Valla ben de 34 yaşındayım ama kubdef ten genç gözüküyorum aramızda zannımca 10 yaş var..
önemli olan içini temiz tutmak ha_mim çiğim. dışına yansıyor bir şekilde.

Yeni odak noktasına karar veremediniz heralde. bir öneri çıkmamış. ben her zamanki gibi mutfaktan başlamayı öneririm 2018 e. ne dersiniz?

Cogunluk banyo ve antre dedi sanki ben mi kacirdim yaaa ben mutfagi yeni temizledim mutfak karari cikarsa yatak odasini yaparim artik

Cogunluk banyo ve antre dedi sanki ben mi kacirdim yaaa ben mutfagi yeni temizledim mutfak karari cikarsa yatak odasini yaparim artik
biz mutfağı geçen ay temizledik. yatak odası da en son yaptığımız yerdi. banyo ve antre diye bir duyum almadım ben. hemen yetkililere bağlanıp geliyorum... :)

bir karar verilsin, ben ilk sayfayı düzenlerim. badileri de yazarım. haftalık alışkanlığı da yazarım. günlük ödevleri de yazınca bana atarsınız. günlük ödev için listem var. ona bir şeyler eklemem lazım.

Günlük ödev listesini bizde görelim beraber Ekleme yaparız olmaz mı?

Grubun oyunbozanı olarak, dün akşam yaptıklarımı yazayım
-Yemek yendi. Masa topladı, silindi.
-Ev tümden süpürüldü.
-Mutfak tezgahı fazlalıklardan arındırıldı, atılacaklar atıldı, kaldırılacaklar kaldırıldı. Silindi.
-Ocak+odak arkası yağçözlendi, parlatıldı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
Tezgah bomboş bırakıldı. Misler gibi

biz mutfağı geçen ay temizledik. yatak odası da en son yaptığımız yerdi. banyo ve antre diye bir duyum almadım ben. hemen yetkililere bağlanıp geliyorum... :)

Aynen chentiq bir kaçımız dedik mutfak+antre olsun diye ama postlar arttıkça aşağılarda kaldı

oluur bana uyar senin kaç öocuğun var tek mi? ne kadarlık evlisinm?

maraton başlatacak var mı? 15.00 17.00 gibi veya yarım saat artırp azaltabiliriz

Fikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa da sivastrabzon u ben alirim
Teşekkür ederim kubdef ciğim.. Bana uyar, da.. sen chentiq le badi görünüyorsun, üçlü mü olacak?
Bir de ben basılıp nasıl yapılıyor bilmiyorum, beni yonlendirirsin..

Evet haklısın ha_mim düzeni bozmayalim.. sen Benim fahri ve manevi badim ol..

Olur mu asıl en yaşlınız benim.. 45 yaşındayım, bunalima girmek te bana düşer.. Asıl ben nasıl uyum sağlayacağım onu düşünüyorum bu kadar gence..

Hic gostermiyosun ama bana sorsan 30 35 derdim enerjin daha yuksek :)

Gercekten pasakta sinir tanimiyomusum onu gordum
Dun aksam misafirim vardi yukleyemedim hanimlar bu dunun odeviydi.
Bu arada atamiyorum ha_mim ya orda fazla kasilar vardi dur ben bunlari atarim dedim sonra onlari baglayip cekmecenin arkasına koydum

Günlük odev listesi bende olsun mu badicim ocak ayi icin bi deneyeyim odev vermeyi hatta ilk hafta ben vereyim ikinci hafta baskasi 3. hafta baskasi olur mu

Senin badin var mi?
Yok
Sen demiştin ama sen de chentiq le badisin galiba.. Farketmez herkes bir eşleşsin, kim düşerse bana olur. Da işte badilik nasıl olur bilemedim ben. Bilen biriyle olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…