sivastrabzon ohh süpersin hızlı kadın

Ben dün çocukları uyutup bir güzel kendimi yatağa attım saat 8 de 3-4 kere uyandılar ama kaçtı geri kaçta uyudular hiç bilmiyorum 8.30 a geliyordu kalktığımızda ama bıraksalar yine uyurdum uzzzuuunnnn zamandır bu kadar uyumamıştım evde ( hastanede kaldığım ilk gecenin sabahında hemşireye demiştim 2 senedir ilk defa bu kadar uzun ve deliksiz uyudum diye kadında gülmüştü ) bugün eşim işe gidene kadar yemek hazırlıycam kendileri diete başladı evden götürüyor yiyeceği herşeyi

Bugünki 5 li
Yemek yapılacak
Ütü yapılacak
Namazlar vaktinde kılınacak
Yapılmayan ödevler yapılacak
Odalar şöyle bir toplanacak

5 li böyle bakalım + lar neler olacak...hepimize kolay gelsin Hayrlı Cumalar

Hamarat badimmm erken kalkan yol alir demiş ve yürümüş gitmis...

Sabah erkenden isleri bitirmek benim de hep hayalim ama bit turlu gerceklesmiyor malesef :)

Simdi oglus kucakta uyuyor yerine yatircam genelde 1.30 saat uyur yarim saat utu 1 saat ders planliyorum oglus kalkinca da gelsin maratonlar
S Sifayildizi badicim her gun yarim saat utu planim var en azindan su yikanacaklar utulenecekler bitene kadar ( ne kadar biriktiyse dusunun ) bana katilmak ister misin varsa utun ya da beni bol bol durter misin

Yildiztozu16 ben sana katılırım sana da uyarsa hergün yarım saat ütü mü yapacağız ?? Benimde hep birikiyor

Var badicim olmaz olurmu ama bugün katıla bilirmiyim bilmiyorum. Üste paylaştığım yazıyı okudum da üstünde detayli düşünüp önlem almak için yapilacsklar listesi hazırlamak istiyorum.

Badim bu kadar uykuya 5 li değil 15li bekliyorum

Haydi hanımlar maratona
15.00 a kadar eşlik etmek isteyen buyursun

Ben de mecburiyetten kalkıyorum, sonra da uyumuyorum zaten..ben de istiyorum arada 9 da 10 da kalkayim bazen..
Ben tam tersi gec kalkmak istemiyorum daha dogrusu oglumun gec kalkmasini istemiyorum oyle olunca oglen de az uyuyor aksam da gec yatiyor butun gunum mahvoluyor bugun 8.30da kalkti korkuyorum aksam gec yatacak diye

Bizi uçaklardan atılan zehirlerle her konuda zehirlotolar. Sayfayı okuyun
Kiz benim facebook um yok bisi göremiyorum bu yaziyi okudum da pek bisi anlayamadim bana hitap etmedi yani

Sabah erkenden isleri bitirmek benim de hep hayalim ama bit turlu gerceklesmiyor malesef :)
Ben su aralar sabah kahvaltidan tok kalkabilirsem cok buyuk süpriz olacak bana parendeler falan aticam

Kiz benim facebook um yok bisi göremiyorum bu yaziyi okudum da pek bisi anlayamadim bana hitap etmedi yani

Ben su aralar sabah kahvaltidan tok kalkabilirsem cok buyuk süpriz olacak bana parendeler falan aticam

Uykuzuzluk sonuç canım. Bizi uçaklardan atılan maddelerle zehirliyorlar. Adı bilinmedok hastalıklar girip benzeri semtomlar gösterip girip bile olmaya biliyor. Sahte kar yapılıyor karları Çakmakla Yakınca eriyip şu olmuyor tıpkı plastik bir şeyler gibi eriyor. Depremler . Zihin kontrolleri daha bir sürü şey. Bunu on beş yıldır yapıyorlarmis.. Sayfaya bak chemtrailst bu kelimeyi araştır. Bende kullanmiyirdum bu tür sayfalara giriyorum bir kaç aydır

Burda hep yaziyoruz yemek yaptik yemek yaptik diye acaba neler yaptigimizi da yazsak da menu olusturamayanlara fikir mi olsa diyorum chentiq baskan ne dersiniz ??
eskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyordu

verdi de saklamadık mı
istedin de vermedik mi

Kepenkleri bugun ben kapatiyorum anlasilan cumleten hayirli geceler musmutlu bir gune uyanmak umidiyle hayirli cumalar temiz mis hatunlar
yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılık

kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…