eskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyordu
istedin de vermedik mi
yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılık
kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorum
Ay ben onu kaçırmısim pardon diger taraftan bildirim gelmiyor bana daCanim biz odevleri macera bildirim topiginde paylasmistik @ha_mim S Sifayildizi ve ben yapmistik.
Bugunki odeve de ayri bayildim oglusu yatirayim seve seve yaparim
Oyy masallahh ♡♡İkisi de kız
Yarin ki odev camasir yikamak yikanacak yoksa utu yapmak utude yoksa isminizi direk ekleyebilirsiniz :)Ohoooo, ödev buysa ben onu bugün iki kere yaptım zaten ( her günkü gibi)..eh, o zaman ödev bildirimine yaptı yazıp, fotoyu yarın koysam kabul olur mu?
bu arada yarın ki ödev ne? Erken verirseniz iyi olur, geç saatte pil bitmiş oluyor..
Allah bağışlasın canım..
Senin badinGunaydın kızlar maşallah topik baya aktif olmuş yeni yıl yaramış. 500 küsür mesaj birikmiş hepsini okuyamadım ama okuyacagım gün içerisinde. Eşleşme yapılmış umarım benim badimde aktiftir. Bisüredir giremedim babam bize yakın yeni ev aldı onunla uğraştık. Temizliği eşyası düzeni derken günler geçivermiş. bebişle çok yardım edemesemde ufak tefek işlerin ucundan tuttum.
Kızlar annem 3 sene önce babamı terketti ama boşanmadılar. adamcağız 3 senedir umudunu kaybetmeden bekledi ama dönmeyince eski evi sattı bize yakın ev aldı. Babamla aramız arabayla 1 saatlik bi mesafeydi simdi yuruyerek 5 dk. Öyle oldugu halde yeni evine alışma sürecinde yanında kalmamızı istedi geceleride burda kaldık. Bugun kendi evime dönücem.
Banyo odagi icin madde verilmeyecek mi kendimiz mi yapiyoruzBugun yapacaklarim
Yerler supurulecek
Yerler silinecek
Banyo odagina baslamayi planliyorum
Koltuklar silinecek
Toz alınacak
Utu yapılacak
Camasir katlanacak
Makinaya camasir atilacak
Cocuklar banyo yaptirilacak
Bugun gune enerjik basladim sabah oglusun kahvaltisini yaptirdim hamur yogurdum tava ekmegi yaptim simdi pisiyor gec kahvaltilarda sicak ekmek gibi yok :) lahana sardim tatlinin kekini pisirdim full bogaza calismisim
Canim bugun misafir gelecek az kosturmacali geciyor ama en kotu ihtimalle onlar gidince yaparim yarim saat utu.menuyu olusturamadim bi turlu ya bi el atsanIyi yapmissin topragim
Bugunun odevi utu yada camasir biliyirsun. Hadu bakalim goreyim seni
Hayirli olsun o zaman gule gule otursun :)Gunaydın kızlar maşallah topik baya aktif olmuş yeni yıl yaramış. 500 küsür mesaj birikmiş hepsini okuyamadım ama okuyacagım gün içerisinde. Eşleşme yapılmış umarım benim badimde aktiftir. Bisüredir giremedim babam bize yakın yeni ev aldı onunla uğraştık. Temizliği eşyası düzeni derken günler geçivermiş. bebişle çok yardım edemesemde ufak tefek işlerin ucundan tuttum.
Kızlar annem 3 sene önce babamı terketti ama boşanmadılar. adamcağız 3 senedir umudunu kaybetmeden bekledi ama dönmeyince eski evi sattı bize yakın ev aldı. Babamla aramız arabayla 1 saatlik bi mesafeydi simdi yuruyerek 5 dk. Öyle oldugu halde yeni evine alışma sürecinde yanında kalmamızı istedi geceleride burda kaldık. Bugun kendi evime dönücem.
Ya aslinda verilecekde ben ayarlayamadim bi turluBanyo odagi icin madde verilmeyecek mi kendimiz mi yapiyoruz
Ellerine saglik onlari alip hemen bize gelebilirsin istersenBugun gune enerjik basladim sabah oglusun kahvaltisini yaptirdim hamur yogurdum tava ekmegi yaptim simdi pisiyor gec kahvaltilarda sicak ekmek gibi yok :) lahana sardim tatlinin kekini pisirdim full bogaza calismisim
Canim bugun misafir gelecek az kosturmacali geciyor ama en kotu ihtimalle onlar gidince yaparim yarim saat utu.menuyu olusturamadim bi turlu ya bi el atsan
Tavuklu sehriye corbasi
Lahana sarmasi
Sac kavurma
Yesillik salatasi
???? Bisi eksik ne olurki bunlarin yanina???
Önce hoşgeldin..Evet, yeni gelen arkadaşlar sagolsun taze.kan gibi geldiler, canlandirdilar topiği. Biz de uyum saglamaya çalışıyoruz onlara..Gunaydın kızlar maşallah topik baya aktif olmuş yeni yıl yaramış. 500 küsür mesaj birikmiş hepsini okuyamadım ama okuyacagım gün içerisinde. Eşleşme yapılmış umarım benim badimde aktiftir. Bisüredir giremedim babam bize yakın yeni ev aldı onunla uğraştık. Temizliği eşyası düzeni derken günler geçivermiş. bebişle çok yardım edemesemde ufak tefek işlerin ucundan tuttum.
Sorma badicim, buluşamadik iki gündür.. Bugun yeni oturdum desem yalan olmaz herhalde.. Ama iş biter mi daha eşim işten gelecek ona çay, akşama yemek yapacağım.. Yemeğe bugün sira gelmedi. Şimdi yaptiklarimi yazinca belki goze az gelecek "bu muydu?" Diyeceksiniz.. ama aradaki ufak işler de çoktu onlar bile yetti.. Neyse sadede geleyim ben:sivastrabzon badicim nerdesin ben geldim sen yoksun ?
Lahana zeytinyagli.lahana sarma ve sac tavayi ortaya koymayi dusunuyorum gelenler de yabancı degil zaten esimin halasi oglu ve kizi.valla ortaya bi de kasarli mantar yapmak geldi aklima baska da bisi gelmioLahana sarman etliyse biraz pilav yap. Muhtemelen herkese tabak yapcan( ben sunnete uygun yemeyi sevenlerdenim tabi bunu herkes anlamiyor)
Ister tabaga sadece sac kavurmayla pilavi koy sarmayla salatayi ortaya koy cunku salatanin suyu obur yemeklere karisiyor istersen servis tabagi buyukse sarmayida tabaga ekle. Bunlar burazda musafirin aliskanligiyla alakali
Valla ben de firsat bulabilir miyim bilemedim hem ben daha toyum bu temizlik konusunda bence en tecrubelimizHayirli olsun o zaman gule gule otursun :)
Ya aslinda verilecekde ben ayarlayamadim bi turluchentiq de su aralar mesgul galiba eviyle ilgileniyor. Sen yapabilir misin? 10 12 maddelik bi liste? Iste dusakabin ovulacak kuvet ovulacak kapi silinecek vs gibi
Ellerine saglik onlari alip hemen bize gelebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?