O sayfada kar hakkında paylaşımlar mevcut

https://m.facebook.com/TurkiyeChemt...3148901396104/?type=3&source=49&ref=bookmarks

Manevi listede cok guzel olur aslinda yapsak keske bunlar icin de kubdef bi oylama baslatsa :)
Utu konusunda da bende de var malesef biriktirme huyu ama biriktikce goze daha cok buyuyor aslinda yikadiginin ertesi gunu 1 parca 2 parca demeyeceksin utuleyip kaldiracaksin bu utu hakkinda cok radikal kararlar aldim bu sefer yenemeyecek beni :)

Bu bir (15.00-bitis belirsiz) maraton cagrisidir katilanlar parmak kaldirsin

Çocuklar yatana kadar onlardan kalan her forsatta ne yapabilirsem diyerek katılıyorum ilk iş öğle namazı sonrasında öğle yemeği sonrasınnda ütü olarak ( yarın saati yapamadım hala ) sonrası ALLAH KERİM..şimdi bir çığlıklı isyanı bastırmam gerek önce

oylama ne için. kafanda ne gibi bir şeyler var. seni de diğer topiğe alayım. manevi olarak hedeflerin neler?

Bu bir maraton çağrısıdır: gececi aranıyor. yaş sınırlaması olmamakla beraber, espritüel, 21:30 ve sonrası için müsait kişiler aranıyor.

bugün yaptıklarım yapmayı planladıklarım
1.yatak odası yerleri tümden süpürüldü silindi
2.şifonyer komidin silindi yerleştirildi.
3.y.odası kapısı silindi
4.y.odası halıları süpürülüp silinecek
4.günlük ödev yapılcak(dünkü ve bugünkü)...bu arada ödev yazıldı mı ben görmedim?
5.kanepe örtüleri,halı örtüsü serilecek.
6.ocak silinecek.
7.ütü yapılcak
şimdilik böyle

Diğer topik mi

Aksama inş. Bende katılırim

Oylama yemek paylasimi olsun mu ve manevi hedefler olsun mu diye?
Benim suan 5 vakit namazi aksatmamak ve belki gunluk dersler yuzunden beni zorlar ama haftalik olarak Kuran cevsen okuma olabilir bi ara gunluk yapiyordum aslinda en az 1 sayfa okuyordum ama bu aralar motivasyonumu kaybettim biraz

Benim maraton 1 saat surdu
Mutfak toparlandi
Bulasiklar makineye yerlestirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo parlatildi
Yatak odasi cocuk odasi toparlandi supuruldu havalandirildi tozu alindi
Koridor salon supuruldu
Salonun tozu alindi

Benden bugunluk bu kadar bir de gunluk odev verilirse onu yaparım

Kİzlar misafirlerim gitti
Mutfaktan basladim topladim makine yerlesti icine tekrar dolduruldu
Ocak tezgah temizlendi
Daginiklik toplandi cocukla oynandi yemek uyku
Esim gelincede devam
Ha bide camasir asildi kalanlar toplandi banyolarin paspaslari yikandi serildi
Camasir katlanacak sadece bide temizlige girismeye baslayacam

kahve kitap maratonu varsa gelirim

Dunun odevi 4 priz silmekti kimse yapmadi neden yapilmadi?? Bugunun ki kolay bisi olsun cunku aksam oldu

Bugun yan gel yat gunuydu benim icin sadece utu yaptim o yuzden odev
1 bardak/fincan bisey icmek olsun
Hatta odevi ilk yapan da ben olayim

kubdef ciğim bende ödevi yapmayanlardanım çocuklarım uyuyunca yapıcam inşaALLAH...çocukla iş yapmayı beceremiyorum yaaa umarım tek ben değilimdir..ben topluyorum onlar peşimden eski haline getiriyor seneye kreşe başlıycaklar dayan diyorum kendime dayan az kaldı... şuanda kızım eline ağzına sürüp camlara sürüyor bir delirip gelecem bekleyin beni anacığım

Ay olacak o kadar evin nesesi onlar olmadan da olmuyor senin ikizler kiz mi erkek mi nasil

Canim biz odevleri macera bildirim topiginde paylasmistik ha_mim S Sifayildizi ve ben yapmistik.

Bugunki odeve de ayri bayildim oglusu yatirayim seve seve yaparim

Ohoooo, ödev buysa ben onu bugün iki kere yaptım zaten ( her günkü gibi).. eh, o zaman ödev bildirimine yaptı yazıp, fotoyu yarın koysam kabul olur mu?
bu arada yarın ki ödev ne? Erken verirseniz iyi olur, geç saatte pil bitmiş oluyor..

Allah bağışlasın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…