- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Canım, teşekkur ederim, çok mutlu oldum.. Ben de seni düşündüm amaBu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?bensivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz
bence çagrı yapın eski uyelere, etiketleyerek. Birisi görüp döner elbetBu üçlü badi benimde aklıma gelmişti hatta bize tecrübeli bir badi verin
Tecrübeli badi araniyor :)
Sen de tecrubelisin,hatta benden eskisin sanırım, senin badin yoksa sen onlara badilik yapabilirsin..Tecrübeli badi araniyor :)
Coluk cocuklu olduklarına bakma, onlar daha tecrübelk. Çocukla evi idare etmek daha pratik olmayı gerektiriyor.herkes çolulu çocuklu bana uygun badi yok galliba
herkes çolulu çocuklu bana uygun badi yok galliba
işte o yüzden herkes çocuklu badi arıyor ben tek ..Coluk cocuklu olduklarına bakma, onlar daha tecrübelk. Çocukla evi idare etmek daha pratik olmayı gerektiriyor.
Nergis yıldıza soralım sen bize gel istersen☺
olabilir sizin tecrübelerinizden faydalanıyım :) arkadaş da isterse tabi
Çocuklar doğmadan buraya geleydim böyle olmazdim. Sen olma bari
olabilir sizin tecrübelerinizden faydalanıyım :) arkadaş da isterse tabi
anlaştık o zamanNeden olmasin :)
Bana mı dedin? Yanlış alıntıladım dedin ya.Merhaba suz tecrübelimisiniz badiniz varmi
Oyy yanlış alıntıladım yaa
Fikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa daBu badilik sistemi iki kişilik mi olmak zorunda?bensivastrabzon unuda almak istiyorumda.bence süper grup oluruz.hııı ne diyonuzz
Maraton sonucum
Mutfak toplandı
Kirliler sudan geçirildi
Makine boşaltıldı dolduruldu
Yarısından çoğu elde yıkandı
Tezgah ocak masa silindi
Mutfak gırgırlandı yerler silindi
Ödeve yardım edildi
Nasil gidiyor canim hamilelik iyi misinBana mı dedin? Yanlış alıntıladım dedin ya.
Bana dediysen Tecrübeliyim ama bu aralar tembel takılıyorum:) hamileliğim biraz rahat geçmiyor, ben de ufak tefek bişeyler yapmaya çalışıyorum
Bir ara badim vardı ama, bu ara çok uğramıyor badim
Hii ben tek kaldim yaniiFikir iyiymis de 3lu grup olmaz olcaksa dasivastrabzon u ben alirim
Hic kimse bos kalmicak merak etme :)Hii ben tek kaldim yanii
..Canım, teşekkur ederim, çok mutlu oldum.. Ben de seni düşündüm amaBen_olmak la badi olduğunuz için, aranıza girmeyeyim dedim. Bir de benim durum malum, size ayak uyduramam diye cekindim açıkçasi.. Ama diger arkadaslar da kabul ederse, seve seve..
bence çagrı yapın eski uyelere, etiketleyerek. Birisi görüp döner elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?