Bugünki maddelerim

Mutfağı toplamak
Ev süpürmek
Toz almak
Yemek yapmak
Wc lavabo yıkamak
Çocukların dolaplarını düzenlemek
Çayın yanına kek vs.yapmak
Namazları vaktinde kılmak

Şu an kubdef in maratonundayım maddelerden çoğunu bitirmek niyetim

akşama ütüne eşlik ederim

Iste tam da orda anlasamadik nerde bulusacagimiz konusunda aramizda 400 km oldugu icin

espri çok güzel

S Sifayildizi [/USER] badisi banyo diyooorr :)
Yildiztozu16 banyo
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
chentiq badisi mutfak diyyoooorrrr :))))
kubdef mutfak
ha_mim banyo+antre
Ben_olmak banyo+antre
Dil-i bitab
sivastrabzon Ben banyo olsun diyorum..

Bu arada odaklar 15 gunluk mu kubdef
Evet 15 gun sure var bitirmek icin
Badim benim beni yalniz birakmamis ya :) :* bende tek ben mutfak demisim acaba bende mi banyoya çevirsem.diyodum :)
16.00-18.00 maratonu istiyorum gelmek isteyenler !!!!!
Ben gelirim
ha_mim ben maratonu bitirdim bacim pek bisi yapamadim cunkunum cocuklar durmadi bende onlari yikadim giydirdim uyuttum sonrasında kendimi temizledim nevresim degistirdim kirli nevresimleri makinaya attim bide kahvalti sofrasini mutfaga tasidim masayi sildim asiri verimli geçti yani

Bugun yapmayi planladıklarim

Mutfagi toplamak
Yemek yapmak
Yerleri supurmek
2 posta daha camasir yikamak
Kuruyan camasirlari katlayip yerlestirmek
Utu yapmak ( bunu muhtemelen aksam yaparim11 12 gibi tabi pilim bitmezse)
Toz almak
Kizimla bi etkinlik yapmak
Koltuklari silmek (bunu da araya sikistirabilirsem ya da aksam bebek uyursa esimle birlikte silersem silebilirim)

16.00-18.00 maratonu istiyorum gelmek isteyenler !!!!!

15 maratonu bitti seninkinede gelirim badim.maraton biter iş bitmezzzz

Çevir çevir sende banyoya çevir:))
Ben sana maşallah diyorum canım daha ne olacak.ipin ucunu hiç bırakmadın azda olsa hergün yapıyorsun bişeyler daha ne olacak.kendini yerme öv bence.öv kii daha iyisini yapabilesin.kendimizi nasıl kodlarsak beynimiz bizi o kalıba sokuyor.ben kendime sürekli gaz veririm mesela:))hiç bir işi gözümde büyütmem içinden çıkamam diye düşünmem.ben yaparım bunu derim.hiçte zorlanmam.ama canım isterse tabiii:))
seninde maşallahın var gayet iyisin.lütfen yaptıklarını küçümseme kuzum

Bu arada bi kisi daha banyo derse banyo kesinlesmis olur en azindan maddeleri paylasiriz baslayakoruz

Hadi bakalım hayırlısı
Neler yaptım
Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi açıldı
Ocak tezgah masa camönü silindi
Yemek için ön hazırlık yapıldı
Ev toplandı süpürüldü
Halıdaki ve duvarlardaki lekeler silindi.
Ortancanın çalışma masası silindi
Tüm prizler silindi
Lavabo wc yıkandı

Sıra diğer maratonda
Heyy Maşallah maratondan maratona koşuyorumkendimi Elvan Abeylegesse gibi hissettim(umarım doğru yazmışımdır:)

Esimin basi agriyor utu kaldi iyi mi o degil tul bitmek uzere mecbur onu da ben ascam

He doğuma bitirmen lazım.

İmkanın varsa bir gün temizlikci ablalaradan al o cam vs. Zor şeyleri yapar diğerleri kolay olur hem şevk gelir☺
Dogumuma Allah bilir de yine de, 1-1,5 ay var. Yardimci aldim onceden ama hic memnun olmadim. Annem geliyor arada yardima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…