• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle anlatildiktan sonra amenna zaten buraya yeni takilmaya başladım sizin başlarda nasıl sozlestiginizi bilemem doğrudur
Lakin başka arkadaşlar da görüyorum az önce yemek tarifi dedim ama afedersin cinsellige bile giren var konuşmalarda benimki alaksiz bir konu değildi sonuçta ne diye pat diye böyle bu tarzda bir uyarı geldi o arkadaştan sinir oldum doğal olarak

Allah Allah baya alıngansın anlaşılan. Pireyi deve yapmak bu olsa gerek. Yani bayaa da geçmişe gittim cinsellik açık açık konuşan görmedim. Algı farkı demekki.

Allah Allah baya alıngansın anlaşılan. Pireyi deve yapmak bu olsa gerek. Yani bayaa da geçmişe gittim cinsellik açık açık konuşan görmedim. Algı farkı demekki.

Geçmişte neler konuşulmuş hangi odevler verilmiş diye bakarken görmüştüm arkadaslar bayaaa detaya dalmışlar o konuda

sıkıntı yok, olur arada yanlış anlaşılmalar

olalaya olalaya yanlış anlama ben burada hiç öyle bir paylaşım görmedim o yüzden merak ettim :)

olalaya olalaya yanlış anlama ben burada hiç öyle bir paylaşım görmedim o yüzden merak ettim :)
Yok tatlım estag. Ben rastgele gerilere bakiyodum daha önce ne ödevleri verilmis diye yakin gecmiste degildi ama cok baslarda da degildi 2 4 6 gibi ortalarda velhasil

yok ödev yapmadım. şimdi çocuğun okuma bayramına gidiyoz. gece gelince yapıcam artık. sen naptın, yaptın mı, yapmışındır seeeeen :)
Zaten benim ocak fırın hepsinin silinme zamanıydı ödev benden çıktı velhasıl hemende sildim sende geçte olsa hallet mutlaka haydi bakalım:)

Bu gün ki ödev

Davlumbaz, ocak veya fırın silmek. Hangisinin ihtiyacı varsa. Ya da karışık bir çekmece düzenlemek..

1.damlaçikolata (1.grup)
2.anka_misali(3.grup)
3.eflalim
4.callan(4.grup)

Cinselliği kim konuştu
Kesin benimdir o :confused::confused::confused:

Back
X