• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem örgün hem de aöf okumuş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: aöf okumak çok çok kolay. proje, araştırma ödevi, sunum, etkinlik, tez vs. hazırlama derdin yok. devamsızlık derdin yok. çan eğrisi olduğu için ders geçmek çok kolay. yol derdin yok, dersim kaçta bitcek derdi yok.

çalışıyorum, evliyim, çocuğum da var. hobi olarak aöf okuyorum. keşke çok önceden başlasaydım diyorum, bu bölüm bitince ilgi alanıma göre diğer aöf bölümlerinden biriyle devam etmeyi de düşünüyorum.

işid için mantıklı bir eylem değil. bunu işid yapsaydı hafta sonu öğlen saatlerinde yapar çok daha fazla ses getirirdi.
canlı bomba sultanahmetteki polis noktasını hedef aldığına göre pkk işine daha çok benziyor.
HdPKK li vekil midir baskanmi ne bi dingilin dün yazdığı tweetten anlaşıldığı üzere pkk köpekleri yapmış

:KK70:

canım senin grubun var mı?

sen de bizim gruba gel olmazsa ?

cnntrm cnntrm diğer arkadaşı kapmış hemen

eshma eshma doğum günün kutlu olsun canım benim nice nice nice mutlu yaşlara yıllara :KK50:
Grubum yok benim :110:
Yav zaten olsa ben iyice şaşkın olurum az takintiliyimdir da :KK45:

Erken kalkan yol alır kaidesi gereğince sabahtan ev işlerine bi başladım bugün ise gitmedim çünkü
Tezgah çamaşır suyuyla temizlendi
Fırının içi dışı temizlendi
Davlumbaz silindi
Süpürge yapıldı
Toz alındı
Ivır zıvır çekmemesi düzenlendi
Banyo lavabosu yıkandı
klozetin dışı temizlendi
Aynalar silindi
Baharatliklar dıştan temizlendi

Namaz kılıp yapacağım işler
banyoyu yikamak
Yerleri silmek
Mutfaktaki deri kose takimini silmek
Çamaşır yıkamak
Etrafı son kez toparlamak

Ne kaldı başka bu diyiverin baaa

Bu gün ki ödev

Davlumbaz, ocak veya fırın silmek. Hangisinin ihtiyacı varsa. Ya da karışık bir çekmece düzenlemek..

1.damlaçikolata (1.grup)
2.anka_misali(3.grup)

Ödevi modifiye ettim. Nasıl olmuş :D

Erken kalkan yol alır kaidesi gereğince sabahtan ev işlerine bi başladım bugün ise gitmedim çünkü
Tezgah çamaşır suyuyla temizlendi
Fırının içi dışı temizlendi
Davlumbaz silindi
Süpürge yapıldı
Toz alındı
Ivır zıvır çekmemesi düzenlendi
Banyo lavabosu yıkandı
klozetin dışı temizlendi
Aynalar silindi
Baharatliklar dıştan temizlendi

Namaz kılıp yapacağım işler
banyoyu yikamak
Yerleri silmek
Mutfaktaki deri kose takimini silmek
Çamaşır yıkamak
Etrafı son kez toparlamak

Ne kaldı başka bu diyiverin baaa

Günlük yaptıklarımızı ev işleri ile başı dertte olanlara yazıyoruz buraya yazmıyoruz.

kubdef kubdef olurmu canım hiç kıZmak ne demek estağfurullah ;)

Bu arada kızlar bana bi akıl verin oğlumun odasında böyle minik bi sepet var boş durup duruyor nasıl değerlendireyim sizce???

image.webp

Günlük yaptıklarımızı ev işleri ile başı dertte olanlara yazıyoruz buraya yazmıyoruz.
Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsin

Taneli eşyaları koyabilirsin mesela
Misal bende iki tane aynı model ekmek sepeti vardı birini meyve sepeti yaptım sizde oğlunuz çorap gibi taneli olan kıyafetlerini bu sepete koyarak farklı bi görünüm verebilirsiniz odaya yada dolaba
Çorapları düşündüm ama ortada çorap olmaz dedim çekmecedede sepetin anlamı yok ıslak mendil falanda sığmadı

Sanki herks bir amac icin kullaniyo sayfayi yemek tarifi bile veren varken bana boyle bir mesaj yazmanız saçma baştan hepten alakasız olanlari uyarin sonra sira bana gelsin

Canım yanlış anlama ellerine sağlık ama bu konu ilk açıldığında konuştuk günlük yaptıklarımizi burada paylaşmamaya karar verdik paylaşım yapan arkadaşları da sürekli olarak uyardık

:KK36::KK36::KK36:

Canım yanlış anlama ellerine sağlık ama bu konu ilk açıldığında konuştuk günlük yaptıklarımizi burada paylaşmamaya karar verdik paylaşım yapan arkadaşları da sürekli olarak uyardık

:KK36::KK36::KK36:
Böyle anlatildiktan sonra amenna zaten buraya yeni takilmaya başladım sizin başlarda nasıl sozlestiginizi bilemem doğrudur
Lakin başka arkadaşlar da görüyorum az önce yemek tarifi dedim ama afedersin cinsellige bile giren var konuşmalarda benimki alaksiz bir konu değildi sonuçta ne diye pat diye böyle bu tarzda bir uyarı geldi o arkadaştan sinir oldum doğal olarak

damlacikolata damlacikolata lego tarzi oyuncaklarini koy içine :)

Bu arada kizmamana sevindim bi an kötü hissetmistim kendimi :( gerçekten fark etmemistim yoksa öyle bir saygısızlık yapmam :( neyse barıştık nasılsa :KK50: :KK60: :KK19:

Back
X