- Emoji Skoru
- 44.481
- Puanlar
- 1.123
ödev olarak birisi olsun üçü fazla. seçeneklerden birisi lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödev olarak birisi olsun üçü fazla. seçeneklerden birisi lütfen
HdPKK li vekil midir baskanmi ne bi dingilin dün yazdığı tweetten anlaşıldığı üzere pkk köpekleri yapmışişid için mantıklı bir eylem değil. bunu işid yapsaydı hafta sonu öğlen saatlerinde yapar çok daha fazla ses getirirdi.
canlı bomba sultanahmetteki polis noktasını hedef aldığına göre pkk işine daha çok benziyor.
Erken kalkan yol alır kaidesi gereğince sabahtan ev işlerine bi başladım bugün ise gitmedim çünkü
Tezgah çamaşır suyuyla temizlendi
Fırının içi dışı temizlendi
Davlumbaz silindi
Süpürge yapıldı
Toz alındı
Ivır zıvır çekmemesi düzenlendi
Banyo lavabosu yıkandı
klozetin dışı temizlendi
Aynalar silindi
Baharatliklar dıştan temizlendi
Namaz kılıp yapacağım işler
banyoyu yikamak
Yerleri silmek
Mutfaktaki deri kose takimini silmek
Çamaşır yıkamak
Etrafı son kez toparlamak
Ne kaldı başka bu diyiverin baaa
Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsinGünlük yaptıklarımızı ev işleri ile başı dertte olanlara yazıyoruz buraya yazmıyoruz.
Taneli eşyaları koyabilirsin mesela
Çorapları düşündüm ama ortada çorap olmaz dedim çekmecedede sepetin anlamı yok ıslak mendil falanda sığmadıTaneli eşyaları koyabilirsin mesela
Misal bende iki tane aynı model ekmek sepeti vardı birini meyve sepeti yaptım sizde oğlunuz çorap gibi taneli olan kıyafetlerini bu sepete koyarak farklı bi görünüm verebilirsiniz odaya yada dolaba
Grubum yok benim
Yav zaten olsa ben iyice şaşkın olurum az takintiliyimdir da![]()
Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsin
Böyle anlatildiktan sonra amenna zaten buraya yeni takilmaya başladım sizin başlarda nasıl sozlestiginizi bilemem doğrudurCanım yanlış anlama ellerine sağlık ama bu konu ilk açıldığında konuştuk günlük yaptıklarımizi burada paylaşmamaya karar verdik paylaşım yapan arkadaşları da sürekli olarak uyardık
![]()
Canım o zaman 2. Gruba gel
Tüm gruplar 6 kişi olsun
Ne dersin![]()