- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
2 haftalik sureyle belirlenen odayi temizliyoruz odak noktasi diye geciyor ocak ayinin odaklari daha belli degilBen marotona katılmayacagım.
Ogleden sonra yaparsanız olabilir.
Büyük temizlik için ödev olsa. Mutfakğın dolabı vs herseyi gibi.
Bence süre normal, kısa oldu mu az zamanda yetiştirmeye çalışınca daha yorucu olur, ekstra çıkan durumlar da oluyor misafir, doktor vs. Gibi.. Bu durumlardan doğan gecik.e de telafi edilmiş olur. Gerçi son odak noktasını kaçıran biri olarak bunları söylemem de ne kadar doğru bilmiyorum ama..Bu arada herkes fikrini belirtsin arkadaslar kim ne istiyor sahsen ben odak noktasinin da 10 gun sureyle yada 1 haftada temizlenmesini istiyorum 2 hafta cok uzun nasilsa temizlerim deyip temizlemiyorum
2 haftalik sureyle belirlenen odayi temizliyoruz odak noktasi diye geciyor ocak ayinin odaklari daha belli degil
Ev işi dışındaki hobim oğlum ve kpss şuan başka bir şeye ayıracak vaktim yok malesef kitap okumayı çok özledim mesela sınava gireyim hemen kitap okumaya başlayacağım. Ayrıca elimi oylayacak bir şeyler bulmayı planlıyorum örgü nakış dikiş ne olursaBilmiyordum guzelmis.
Dediginiz gibi 10 gün olsun bir deneriz olmassa gene süreyi değiştiririz.
Ev işi dışında hobileriniz varmı neler yapıyor yada yapmak istiyorsunuz.
Ama o zaman takip ettiğim bütün forumlardan geliyor, sadece bizim forumdan almak istiyorum ben ama. Bunun yolu yok mu?Bildirim cubuguna basinca sol tarafta hepsini goster sag taraftada bildirim secenekleri yaziyor. Bildirim seceneklerinden yaoacaksin
Hobi çok da, onu yapacak ne heves, ne vakit var be canım..Bilmiyordum guzelmis.
Dediginiz gibi 10 gün olsun bir deneriz olmassa gene süreyi değiştiririz.
Ev işi dışında hobileriniz varmı neler yapıyor yada yapmak istiyorsunuz.
Önceki adından daha güzel olmuş, inşallah kolay alışırız biz de..Kızlar ben adımı değiştirdim sonunda çok değişik bişey değil ama ne olmak istiyorum soruma cevaptı ben olmak olsun istedim..biraz tuhafmı oldu neneyse yeni yıl yeni umutlar diyelim
Ekleme: umutsuz_umutlu ‘ yum ben
Guzel olmus eskisi insanin icini karartiyordu yaKızlar ben adımı değiştirdim sonunda çok değişik bişey değil ama ne olmak istiyorum soruma cevaptı ben olmak olsun istedim..biraz tuhafmı oldu neneyse yeni yıl yeni umutlar diyelim
Ekleme: umutsuz_umutlu ‘ yum ben
Guzel olmus eskisi insanin icini karartiyordu ya
Kız dedim ya, katılacağım diye.. Sen de benim gibi kaçırdın mı?sivastrabzon sen katildin mi maratona geldim ben saat 7.30 gibi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?