- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 37
Ben de kalkiyorum biraz sonra maratona oglusu uyuttum soyle bi toparlama yapip kpss calisarak eslik edecegim maratonunuza :) 14.00e kadar artik ne yaparsamArkadaşlar maratondayız ama çağrı yapmayı unuttuk.
S Sifayildizi ,Yildiztozu16 , kubdef , Dostacilisoyler areser ha_mim CKbeautyandsheer zambak86 chentiq @Ben_olmak K klbk33
Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın, müsait olanları beklerizDil-i bitab la..
Bitis 14.00
Sadece Kahvaltı yapıldıBende suan kalkiyorum kacta bulusuyoruz
Bende suan kalkiyorum kacta bulusuyoruz
Ben simdi geldim14.00 son dendi ama 15.00 a kadar uzatalım benceee:))
Bosver sen yatak odasi odagini ocak ayinin odagini belirleyelim onu atariz.Benim işler bitti sayılır, zaten 15.00 a kadar tamamlamış olurum.
Maraton sonucunu şimdi yazayım sonra yine devam edeceğim..
Akşam yemeği yapıldı, bulaşıkları makina açılıp yıkandı, kalanlar elde yıkandı, makina boşaltıldı, kuruyanlarla yerlestirildi, kv. Kahvaltısı, Egzersiz, buz kompresi, banyosu yaptırıldı, nevresimleri değiştirildi, yerler silindi, çamaşır yıkandı, asılacak, gardrop bir kısmı, üstlerde yetisebildigim yerler silindi, düzenlendi, kahve molası, kk ya göz atma.. Şimdi kızın okuldan gelmesini bekliyorum. Sonra yemek faslı tekrar ve camasirlar asilacak...liste böyle gider..
kubdef çıkarken günlük ödevi gördüm, vakit ve halim yerinde olursa yaparım, olmazsa yarına.. Bitince de foto atarım.
Yatak odası odak maddelerini biri atabilir mi bana?
Çocuk odası (odaları) olabilir miBosver sen yatak odasi odagini ocak ayinin odagini belirleyelim onu atariz.
Sizce ocak ayinin odagi ne olsun hanımlar
kubdef salon/oturma odasi da olabilir
Oyumu banyo antre den yana kullaniyorum o zaman :) arada yatak odasini da cikaririm belkiCanım geçen ay oturma odası ve yatak odasıydı odak noktamız.salon bi çoğumuz kullanmıyor.benim aklıma yine mutfak ve banyodan başka biyer gelmiyor.mutfak antre veya banyo antre olabilir.başka fikri olan var mıııı
Bence yatak odasını yapmak isteyenler listenin tamamı olmasada yine yapsın.çünkü 15 günlük süremiz oluyor nasılsa onlarda bu 15 gün içinde hem yatak odasını hem de diğer odak noktasını yaparlar artık tabii eğer isterlerse aklıma başka bir fikir gelmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?