- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
Benim liste bi hayli uzun. 15 gunde de bitirmem lazim zaten. Su an perdelerim yikanmakta iki de cam silcem. Aksama naparim bilmem.
15 gunde bir degil. Yanlis anladin. Sure 15 gun onu demek istedim.On beş günde bir mi
bacim dur benide götür
akşama ütüne eşlik ederimTunaydin herkese oglusu ogle uykusuna yatirma cabasini bosa harcayan kollari kopmus bir anne var burdaaa
Sabah kahvalti hazirlandi kaldirildi bulasiklar makineye yerlestirildi elde yikanacaklar yikandi ocak silindi aksam yemegi icin on hazirlik yapildi mutfak tulu perdesi makineye atildi kocaya taktirilmak uzere bugun utu gunu ilan ediyorum kendime insallah bitiririm
Iste tam da orda anlasamadik nerde bulusacagimiz konusunda aramizda 400 km oldugu icin
espri çok güzelS Sifayildizi [/USER][/USER][/USER]
Yildiztozu16
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
kubdef mutfak
ha_mim =
Ben_olmak
Dil-i bitab
sivastrabzon
Herkes odak ne istiyosa isminin karsisina yazsin madem demokratik bi topigiz buna da oylama yapalim dimi padisahimchentiq [/USER]
Gönlüm yatak odasindan yana ama yapilmis madem çoğunluk banyo dedi bende banyo diyeyim ama tek banyo az olmaz mi antrede olsun bence..S Sifayildizi badisi banyo diyooorr :)
Yildiztozu16 banyo
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
chentiq
kubdef mutfak
ha_mim banyo+antre
Ben_olmak banyo+antre
Dil-i bitab
sivastrabzon Ben banyo olsun diyorum..
Banyo+antre diyorum
16.00-18.00 maratonu istiyorum gelmek isteyenler !!!!!
Evet 15 gun sure var bitirmek icinBu arada odaklar 15 gunluk mukubdef
Badim benim beni yalniz birakmamis ya :) :* bende tek ben mutfak demisim acaba bende mi banyoya çevirsem.diyodum :)akşama ütüne eşlik ederim
espri çok güzel
S Sifayildizi [/USER] badisi banyo diyooorr :)
Yildiztozu16 banyo
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
chentiq badisi mutfak diyyoooorrrr :))))
kubdef mutfak
ha_mim banyo+antre
Ben_olmak banyo+antre
Dil-i bitab
sivastrabzon Ben banyo olsun diyorum..
Ben gelirim16.00-18.00 maratonu istiyorum gelmek isteyenler !!!!!
16.00-18.00 maratonu istiyorum gelmek isteyenler !!!!!
Evet 15 gun sure var bitirmek icin
Badim benim beni yalniz birakmamis ya :) :* bende tek ben mutfak demisim acaba bende mi banyoya çevirsem.diyodum :)
Ben gelirim
ha_mim ben maratonu bitirdim bacim pek bisi yapamadim cunkunum cocuklar durmadi bende onlari yikadim giydirdim uyuttum sonrasında kendimi temizledim nevresim degistirdim kirli nevresimleri makinaya attim bide kahvalti sofrasini mutfaga tasidim masayi sildim asiri verimli geçti yani
Bu arada bi kisi daha banyo derse banyo kesinlesmis olur en azindan maddeleri paylasiriz baslayakoruz
15 maratonu bitti seninkinede gelirim badim.maraton biter iş bitmezzzz
Çevir çevir sende banyoya çevir:))
Ben sana maşallah diyorum canım daha ne olacak.ipin ucunu hiç bırakmadın azda olsa hergün yapıyorsun bişeyler daha ne olacak.kendini yerme öv bence.öv kii daha iyisini yapabilesin.kendimizi nasıl kodlarsak beynimiz bizi o kalıba sokuyor.ben kendime sürekli gaz veririm mesela:))hiç bir işi gözümde büyütmem içinden çıkamam diye düşünmem.ben yaparım bunu derim.hiçte zorlanmam.ama canım isterse tabiii:))
seninde maşallahın var gayet iyisin.lütfen yaptıklarını küçümseme kuzum
Hadi bakalım hayırlısı
Neler yaptım
Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi açıldı
Ocak tezgah masa camönü silindi
Yemek için ön hazırlık yapıldı
Ev toplandı süpürüldü
Halıdaki ve duvarlardaki lekeler silindi.
Ortancanın çalışma masası silindi
Tüm prizler silindi
Lavabo wc yıkandı
Sıra diğer maratonda
Heyy Maşallah maratondan maratona koşuyorumkendimi Elvan Abeylegesse gibi hissettim(umarım doğru yazmışımdır:)
15 gunde bir degil. Yanlis anladin. Sure 15 gun onu demek istedim.[/QUOTE
Bana bildirim gelmiyor niyeki
Dogumuma Allah bilir de yine de, 1-1,5 ay var. Yardimci aldim onceden ama hic memnun olmadim. Annem geliyor arada yardima.He doğuma bitirmen lazım.
İmkanın varsa bir gün temizlikci ablalaradan al o cam vs. Zor şeyleri yapar diğerleri kolay olur hem şevk gelir☺
Ben tabiki saat kacta 16 18 demis birrisi. Ama ben 17.00 20.00 diyorumpeki bugün akşam maratonu yapacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?