Yok oyle kotu elektrik degilde umutsuz diyo ya boyle olumlu birseyler olsa sana da bizede heves gelse :) :)Kııııız söyleseydiniz o zaman değiştirirdim..kötü elektrik verdiysem özür dilerimgerçi pek içime sinmedi ya dur bakalım 2018 olmadam değişecem yine sanırım
yok kız, ne kötü elektriği, senden gelen güzel enerjiye uymuyordu sadece adın.. Bence güzel olmuş, ama sinmediyse sen bilirsin..Kııııız söyleseydiniz o zaman değiştirirdim..kötü elektrik verdiysem özür dilerimgerçi pek içime sinmedi ya dur bakalım 2018 olmadam değişecem yine sanırım
Merhabalar hanimlar ocak ayi icin kendime haftalik temizlik plani yaptim dogumdan once zaten vardi ama gunlerini ayarlamam gerekiyordu esimin evde oldugu gunlere zor isler olmadigi gunlere kolay isler koydum bakalim nasil olacak. Bugun icin isim dolap duzeni kiler duzeni ve utu.
Yani yapilacak listem
Dolaplari duzenle
Kileri duzenle
Utu yap
Yerleri supur
Yerleri sil
Dusakabini yika
Camasirlari katla
Koltuklari sil
Mutfagi topla
Yemek yap
Yataklari topla
O zaman ben bi maratona kalkayim bakalim neler yapabilicem :)
Katilanlar el kaldirsin
13.30 15.0 olsunBuradaa
Saat kaca kadar
Ay bir düzene oturtsak şu maraton işini
Aleykum selam ve rahmetullah Tabi ki hosgeldin :)Selamun aleykhm bende araniza katilabilir miyum ?
Aleykum selam ve rahmetullah Tabi ki hosgeldin :)
Hoşgeldin Nergis.
Üç gündür ayniyim ben bu halimi sevmiyorum
Kızlar ya ben foruma taktik ogreneyim ne bileyim nasıl motive oluyorsunuz öğreneyim diye gelmiştim.
Hosbuldum ablacim,ee neler yapiyosunuz ,maraton herkes kafasina gore mi belirliyor ,günlük haftakik hedefler mi koyuyonuz ?
Hosbuldum ablacim,ee neler yapiyosunuz ,maraton herkes kafasina gore mi belirliyor ,günlük haftakik hedefler mi koyuyonuz ?
Ben size yazarken yazdınız herhalde, evet maraton herkes kendi vaktine, kafasına göre belirlenebiliyor, ama çağrı yapmanız lazım maraton öncesinde, ki katılmak isteyenler belirtsin..Galiba öyle birseyler oluyor bende tam bilmiyorum.
Öyle oldu cnaim aynenBen size yazarken yazdınız herhalde, evet maraton herkes kendi vaktine, kafasına göre belirlenebiliyor, ama çağrı yapmanız lazım maraton öncesinde, ki katılmak isteyenler belirtsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?