neee yapamadık mı ..... kız 2 gün kaldı nasıl yapamadın?Yok canım ayın başında belirlemiştikya hattachentiq arkadaşımız resimli liste yapmıştı hatta diğer konunun ilk sayfasınada koymuş.oturma odasından sonra yatak odası diye konuşmuştuk yapamadık o ayrı mesela tabii olsun canım yaparsın acelesi yok
Günaydın. Ben odak noktası başlangıç bildirimini kaçırmışım görmedim. Dün anladım anca.neee yapamadık mı ..... kız 2 gün kaldı nasıl yapamadın?
Günaydın.. Bugün modum çok düşük, sanmıyorum katılabileceğimi, temizlik yapacaktım sözde, onu bile gözüm kesmiyor..Gunaydın hanımlar :)
Maraton var mı?
Günaydın.. Bugün modum çok düşük, sanmıyorum katılabileceğimi, temizlik yapacaktım sözde, onu bile gözüm kesmiyor..
Ciddi ve önemli bir şey yok çok şükür, sürekli evde olmanın bunaltisi ve kızın sorunları bunaltıyor böyle dönem dönem.. teşekkürler ilgine..Aa neden ki canını sıkan bişey mi oldu?
Ciddi ve önemli bir şey yok çok şükür, sürekli evde olmanın bunaltisi ve kızın sorunları bunaltıyor böyle dönem dönem.. teşekkürler ilgine..
Mekanı mı söktün?nasıl söktün ya?
Günaydın.. Bugün modum çok düşük, sanmıyorum katılabileceğimi, temizlik yapacaktım sözde, onu bile gözüm kesmiyor..
Merhaba bende kullerimden doğmayâ geldim. Ins.topik aktif olur
neee yapamadık mı ..... kız 2 gün kaldı nasıl yapamadın?
Sağol canım, kv. komşulara bırakıp okula gittim, biraz komşularla oturduk dönüşte ama hiçbir işe yaramadı valla. Hiçbir iş yapmadan evi köşe bucak temizlemiş kadar yorgunluk var üstümde..İyi bari sevindim halledilmeyecek bişey değilmiş biraz dışarı çık yürüyüş yap iyi gelir inşallah
Hoş geldin aramıza, aktif tutmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin şimdiden..Merhaba bende kullerimden doğmayâ geldim. Ins.topik aktif olur
Geçmiş olsun, atlatamadınız mı daha, yoksa yeni bir hastalık dönemi mi?Evet canım mekan yatağı söktüm:))
Yanlarında biye var onu sökünce üst kısım kapak gibi çıktı içinden yatağın yaylı kısmını çıkardım dış kısmını banyoda yıkadım.2 günde anca kurudu.dikmesi biraz uğraştırdı ama yarım günde hallettim onuda:))bi.dahaki kirlenmesinede değiştiririz artık.zaten eski konforu yok 17 senelik yatak
Temizlikte çığır açmışsın valla tebrikler.. Sökmek neyse, o kolayda, onlar birebirdir, nasıl diktin?
15 gündür hastalıklarla boğuşuyoruz canım.kendimi çok iyi hissetmesemde dün yaptım çok şükür kaptanımmm.peki ya seeeen liste tamamlandı mı
Sağol canım, kv. komşulara bırakıp okula gittim, biraz komşularla oturduk dönüşte ama hiçbir işe yaramadı valla. Hiçbir iş yapmadan evi köşe bucak temizlemiş kadar yorgunluk var üstümde..
Hoş geldin aramıza, aktif tutmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin şimdiden..
Geçmiş olsun, atlatamadınız mı daha, yoksa yeni bir hastalık dönemi mi?
Yaaa sizin listenin bittiğini okudukça komplekse giriyorum valla, nasıl kaçırdım diye..
Teşekkürler, tamam zaman belirleyelim ama üç gün tatil var, ondan sonra olsun, olur mu?Bende yapamadım canım sıkma canını beraber yaparız benimde en batık yerler yatak odası ve mutfak kaldı gerisini bir tur yapmıştım dip köşe bu iki oda bitince tekrar diğer odalara dönecem sen kendine bak toparlan başlarız yavaştan bak yeni küldaşta gelmişken ne dersiniz ? S Sifayildizisivastrabzon
Teşekkürler, tamam zaman belirleyelim ama üç gün tatil var, ondan sonra olsun, olur mu?
Olur olur hiç acelem yok emin olSen tarih yaz bana ben uyarım
Sağol canım, kv. komşulara bırakıp okula gittim, biraz komşularla oturduk dönüşte ama hiçbir işe yaramadı valla. Hiçbir iş yapmadan evi köşe bucak temizlemiş kadar yorgunluk var üstümde..
Hoş geldin aramıza, aktif tutmaya çalışıyoruz. Kolay gelsin şimdiden..
Geçmiş olsun, atlatamadınız mı daha, yoksa yeni bir hastalık dönemi mi?
Yaaa sizin listenin bittiğini okudukça komplekse giriyorum valla, nasıl kaçırdım diye..
Bende yapamadım canım sıkma canını beraber yaparız benimde en batık yerler yatak odası ve mutfak kaldı gerisini bir tur yapmıştım dip köşe bu iki oda bitince tekrar diğer odalara dönecem sen kendine bak toparlan başlarız yavaştan bak yeni küldaşta gelmişken ne dersiniz ? S Sifayildizisivastrabzon
Biz düzeldikte ortanca atlatamadı serum filan yedi iğne verdi dr canım.çocuklar hasta olunca benimde elim kolum kalkmıyor aynı bugün senin olduğun gibi.Allah sağlık afiyet versin kuzulara...
İş için hiç canını sıkma canım nasıl olsa yapılır.Allah başka keder vermesin olduğu kadar.hem yatak odası diğer yerler kadar oyalamıyor bence.bana daha kolay geldi özellikle mutfağa bakarak:))sende çarçabuk yaparsın eminim...
Yatağa gelince dediğin gibi sökmesi hem kolay hem zevkli oldu.yıkaması kolay durulaması zor oldu.dikmeside biraz oyaladı ama korktuğum kadar zor olmadı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?