Cogunluk banyo ve antre dedi sanki ben mi kacirdim yaaa ben mutfagi yeni temizledimValla ben de 34 yaşındayım amakubdef ten genç gözüküyorum aramızda zannımca 10 yaş var..
önemli olan içini temiz tutmakha_mim çiğim. dışına yansıyor bir şekilde.
Yeni odak noktasına karar veremediniz heralde. bir öneri çıkmamış. ben her zamanki gibi mutfaktan başlamayı öneririm 2018 e. ne dersiniz?
biz mutfağı geçen ay temizledik. yatak odası da en son yaptığımız yerdi. banyo ve antre diye bir duyum almadım ben. hemen yetkililere bağlanıp geliyorum... :)Cogunluk banyo ve antre dedi sanki ben mi kacirdim yaaa ben mutfagi yeni temizledimmutfak karari cikarsa yatak odasini yaparim artik
Günlük ödev listesini bizde görelim beraber Ekleme yaparız olmaz mı?bir karar verilsin, ben ilk sayfayı düzenlerim. badileri de yazarım. haftalık alışkanlığı da yazarım. günlük ödevleri de yazınca bana atarsınız. günlük ödev için listem var. ona bir şeyler eklemem lazım.
biz mutfağı geçen ay temizledik. yatak odası da en son yaptığımız yerdi. banyo ve antre diye bir duyum almadım ben. hemen yetkililere bağlanıp geliyorum... :)
oluur bana uyarAman dikkat et canim kendine birak ev islerini falan esin yardim ediyor mu? Bebek asagiya dogru indi mi? Bol bol dinlen. Bende iyiyim iste eski halima dondum komple elhamdulillah. arada bi kiskancliklar oluyor bebisinde gaz sancilari onun haricinde pek degisen bisi de yok
Biz ayniyiz senlen hemde yasitiz iyi anlasirizchentiq calisiyor zaten cok giremiyor uzerine kuma isterse biz senle badi olalim
Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsin
Teşekkür ederimFikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa dasivastrabzon u ben alirim
Evet haklısınVaayy uyanığa bak seeeeeen:)))
Neyse canım olmazsa bende onun fahri badisi olurum dimisivastrabzon :))
Biz en iyisi geleneği bozmayalım 2lik sistem devam etsin.yoksa kavga edicez bu senin şu benim diye:))lider biliyor işi canım.düzeni sağlamış topikte
Olur mu asıl en yaşlınız benim.. 45 yaşındayım, bunalima girmek te bana düşer.. Asıl ben nasıl uyum sağlayacağım onu düşünüyorum bu kadar gence..Allah ım herkes çıtırık.ben kendimi yaşlı hissettim şimdi şu andaher gelen 24 diyooor.gençler siz bizi sollarsınız ya.hem çocuk az yada yok hem enerji tavan.hem eviniz bizimki kadar pislenmiyorr.bide dertleniyonuz yawwww.bunalıma soktunuz beniiiiii
Hic gostermiyosun ama bana sorsan 30 35 derdim enerjin daha yuksek :)Teşekkür ederimkubdef ciğim.. Bana uyar, da.. sen chentiq le badi görünüyorsun, üçlü mü olacak?
Bir de ben basılıp nasıl yapılıyor bilmiyorum, beni yonlendirirsin..
Evet haklısınha_mim düzeni bozmayalim.. sen Benim fahri ve manevi badim ol..
Olur mu asıl en yaşlınız benim.. 45 yaşındayım, bunalima girmek te bana düşer.. Asıl ben nasıl uyum sağlayacağım onu düşünüyorum bu kadar gence..
Günlük odev listesi bende olsun mu badicim ocak ayi icin bi deneyeyim odev vermeyi hatta ilk hafta ben vereyim ikinci hafta baskasi 3. hafta baskasi olur mubir karar verilsin, ben ilk sayfayı düzenlerim. badileri de yazarım. haftalık alışkanlığı da yazarım. günlük ödevleri de yazınca bana atarsınız. günlük ödev için listem var. ona bir şeyler eklemem lazım.
Teşekkür ederim, moral oldu..Hic gostermiyosun ama bana sorsan 30 35 derdim enerjin daha yuksek :)
Senin badin var mi?Teşekkür ederim, moral oldu..
YokSenin badin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?