Fikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa da sivastrabzon u ben alirim

Vaayy uyanığa bak seeeeeen:)))
Neyse canım olmazsa bende onun fahri badisi olurum dimi sivastrabzon :))
Biz en iyisi geleneği bozmayalım 2lik sistem devam etsin.yoksa kavga edicez bu senin şu benim diye:))lider biliyor işi canım.düzeni sağlamış topikte

Evet siz bir üyeye sen ol dediniz ya o üyeyi alintilayacaktim yanlislik olsun ama farketmez sizden olabilirsiniz

Nasil gidiyor canim hamilelik iyi misin
Yorulmazsam iyiyim, dün biraz yoğundum bugün rahatsız gibiyim, Bebek aşağıya baskı yapıyor afedersin çıkacak gibi oluyor o da rahatsızlık sancı veriyor bel ağrısı da yapıyor öyle işte
Senin nasıl gidiyor lohusalık, adapte oldun mu 2 çocuklu hayata, iyileşebildin mi?

Yas 24 medeni hal 19 aylik evli çocuksuz bende kimysal kullanmamaya calisyoyrumm ,temizlik düzeni oturmak amacim evim hep tertemiz olsun az az da olsa her gün temizlik yapayim öyle iste..
Hic kimse bos kalmicak merak etme :)

Anlatsana kendini biraz tanisalim seninle

Ben 2 cocuk annesi ev hanimiyim dogal temizlikten yanayim

Allah ım herkes çıtırık.ben kendimi yaşlı hissettim şimdi şu andaher gelen 24 diyooor.gençler siz bizi sollarsınız ya.hem çocuk az yada yok hem enerji tavan.hem eviniz bizimki kadar pislenmiyorr.bide dertleniyonuz yawwww.bunalıma soktunuz beniiiiii

Yas 24 medeni hal 19 aylik evli çocuksuz bende kimysal kullanmamaya calisyoyrumm ,temizlik düzeni oturmak amacim evim hep tertemiz olsun az az da olsa her gün temizlik yapayim öyle iste..

Kız anam senin evini kim kirletiyor zaten her daim tertemizdir:))
(Uslüp için alınmazsın umarım)

Yok yok alinmam :) kirleniyor valla hic öyle olmuyor es kisisi saglsun :)

Bir de ellenmeyen yer toz oluyor hic olmazsa

Badimmmm sen o bunalıma sadece tozlanmıştır diye girer siler süpürür çıkarsın ordan canım enerjin o denli yüksek yani nufüsta yazanı geç yüreğe bak sen

Yok yok alinmam :) kirleniyor valla hic öyle olmuyor es kisisi saglsun :)

Doğru söylüyorsun canım evde dağınık birisi yada birileri olunca hep bir ileri iki geri gidiyoruz.benimde büyük kız pek düzenli değil.en küçüğü de evin her köşesine oyuncak taşır.mutfak eşyalarınıda diğer odalara.akşama kadar sadece onun dağıttıklarını toplamak bile 1 saatimi alıyordur.aman tek sağlıklı olsunlarda bunlara razıyız.bu günlerde geçer...

Bende 33 dedim.badim 20 yaşlarda olmasa bari ne bilim aynı jenerasyon olunca bazı konular da konuşacak şeyimiz daha çok olur

Senin badi 29 yaşında canım.sen onu 30 say günleri sayılı zaten:)))

Badimmmm sen o bunalıma sadece tozlanmıştır diye girer siler süpürür çıkarsın ordan canım enerjin o denli yüksek yani nufüsta yazanı geç yüreğe bak sen

Burdan seni koccaman öpüyorumbadicanım.haklısın bu konuda hiç mütevazi davranmıcam
İnsan hangi yaşta hissediyorsa o yaştadır.ben kendimi hala 20 yaşında hissediyorum.sanki daha dün evlendim.yıllar ne de çabuk geçiyor.büyük kızım benden daha uzun boylusadece onu gördükçe anlıyorum yaş aldığımı.

Aman dikkat et canim kendine birak ev islerini falan esin yardim ediyor mu? Bebek asagiya dogru indi mi? Bol bol dinlen. Bende iyiyim iste eski halima dondum komple elhamdulillah. arada bi kiskancliklar oluyor bebisinde gaz sancilari onun haricinde pek degisen bisi de yok
Biz ayniyiz senlen hemde yasitiz iyi anlasiriz chentiq calisiyor zaten cok giremiyor uzerine kuma isterse biz senle badi olalim

Gorende 45 50 zannedecek zaten 10 yasda genc gözüküyomussun bizden gencsin

36 canım.3 tanede kızım var.16,7,ve 2 buçuk yaşında.gerçi görenler 10 yaş genç gösteriyorsun diyolar
Masallah sana ne guzel genc anne olmussun :) ben de cok isterdim ama kismet degilmis.o gun esimle konusuyoruz diyorum 30 yasinda evlense ben nerdeyse 60 olacagim diye :) icim gecer o zmana

Hanimlar benim esim bir gun calisiyor bir gun evde bende o evde oldugu gunler is yapiyorum daha rahat oluyor cocukla ilgileniyor en azindan bugun iste bu da demek oluyorki benim yatis gunum suraya formalite icabi bi besli yazayim bari

1.mutfagi toparla
2.evi toparla
3.kisisel bakim yap
4.banyoyu temizle
5.kpss calis

ne diiioooon be seeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
bir talak gitti haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…