- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
eskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyordu
istedin de vermedik mi
yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılık
kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorum
Manevi listede cok guzel olur aslinda yapsak keske bunlar icin deeskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyordu
istedin de vermedik mi
yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılık
kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorum
Bu bir (15.00-bitis belirsiz) maraton cagrisidir katilanlar parmak kaldirsin
oylama ne için. kafanda ne gibi bir şeyler var. seni de diğer topiğe alayım. manevi olarak hedeflerin neler?Manevi listede cok guzel olur aslinda yapsak keske bunlar icin dekubdef bi oylama baslatsa :)
Utu konusunda da bende de var malesef biriktirme huyu ama biriktikce goze daha cok buyuyor aslinda yikadiginin ertesi gunu 1 parca 2 parca demeyeceksin utuleyip kaldiracaksin bu utu hakkinda cok radikal kararlar aldimbu sefer yenemeyecek beni :)
oylama ne için. kafanda ne gibi bir şeyler var. seni de diğer topiğe alayım. manevi olarak hedeflerin neler?
Bu bir maraton çağrısıdır: gececi aranıyor. yaş sınırlaması olmamakla beraber, espritüel, 21:30 ve sonrası için müsait kişiler aranıyor.
Oylama yemek paylasimi olsun mu ve manevi hedefler olsun mu diye?oylama ne için. kafanda ne gibi bir şeyler var. seni de diğer topiğe alayım. manevi olarak hedeflerin neler?
Bu bir maraton çağrısıdır: gececi aranıyor. yaş sınırlaması olmamakla beraber, espritüel, 21:30 ve sonrası için müsait kişiler aranıyor.
Benim maraton 1 saat surduÇocuklar yatana kadar onlardan kalan her forsatta ne yapabilirsem diyerek katılıyorum ilk iş öğle namazı sonrasında öğle yemeği sonrasınnda ütü olarak ( yarın saati yapamadım hala ) sonrası ALLAH KERİM..şimdi bir çığlıklı isyanı bastırmam gerek önce
Manevi listede cok guzel olur aslinda yapsak keske bunlar icin dekubdef bi oylama baslatsa :)
Utu konusunda da bende de var malesef biriktirme huyu ama biriktikce goze daha cok buyuyor aslinda yikadiginin ertesi gunu 1 parca 2 parca demeyeceksin utuleyip kaldiracaksin bu utu hakkinda cok radikal kararlar aldimbu sefer yenemeyecek beni :)
oylama ne için. kafanda ne gibi bir şeyler var. seni de diğer topiğe alayım. manevi olarak hedeflerin neler?
Ay olacak o kadar evin nesesi onlar olmadan da olmuyorkubdef ciğim bende ödevi yapmayanlardanım çocuklarım uyuyunca yapıcam inşaALLAH...çocukla iş yapmayı beceremiyorum yaaa umarım tek ben değilimdir..ben topluyorum onlar peşimden eski haline getiriyor seneye kreşe başlıycaklar dayan diyorum kendime dayan az kaldı... şuanda kızım eline ağzına sürüp camlara sürüyor bir delirip gelecem bekleyin beni anacığım
Canim biz odevleri macera bildirim topiginde paylasmistikDunun odevi 4 priz silmekti kimse yapmadi neden yapilmadi?? Bugunun ki kolay bisi olsun cunku aksam oldu
Bugun yan gel yat gunuydu benim icin sadece utu yaptim o yuzden odev
1 bardak/fincan bisey icmek olsun
Hatta odevi ilk yapan da ben olayim
Eki Görüntüle 2089617
Ay olacak o kadar evin nesesi onlar olmadan da olmuyorsenin ikizler kiz mi erkek mi nasil
Ohoooo, ödev buysa ben onu bugün iki kere yaptım zaten ( her günkü gibi)..Dunun odevi 4 priz silmekti kimse yapmadi neden yapilmadi?? Bugunun ki kolay bisi olsun cunku aksam oldu
Bugun yan gel yat gunuydu benim icin sadece utu yaptim o yuzden odev
1 bardak/fincan bisey icmek olsun
Hatta odevi ilk yapan da ben olayim
Eki Görüntüle 2089617
Allah bağışlasın canım..İkisi de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?