Fikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa dasivastrabzon u ben alirim
Evet siz bir üyeye sen ol dediniz ya o üyeyi alintilayacaktim yanlislik olsun ama farketmez sizden olabilirsinizBana mı dedin? Yanlış alıntıladım dedin ya.
Bana dediysen Tecrübeliyim ama bu aralar tembel takılıyorum:) hamileliğim biraz rahat geçmiyor, ben de ufak tefek bişeyler yapmaya çalışıyorum
Bir ara badim vardı ama, bu ara çok uğramıyor badim
Yorulmazsam iyiyim, dün biraz yoğundum bugün rahatsız gibiyim, Bebek aşağıya baskı yapıyor afedersin çıkacak gibi oluyor o da rahatsızlık sancı veriyor bel ağrısı da yapıyor öyle işteNasil gidiyor canim hamilelik iyi misin
Hic kimse bos kalmicak merak etme :)
Anlatsana kendini biraz tanisalim seninle
Ben 2 cocuk annesi ev hanimiyim dogal temizlikten yanayim
Yas kactiki acaba???Allah ım herkes çıtırık.ben kendimi yaşlı hissettim şimdi şu andaher gelen 24 diyooor.gençler siz bizi sollarsınız ya.hem çocuk az yada yok hem enerji tavan.hem eviniz bizimki kadar pislenmiyorr.bide dertleniyonuz yawwww.bunalıma soktunuz beniiiiii
Yas 24 medeni hal 19 aylik evli çocuksuz bende kimysal kullanmamaya calisyoyrumm ,temizlik düzeni oturmak amacim evim hep tertemiz olsun az az da olsa her gün temizlik yapayim öyle iste..
Yas kactiki acaba???
Kız anam senin evini kim kirletiyor zaten her daim tertemizdir:))
(Uslüp için alınmazsın umarım)
Allah ım herkes çıtırık.ben kendimi yaşlı hissettim şimdi şu andaher gelen 24 diyooor.gençler siz bizi sollarsınız ya.hem çocuk az yada yok hem enerji tavan.hem eviniz bizimki kadar pislenmiyorr.bide dertleniyonuz yawwww.bunalıma soktunuz beniiiiii
Yok yok alinmam :) kirleniyor valla hic öyle olmuyor es kisisi saglsun :)
Bende 33 dedim.badim 20 yaşlarda olmasa barine bilim aynı jenerasyon olunca bazı konular da konuşacak şeyimiz daha çok olur
Badimmmm sen o bunalıma sadece tozlanmıştır diye girer siler süpürür çıkarsın ordan canım enerjin o denli yüksek yani nufüsta yazanı geç yüreğe bak sen
Aman dikkat et canim kendine birak ev islerini falan esin yardim ediyor mu? Bebek asagiya dogru indi mi? Bol bol dinlen. Bende iyiyim iste eski halima dondum komple elhamdulillah. arada bi kiskancliklar oluyor bebisinde gaz sancilari onun haricinde pek degisen bisi de yokYorulmazsam iyiyim, dün biraz yoğundum bugün rahatsız gibiyim, Bebek aşağıya baskı yapıyor afedersin çıkacak gibi oluyor o da rahatsızlık sancı veriyor bel ağrısı da yapıyor öyle işte
Senin nasıl gidiyor lohusalık, adapte oldun mu 2 çocuklu hayata, iyileşebildin mi?
Biz ayniyiz senlen hemde yasitiz iyi anlasirizYas 24 medeni hal 19 aylik evli çocuksuz bende kimysal kullanmamaya calisyoyrumm ,temizlik düzeni oturmak amacim evim hep tertemiz olsun az az da olsa her gün temizlik yapayim öyle iste..
Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsinAllah ım herkes çıtırık.ben kendimi yaşlı hissettim şimdi şu andaher gelen 24 diyooor.gençler siz bizi sollarsınız ya.hem çocuk az yada yok hem enerji tavan.hem eviniz bizimki kadar pislenmiyorr.bide dertleniyonuz yawwww.bunalıma soktunuz beniiiiii
Masallah sana ne guzel genc anne olmussun :) ben de cok isterdim ama kismet degilmis.o gun esimle konusuyoruz diyorum 30 yasinda evlense ben nerdeyse 60 olacagim diye :) icim gecer o zmana36 canım.3 tanede kızım var.16,7,ve 2 buçuk yaşında.gerçi görenler 10 yaş genç gösteriyorsun diyolar
Biz ayniyiz senlen hemde yasitiz iyi anlasirizchentiq calisiyor zaten cok giremiyor uzerine kuma isterse biz senle badi olalim
ne diiioooon be seeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......Aman dikkat et canim kendine birak ev islerini falan esin yardim ediyor mu? Bebek asagiya dogru indi mi? Bol bol dinlen. Bende iyiyim iste eski halima dondum komple elhamdulillah. arada bi kiskancliklar oluyor bebisinde gaz sancilari onun haricinde pek degisen bisi de yok
Biz ayniyiz senlen hemde yasitiz iyi anlasirizchentiq calisiyor zaten cok giremiyor uzerine kuma isterse biz senle badi olalim
Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?