Kııııız söyleseydiniz o zaman değiştirirdim..kötü elektrik verdiysem özür dilerim gerçi pek içime sinmedi ya dur bakalım 2018 olmadam değişecem yine sanırım
Yok oyle kotu elektrik degilde umutsuz diyo ya boyle olumlu birseyler olsa sana da bizede heves gelse :) :)

Kııııız söyleseydiniz o zaman değiştirirdim..kötü elektrik verdiysem özür dilerim gerçi pek içime sinmedi ya dur bakalım 2018 olmadam değişecem yine sanırım
yok kız, ne kötü elektriği, senden gelen güzel enerjiye uymuyordu sadece adın.. Bence güzel olmuş, ama sinmediyse sen bilirsin..

Gunaydinn guzel bir yil olsun hepimiz için
Bugunku 5li
1.bulasik makinesi doldur bosalt
2.evi supur
3.oglusun çamaşırları yika
4.evi toparla
5.ders calis

Merhabalar hanimlar ocak ayi icin kendime haftalik temizlik plani yaptim dogumdan once zaten vardi ama gunlerini ayarlamam gerekiyordu esimin evde oldugu gunlere zor isler olmadigi gunlere kolay isler koydum bakalim nasil olacak. Bugun icin isim dolap duzeni kiler duzeni ve utu.

Yani yapilacak listem
Dolaplari duzenle
Kileri duzenle
Utu yap
Yerleri supur
Yerleri sil
Dusakabini yika
Camasirlari katla
Koltuklari sil
Mutfagi topla
Yemek yap
Yataklari topla

O zaman ben bi maratona kalkayim bakalim neler yapabilicem :)

Katilanlar el kaldirsin

Buradaa
Saat kaca kadar
Ay bir düzene oturtsak şu maraton işini

Emzirme molasi
Geldim ama cok bisi yapamadim daha
Mutfagi topladim
Yemek yaptim
Yataklari topladim
Kardesi uyuttum
En zor olan isi yaziyorum en uzun bu surdu galiba
Ablaya kiyafet giydirdim

Hoşgeldin Nergis.

Üç gündür ayniyim ben bu halimi sevmiyorum

Kızlar ya ben foruma taktik ogreneyim ne bileyim nasıl motive oluyorsunuz öğreneyim diye gelmiştim.

Selamünalyküm Dil-i bitab , hoş geldin.. Biz de katılımcı çok olsun istiyoruz zaten, ne demek, buyur hoş geldin.
S Sifayildizi ikiniz için de kısaca özet geçeyim. ( Yildiztozu16 'da vardı yenilerden). Ben de çok eski sayılmam ama bildiğim ve uyguladığım kadarıyla yazayım. Öncelikle kurucu fikir sahibi olan chentiq 'e ö.m dan bilgilerinizi yazıyorsunuz. İşte çocuk sayısı, yaş, hobileriniz, vb. gibi, 1. sayfaya bakarsanız yazmanız gerekenler ilk mesajda var. Günlük yaptığınız işlerden beş tanesini yazıyorsunuz, beşli olarak. Belirlenen odak noktaları var en son yatak odasıymış, ben kaçırdım. Odak noktası için yapılması gerekenler liste halinde veriliyor, belirlenen süre içinde bütün maddeleri tamamlamak gerekiyor. Günlük ödev vardı, ama uzun zamandır yok. Belirli bir düzen oturtamadık henüz. Doğum yapan arkadaşlar var, çalışanlar var vs.. Bir de maraton var. Birkaç saat sürecek işleriniz var diyelim, size destek olacak, sizinle iş yapacak birilerini istiyorsanız, kendinizi yalnız hissetmemek ve motive olmak için çağrı yapıyorsunuz, müsait olanlar katılacağını belirtirse maraton bitiminde yaptığınız işleri yazıyorsunuz. Aklıma gelenler bunlar, unuttuğum bir şey varsa arkadaşlar tamamlar. Arada sohbet de başlatabilirsiniz. Yani çok dar bir alanımız yok.
Benim bugün kızımla dışarı çıktım, hava almak amaçlı. Ben hasta baktığım ve yalnız bırakamadığım için bütün hafta evde oluyorum genelde. Eşim olduğu zamanlar böyle çıkıyorum arada. Beşliyi tamamladım mı bilmiyorum. Yaptıklarımı yazayım öylece.
Balkonu yıkamak, içerdeki çamaşırları balkona almak, ıspanakları 5 su yıkamak (su da bekleterek), kv. egzersiz, buz kompresi, kızımı bu haftaki sınavlar için çalışmasına yardım ve destek..
Siz de kendinizi tanıtırsanız özet olarak, biz de sizi tanıyalım..

Hosbuldum ablacim,ee neler yapiyosunuz ,maraton herkes kafasina gore mi belirliyor ,günlük haftakik hedefler mi koyuyonuz ?
Hoşgeldin Nergis.

Üç gündür ayniyim ben bu halimi sevmiyorum

Kızlar ya ben foruma taktik ogreneyim ne bileyim nasıl motive oluyorsunuz öğreneyim diye gelmiştim.

Hosbuldum ablacim,ee neler yapiyosunuz ,maraton herkes kafasina gore mi belirliyor ,günlük haftakik hedefler mi koyuyonuz ?

Galiba öyle birseyler oluyor bende tam bilmiyorum.
Ben size yazarken yazdınız herhalde, evet maraton herkes kendi vaktine, kafasına göre belirlenebiliyor, ama çağrı yapmanız lazım maraton öncesinde, ki katılmak isteyenler belirtsin..

Şu an belirlenmiş odak noktası yok, ha_mim bakıyor bu işlere genelde gönüllü olarak. Fikri olan varsa da belirtiyor zaten. Yakında belirlenir..

Yarin için maraton olabilir bana katılmak isteyen varsa yapalim birlikte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…