Hamarat badimmm erken kalkan yol alir demiş ve yürümüş gitmis...Tekrar merhaba.. işlerim bitti sayılır rapor vermeye geldim
Yatak odası cam,kapı, petek, aynalar silindi, tozu alındı, perde ve tül makinada yıkanıyor. Odak noktam bitmek üzere yetiştim sayılır. Avize zaten yok ordan yırttım.Bir şifonyer iç-dış-alt temizligi ve duzenlenmesi kaldı.
Bitince liste halinde vermeme gerek var.mı?
Bugün makinayı açıp yerleri temizleyip silecektim ama hem yoruldum hem de kv. Kahvaltı ve ilgilenme zamanı geldi. Aksama doğru kendimde güç kuvvet ve zaman bulursam onu da yapmayı planliyorum insallah.. o zaman maratona da çağırırım unutmazsam..
Sizler neler yapıyorsunuz? Ne var ne yok ey ahali?
Hamarat badimmm erken kalkan yol alir demiş ve yürümüş gitmis...
Tekrar merhaba.. işlerim bitti sayılır rapor vermeye geldim
Yatak odası cam,kapı, petek, aynalar silindi, tozu alındı, perde ve tül makinada yıkanıyor. Odak noktam bitmek üzere yetiştim sayılır. Avize zaten yok ordan yırttım.Bir şifonyer iç-dış-alt temizligi ve duzenlenmesi kaldı.
Bitince liste halinde vermeme gerek var.mı?
Bugün makinayı açıp yerleri temizleyip silecektim ama hem yoruldum hem de kv. Kahvaltı ve ilgilenme zamanı geldi. Aksama doğru kendimde güç kuvvet ve zaman bulursam onu da yapmayı planliyorum insallah.. o zaman maratona da çağırırım unutmazsam..
Sizler neler yapıyorsunuz? Ne var ne yok ey ahali?
Simdi oglus kucakta uyuyor yerine yatircam genelde 1.30 saat uyur yarim saat utu 1 saat ders planliyorum oglus kalkinca da gelsin maratonlar
S Sifayildizi badicim her gun yarim saat utu planim var en azindan su yikanacaklar utulenecekler bitene kadar ( ne kadar biriktiyse dusunun) bana katilmak ister misin varsa utun ya da beni bol bol durter misin
Simdi oglus kucakta uyuyor yerine yatircam genelde 1.30 saat uyur yarim saat utu 1 saat ders planliyorum oglus kalkinca da gelsin maratonlar
S Sifayildizi badicim her gun yarim saat utu planim var en azindan su yikanacaklar utulenecekler bitene kadar ( ne kadar biriktiyse dusunun) bana katilmak ister misin varsa utun ya da beni bol bol durter misin
Aynen en azindan duzene girene kadar ben 12.30da basliyorum yarim saateYildiztozu16 ben sana katılırım sana da uyarsa hergün yarım saat ütü mü yapacağız ?? Benimde hep birikiyor
Utuden sonra ilk isim okumak olacakVar badicim olmaz olurmu ama bugün katıla bilirmiyim bilmiyorum. Üste paylaştığım yazıyı okudum da üstünde detayli düşünüp önlem almak için yapilacsklar listesi hazırlamak istiyorum.
sivastrabzon ohh süpersin hızlı kadın
Ben dün çocukları uyutup bir güzel kendimi yatağa attım saat 8 de 3-4 kere uyandılar ama kaçtı geri kaçta uyudular hiç bilmiyorum 8.30 a geliyordu kalktığımızdaama bıraksalar yine uyurdum uzzzuuunnnn zamandır bu kadar uyumamıştım evde ( hastanede kaldığım ilk gecenin sabahında hemşireye demiştim 2 senedir ilk defa bu kadar uzun ve deliksiz uyudum diye kadında gülmüştü ) bugün eşim işe gidene kadar yemek hazırlıycam kendileri diete başladı evden götürüyor yiyeceği herşeyi
Bugünki 5 li
Yemek yapılacak
Ütü yapılacak
Namazlar vaktinde kılınacak
Yapılmayan ödevler yapılacak
Odalar şöyle bir toplanacak
5 li böyle bakalım + lar neler olacak...hepimize kolay gelsin Hayrlı Cumalar
Ben bir gözattim ama bir şey anlamadım, birilerinin bizim bilgi.almamızı mı önlüyor, uykusuz kalmamız mı sebep oluyor?https://m.facebook.com/story.php?st...039&ref=bookmarks¬if_t=group_comment_reply
Kızlar neden ne kalan haberdarsiniz bilmiyorum ama su yazıyı okuyun lütfen.
Ben de mecburiyetten kalkıyorum, sonra da uyumuyorum zaten..ben de istiyorum arada 9 da 10 da kalkayim bazen..Sabah erkenden isleri bitirmek benim de hep hayalim ama bit turlu gerceklesmiyor malesef :)
Ben tam tersi gec kalkmak istemiyorum daha dogrusu oglumun gec kalkmasini istemiyorum oyle olunca oglen de az uyuyor aksam da gec yatiyor butun gunum mahvoluyor bugun 8.30da kalkti korkuyorum aksam gec yatacak diyeBen de mecburiyetten kalkıyorum, sonra da uyumuyorum zaten..ben de istiyorum arada 9 da 10 da kalkayim bazen..
Ben bir gözattim ama bir şey anlamadım, birilerinin bizim bilgi.almamızı mı önlüyor, uykusuz kalmamız mı sebep oluyor?
Kiz benim facebook um yok bisi göremiyorum bu yaziyi okudum da pek bisi anlayamadim bana hitap etmedi yaniBizi uçaklardan atılan zehirlerle her konuda zehirlotolar. Sayfayı okuyun
Ben su aralar sabah kahvaltidan tok kalkabilirsem cok buyuk süpriz olacak bana parendeler falan aticamSabah erkenden isleri bitirmek benim de hep hayalim ama bit turlu gerceklesmiyor malesef :)
Kiz benim facebook um yok bisi göremiyorum bu yaziyi okudum da pek bisi anlayamadim bana hitap etmedi yani
Ben su aralar sabah kahvaltidan tok kalkabilirsem cok buyuk süpriz olacak bana parendeler falan aticam
eskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyorduBurda hep yaziyoruz yemek yaptik yemek yaptik diye acaba neler yaptigimizi da yazsak da menu olusturamayanlara fikir mi olsa diyorumchentiq baskan ne dersiniz ??
istedin de vermedik miverdi de saklamadık mı
yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılıkKepenkleri bugun ben kapatiyorum anlasilancumleten hayirli geceler musmutlu bir gune uyanmak umidiyle hayirli cumalar temiz mis hatunlar
kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorumUykuzuzluk sonuç canım. Bizi uçaklardan atılan maddelerle zehirliyorlar. Adı bilinmedok hastalıklar girip benzeri semtomlar gösterip girip bile olmaya biliyor. Sahte kar yapılıyor karları Çakmakla Yakınca eriyip şu olmuyor tıpkı plastik bir şeyler gibi eriyor. Depremler . Zihin kontrolleri daha bir sürü şey. Bunu on beş yıldır yapıyorlarmis.. Sayfaya bak chemtrailst bu kelimeyi araştır. Bende kullanmiyirdum bu tür sayfalara giriyorum bir kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?