Sen merak etme canım bikaç aya kalmaz seni de.kendomize benzetiriz :)).
Akşam mutfak maratonunda mutfak toplandı bulaşıklar makine dizilip kalanlar elde yıkandı.küçüğün dağıttığı dolaplar düzenlendi.ortancayla (böyle yazınca çiçek geliyor aklıma)
Eee siz neler yaptınız gece maratonunda bakiiiiiim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.862375/page-279#post-54158564Hangi sayfaya bildirim yapicaz
Bende ütü yapmaya geliyim miii
Dur bende maratona yakışır bişeyler giyiyim:))ütü yapıcam zaten
Bu arada kaçta yatıyorsun canım...
evet. seviyoooruuummm seniiiii ekmeğiiii tuzaaaa bannnıııppppBiri beni mi andı
merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek..ha_mim yatak söküp dikmiş, Ben_olmak ve chentiq fırın pervanesi söküp temizlemiş, el değmedik yer bırakmamışlar.. Ben ne edim, nirelere gidim daha? Bu utançla buralarda durmaya yüzüm kızariir kafamı taşlara vurasım geliir..
Benim badi çağırma cevap alamadımDostacilisoyler den.. kim var badisiz kalan, ben olayım?
gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın (Benim evin hiçbir yerine el demedi
Ay bizde istiyoruz o gonulluden
Versek mi acep
amma velakin hala birbirimizlen buluşmadık (ayakkabı fırlatan ikon)........sonra sohbt ede ede yakinlastik :)
nicki mi değişti. ben hatırlayamadım seniCam silincek
Tül perde yıkanacak
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..
evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bendeBende özledim bende resmin var şuan elimde ,bu şarkı buraya uymadı galiba kepenk indirmeye geldim
ay kubdef ben var ya böyle olunca çok korkuyorum ya bişeymi oldu diye inşallah iyidir
son zamanlarda biraz tavuklaştım 12 de yatıyorum. ama normalde 2-3 arası falan
evet. seviyoooruuummm seniiiii ekmeğiiii tuzaaaa bannnıııpppp
merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek..
gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın (kubdef sana gönderme yaptım pis badi) (not: affettim ama hala naz yapıyorum )
amma velakin hala birbirimizlen buluşmadık (ayakkabı fırlatan ikon)
nicki mi değişti. ben hatırlayamadım seni
evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bende
son zamanlarda biraz tavuklaştım 12 de yatıyorum. ama normalde 2-3 arası falan
evet. seviyoooruuummm seniiiii ekmeğiiii tuzaaaa bannnıııpppp
merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek..
gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın (kubdef sana gönderme yaptım pis badi) (not: affettim ama hala naz yapıyorum )
amma velakin hala birbirimizlen buluşmadık (ayakkabı fırlatan ikon)
nicki mi değişti. ben hatırlayamadım seni
evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bende
Iste tam da orda anlasamadik nerde bulusacagimiz konusunda aramizda 400 km oldugu icinHee anladım biz çayla şeker gibin olmak üzereyiz
Nerde buluşuyonuz nerdeee bizi bırakmayın
S Sifayildizi ben oyumu badicigimin oy'una ekliyorum. Çünküm benim için neresi olursa farketmez heryer temizlik istiyir
[/USER][/USER][/USER]
Yildiztozu16
Dostacilisoyler
areser
CKbeautyandsheer
K klbk33
Green Day
kubdef mutfak
ha_mim =
Ben_olmak
@nergismor
sivastrabzon
Herkes odak ne istiyosa isminin karsisina yazsin madem demokratik bi topigiz buna da oylama yapalim dimi padisahimchentiq [/USER]
Daha olasi ne ola ki? Daha ne olsun.Bacim yavaş hamile halinle bu ne hız
Hem üzülme ben sana eşlik ederim bende daha fazlasi mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?