yemek .maratonu oldu biraz; masayı kur, yemek ye, kaldır, toplarla temizle... bitti..E oosta bildirimlerini ac.
Bende moladayim simdi tekrar kalkiyorum 7.40 da yemek yiyecegiz 8.20 gibibtekrar baslicam insallah
Simdi moladayim 12.00 ye kadar devam
Benimki yemek .maratonu oldu biraz; masayı kur, yemek ye, kaldır, toplarla temizle... bitti..
Ellerine sağlık, güle güle kirlet..Yatak Odası
Odak noktası maddelerim
.tülünü perdesini yıkamak✔
.perdesini ütülemek✔
.camını silmek✔
.peteği temizlemek✔
.avizesini silmek✔
.halısını silkelemek(yeni yıkandı o yüzden silmiyorum)✔
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak(boşalınca çekebiliyorum)✔
.kapısını silmek✔
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek✔
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek✔
.Elektrik düğmesi prizler silinecek✔
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek(yeni yaptım)✔
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek✔
.elektrikli soba sökülüp temizlenecek✔
Kızlar odak noktam bitti.gardolabının içi ile bazanın içi hariç diğerlerini bugün yaptım.onları önce yapmıştım.
İlaveten
yemek yedik kirlileri sudan geçirdim kızım makineyi boşallttı doldurdu
Mutfağı süpürdüm sildim
Evin diğer bölümlerini sabah süpürmüştüm sildim
Heryerin tozunu aldım
Kapı pervazlarının tozunu aldım
Dış kapıyı sildim
Sulu süpürgeyi temizledim
Çoook yoruldumkollarım agriyir.hedefim çay içip kendime gelmek amaaa her yer misss oldu misss eşyalar bebe şampuanı kokuyor:))tabii içinde yatamıyom o ayrı mesele
Ellerine sağlık, güle güle kirlet..
Geldim hanimlar daha yeni oturuyorim ama surekli temizlik yapmadim cocuklari yika giydir uyut maratonu da var
Ben yine o saatler maratondaydım, kk'ya girmeyince görmedim etiketini, yine de katılmış bulundumMaratona gelen var mi?
ha_mim
CKbeautyandsheer
sivastrabzon
@Dostacilisoyler
@esoes1919
zambak86
@areser
Mekanı mı söktün?Canım senin mazeretin var ne zaman istersen o zaman başla ben ne zamandır derin temizlemiyordum odak noktası diye.eşim bu hafta akşamları yok tam zamanı yani.
Eşya olarak mobilyaları kastedmiştim canım yoksa kurumaz dediğin gibi.yatak için alez kullanıyorum onu yıkamıştım.bak onu yazmayı unutmuşum.bide ben bikaç sene önce yatağın yüzünü söktüm yıkadım geri diktim.heryeri sararmıştı bazı yerlerinde silsemde çıkmayan lekeler vardı çok kötü görünüyordu yeni alınmış gibi bembeyaz oldu:))bazamda deri zaten silsemde kurur
Ellerine sağlık, yine muhteşem görünüyorlar. Bunları kullanan kişi temizliğini nasıl yapıyor tozlandığında?
ben de onları kullandım.Cok sirin bunlar ya internetten de denk geldim boyle seyler yapan bo sayfaya bende hevesslendim yaomaya zaten evde bi suru boyle toorak kaplar var yogurt aliyodum bibara bu kaolarda :)
Maratona gelen var mi?
ha_mim
CKbeautyandsheer
sivastrabzon
@Dostacilisoyler
@esoes1919
zambak86
@areser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?