- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 37
Amaaaan aceleye ne gerek var canım, yormayın kendinjzi, djnlenin, bir ara yaparsınız...Bu arada bi kisi daha banyo derse banyo kesinlesmis olur en azindan maddeleri paylasiriz baslayakoruz
ben 19'da evde oluyorum. benimki ancak başlasa başlasa 20'de başlarBen tabiki saat kacta 16 18 demis birrisi. Ama ben 17.00 20.00 diyorum
aa o sözü yakıştıramadım şimdi badi ablacımAmaaaan aceleye ne gerek var canım, yormayın kendinjzi, djnlenin, bir ara yaparsınız...
Bugün halletmem gereken acil bir işim çıktı, gün bölününce aklımdakilerin hepsini yapamadım.. Ödev de dahil. Yapabildiklerim ise şunlar:
Bazanın içini boşaltıp silmek, çekip altını, etrafını silmek, icindeki yastık kılıflarının yüzlerin değiştirmek, diğer eşyaları düzenleicindeki yastık kılıflarının yüzlerini değistirmek, düzenlemek, komodinlerin altını cekip silmek, lavabo-wc temizliği, kabak dolması hazırlamak.Dışarı çıkıp gelmek ve bu isler bana yetti. Başka bir şey yapmaya halim kalmadı..
Yok ablam, nerdeeee? Daha camlar, perdeler, sifonyerin içi dışı, çekmeceler var.. Onun için dedim aceleye mahal yok diye, başka bir kötü niyetim yoktu kardeşimaa o sözü yakıştıramadım şimdi badi ablacımsen yatak odasını bitirmiş olmuşun hani berarber yapacağuduk
Eşinin başına masaj yap yıldızim16.00 maratonu ama 18.00 kadar devam edemedim oglus musade etmedi.neler yapildi
Biten bakliyat kavanozlari dolduruldu
Biten baharatlar dolduruldu
Mutfak Tulu perdesi takildi
Bulasik makinesi bosaltildi
Mutfak supuruldu
Yemek yapildi
Simdilik bu kadar
ben 19'da evde oluyorum. benimki ancak başlasa başlasa 20'de başlar
yaklaşık 10 dk'dır da bir mide bulantısı geldi ki sormayın. inşallah eve gidene kadar geçer.
Yok ablam, nerdeeee? Daha camlar, perdeler, sifonyerin içi dışı, çekmeceler var.. Onun için dedim aceleye mahal yok diye, başka bir kötü niyetim yoktu kardeşim
Biraz uyudu uyandi yemek de yiyince gecmis :)Eşinin başına masaj yap yıldızim
açılmadı bende giriş yampmak mı gerekiyor
açılmadı bende giriş yampmak mı gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?