Bu arada herkes fikrini belirtsin arkadaslar kim ne istiyor sahsen ben odak noktasinin da 10 gun sureyle yada 1 haftada temizlenmesini istiyorum 2 hafta cok uzun nasilsa temizlerim deyip temizlemiyorum

Bu arada herkes fikrini belirtsin arkadaslar kim ne istiyor sahsen ben odak noktasinin da 10 gun sureyle yada 1 haftada temizlenmesini istiyorum 2 hafta cok uzun nasilsa temizlerim deyip temizlemiyorum
Bence süre normal, kısa oldu mu az zamanda yetiştirmeye çalışınca daha yorucu olur, ekstra çıkan durumlar da oluyor misafir, doktor vs. Gibi.. Bu durumlardan doğan gecik.e de telafi edilmiş olur. Gerçi son odak noktasını kaçıran biri olarak bunları söylemem de ne kadar doğru bilmiyorum ama..
Bu arada, yeni görebildim, dolayısıyla maraton çağrını da görmedim. E-posta bildirimleri açıktı ama gene gelmiyor, bir kontrol edeyim de bir dahakine mazeret olmasın
Ayrıca herkesin yeni yılını kutlar, gönlünüzce.güzel bir yıl dilerim..

2 haftalik sureyle belirlenen odayi temizliyoruz odak noktasi diye geciyor ocak ayinin odaklari daha belli degil

Bilmiyordum guzelmis.
Dediginiz gibi 10 gün olsun bir deneriz olmassa gene süreyi değiştiririz.

Ev işi dışında hobileriniz varmı neler yapıyor yada yapmak istiyorsunuz.

Bilmiyordum guzelmis.
Dediginiz gibi 10 gün olsun bir deneriz olmassa gene süreyi değiştiririz.

Ev işi dışında hobileriniz varmı neler yapıyor yada yapmak istiyorsunuz.
Ev işi dışındaki hobim oğlum ve kpss şuan başka bir şeye ayıracak vaktim yok malesef kitap okumayı çok özledim mesela sınava gireyim hemen kitap okumaya başlayacağım. Ayrıca elimi oylayacak bir şeyler bulmayı planlıyorum örgü nakış dikiş ne olursa

Bildirim cubuguna basinca sol tarafta hepsini goster sag taraftada bildirim secenekleri yaziyor. Bildirim seceneklerinden yaoacaksin
Ama o zaman takip ettiğim bütün forumlardan geliyor, sadece bizim forumdan almak istiyorum ben ama. Bunun yolu yok mu?
Ha, 18.30 maratonu demişsin, geleyim, oturuyorum zati sıkıntıdan. Bakalım neler çıkacak? kolay gelsin..

Son düzenleme:
Maratona gelen var mi?
Yapmayi planladiklarim
Mutfagi toplamak
Yerleri supurmek
Cocuklari yikamak
Banyoyu ovmak
Camasir katlamak
Utu yapmak
18.30 da kalkicam

Kızlar ben adımı değiştirdim sonunda çok değişik bişey değil ama ne olmak istiyorum soruma cevaptı ben olmak olsun istedim..biraz tuhafmı oldu ne neyse yeni yıl yeni umutlar diyelim

Ekleme: umutsuz_umutlu ‘ yum ben

Önceki adından daha güzel olmuş, inşallah kolay alışırız biz de..

Guzel olmus eskisi insanin icini karartiyordu ya

Yapmayi planladiklarim
Mutfagi toplamak +
Yerleri supurmek +
Cocuklari yikamak +
Banyoyu ovmak -
Camasir katlamak -
Utu yapmak -

Yesillikler yikandi
Sut kaynatildi
Kefir ve yogurt mayalandi
Kendim yikanildi
Kitap okuma saati yapilmaya calisildi

K
sivastrabzon sen katildin mi maratona geldim ben saat 7.30 gibi bitti
Kız dedim ya, katılacağım diye.. Sen de benim gibi kaçırdın mı? eh, ben de 7.30 itibariyle biten maratonu yazayıım o vakit.
Meyve yıkadım, kızın banyosuna yardım ettim (saçlarını iyi durulayamıyor), düdüklüde yemek , yanına pilav, salata yaptım, mutfağı toparladım, gardrobunda giymediğim kıyafetleri eledim.

Gün içinde diğer yaptıklarımsa:
B. m çalıştırmak, boşaltmak, yerleştirmek,
Ç.m açmak, yıkananları asmak,
Kızın yazılıya çalışmasına destek, takviye,
Yerlere makine açmak..

Yeni mutluluklara, umutlara, güzelliklere uyanmanız dileğiyle yeni yılın sabahında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…