Başlangıç ve bitiş saatini söylersen ve saat te uyarsa olabilir. Ben genelde saat 10.00 -14.00 aralığında yapıyorum işlerimi genelde, o saatlerde daha müsaitim maratona. Sana uyar mı?
Uyar canım süper anlastik 10 14 arasi

Brifing icin tesekkur ederiz :)ben 29 yasinda kpss ye hazirlanan 16 aylik bir oglusu olan ev hanimiyim suan.bazen evim surekli piril piril olur bazense yerimden kalkasim gelmez bu aralar ikinci moddayim duzene girmem lazim aslinda istedigim gunluk program ve haftalik program yani hergun ne yaptigim yapacagim belli olsun istiyorum ayrica hergun ne pisirecegim diye dusunmekten de sıkıldım onu da bi programa baglamak lazim bir de kendimle ilgili sikayetim utu ve mutfagi aksamlari toplu birakmama kismi iste oyle :))

hayatta cesaret edemem. Dik esini beceremem. Ama bana da lazim ya. Kitap okumayi cok sevdigim yaninda da her daim kahve ictigim ve pek beceriksiz oldugumdan mutevellit yatagin cesitli yerlerinde kayve lekeleri var. Kurudukca bi o yana bi bu yana çektim. Simdi ytagin her yanini ele gecirmis vaziyetteler degistirmeyi de istiyorum bir yandan. Temizlemeye verecektim ama müdahele ettiyseniz cikmaz. Bi islem uygulamadiysaniz biz cikartiriz garanti dediler ama. Tabiki kimyasal uyguladim ben bilimum asprin falan oyle duracak degildi ya. Bilmem ki gene cesaret edemem heralde. Bu arada kotaba basladiginda haber ver demistin. Başladim canım dokunmadan kitabina..

15 gündür hastalıklarla boğuşuyoruz canım.kendimi çok iyi hissetmesemde dün yaptım çok şükür kaptanımmm.peki ya seeeen liste tamamlandı mı
gecmis olsun. Tamamladim tabiki. Ustune bi daha kirlendi hatta :)) yeni 15 gün geldi. Nereye karar verdiniz ey topik ahalisi. Ben de liste hazirlayayim.

Yeterki topic aktif olsun ben herseye varım☺

Maratona ben de katılabilirim dün Mutfak temizliğine başladım bi kısım yaptım bugün mutfagi tamamlamam lazım ev de dip köşe temizlenecek. Kaçta başlıyoruz 12.00 de kalkayım ben diyorum

Yarin için maraton olabilir bana katılmak isteyen varsa yapalim birlikte ?

Yeni gelen arkadaslar hos gelmis. Ilk sayfadaki yazilari okudunuz mu? Cunku benim gozumden kaciyor yeni gelenler. Bilgilerinizi ozel mesaj ole atarsaniz pek mutlu olurum. Nice tenizliklere

Hoş buldum ben attim ama geldi mi ?

Önemli değil.:) günlük haftalık hedefler vs yazar misin nasil ilerliyoruz

Selamun aleykhm bende araniza katilabilir miyum ?

Ve aleyküm selam hoşgeldin canım.

Hoşgeldin Nergis.

Üç gündür ayniyim ben bu halimi sevmiyorum

Kızlar ya ben foruma taktik ogreneyim ne bileyim nasıl motive oluyorsunuz öğreneyim diye gelmiştim.

Bizim motivasyonumız burdaki arkadaşlar.onlar yaptıkça yazdıkça bizde motive oluyoruz canım:))

Gönder bana ben söker dikerim canım:))sağol canım bu arada...
Hamarat kadının hali başka tabii..
Daha bi yer belirlemedik canım senin aklında var mı bi yer

Önemli değil.:) günlük haftalık hedefler vs yazar misin nasil ilerliyoruz

Günlük hedeflerini sen belirliyorsun canım sonuçta herkesin ihtiyacı farklı farklı oluyor.mesela bende 3 çocuk var .hiç olmayanla bir olur muuuu:))
15 günlük hedefleri beraber belirliyoruz birde günlük ödevlerimiz oluyor onları da daha belirlemedik.ama sizler günlük en az 5 hedef belirleyip onları yaparak başlayabilirsiniz

hoşbuldum canım , hedeflerimi yarın yazarım o halde

Ben de yazamamıştım sonucu...
Saat 13:30'a kadar, kahvaltı faslı, sofra kaldırma vs ile geçti.
13:30 maratonunda;
-nevresimler değişti.
-2 makine çamaşır yıkandı, asıldı.
-mutfak toparlandı.
-bulaşık makinesi çalıştırıldı, bitince yerleştirildi.
-koltuk altları dahil odalar süpürüldü.
-Silindi.
-3 çekmeceye el atıldı. ve 3 çekmeceden 5 büyük poşet çöp çıktı. İnanılamadı
-Banyo lavabosu ovuldu.

toz alınamadı.

Ohh miss olmuş her yer
Bu atma verme işlerine bende el attım bakalım benden neler çıkacak.

Selamün aleyküm.

Daha önce sizin topiği ve benzer topikleri ara ara okurdum size katilmak icin bir kaç defa üye olmayı denedim olamadim. En son bir kac gün önce denedim gene üye olmayınca arkadaşımdan rica ettim o aldı üyeliği☺ ilk sayfadaki yazanlar unutup direk dalmısim konuya☺

33 yasinda ev hanimiyim.Biri 52 aylik yani 4 yaşını yeni geçen biri 21 aylık o çocuğum var. Evlendigim ilk aylarda hamike kalmam, hamileliklerimin uykusuz ve zorlu geçmesi, iki yavrumum yaş aralığı az olması nedeniyle bir türlü istediğim düzeni oturtamadim. Çocuklar biraz olsun büyümesine rağmen hala depresyondan çıkmamış olmalıyım ki hiç iş yapmak istemiyorum

Bu yıl ki hedefim bu depresif düzensiz halimden kurtulup kitap okumak hobiler edinip disiplinli biri olmak.
Kimle eşleşirim bilmiyorum ama birbirimizi Anlamak adına çocuklu biri tercihimdir.

Not. Konu sahibine özel mesaj atıldı.

Ohh miss olmuş her yer
Bu atma verme işlerine bende el attım bakalım benden neler çıkacak.

mis olmuş demeyelim de dağınıklık ortadan kalktı diyebiliriz

Ya artık sinirlerim bozuluyor her çekmecede ayrı bir iş... Yığıldıkça yığılıyor. istifçiler gibi oldum.
kağıttır, faturadır, kablodur, kulaklıktır, poşettir derken ev çöp ev gibi yahu. hiçbir yeri ellemek istemiyorum.
kullanırız diye tuttuğumuz bir sürü receiver var. hiçbiri bir işe yaramıyor dağınıklıktan yer kaplamaktan başka.
fırsat buldukça atacağım.

Günaydın, herkese kolay gelsin...
Dostacilisoyler , ne dersin bugün başlayalım mı? Ben gardrobu düzenlemeyi düşünüyorum. Sen de odak listesi var mı, bana bir atsan.. Öbür odak noktası belirlenmeden bu hafta bitirebiliriz umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…