• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy evett yaa. O dönem tam sınavlarıma denk geldi temizliği falan bıraktım kaldı öyle.
olsun, önemli değil, arada uğra ne zaman istersen..

Maratona gelen? 13.45 14.45 maratonu?
Ben de şimdi oturdum, yeni bitti işlerim, kalan vakitte kalkabilirsem, yapabilirsem bir şeyler katılırım inşallah..

Bu saate kadar yaptıklarımı yazayım:
Bulaşık makinası açıldı, bitti, yerleşecek.
kv. ilaç, hava, egzersiz, buz, tırnak ,
Kilim kaymasın diye yapıştırdığım bant iz yapmış, o kazındı, temizlendi,
Salondaki halı silindi,
Kızın odasındaki ayna, cam silindi..

Günlük ödev olarak salon ve kızın oda kapısı silindi.
Herkese kolay gelsin, görüşmek üzere..

iviiittt..
Bakalım maratonda neler yapmışız?
İrmik tatlısı yapıldı, bulaşık makinası boşaltıldı, çamaşır makinası açıldı, yemek yendi, toplandı, kaldırıldı, yüzün belirli bölgelerinde başkaldıran kıllar püskürtüldü, biraz tv izlendi

iviiittt..
İrmik tatlısı yapıldı, bulaşık makinası boşaltıldı, çamaşır makinası açıldı, yemek yendi, toplandı, kaldırıldı, yüzün belirli bölgelerinde başkaldıran kıllar püskürtüldü, biraz tv izlendi

Maşallah baya verimli geçmiş maraton:super:

Bende mutfağı topladım evi topladım süpürdüm toz aldım.
Aynaları sildim.
Wc yıkadım
Namaz kıldım
Tibet yogamı yaptım:KK6:

iviiittt..

Maşallah baya verimli geçmiş maraton:super:

Bende mutfağı topladım evi topladım süpürdüm toz aldım.
Aynaları sildim.
Wc yıkadım
Namaz kıldım
Tibet yogamı yaptım:KK6:
Supersiniz kizlar :KK9:
Ben ne yaptigimi hic soylemeyeyim :olamaz:
16.00 17.00 tekrar marayon talep ediyorum:temizlik:

Ben geldim :)

Ablamiz yikandi uyutuldu
Kardes uyutuldu
Etraftaki daginiklik toplandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Tezgah ovularak temizlendi
Supurge calistiramadim cocuklar uyudugu icin girgirla mutfak ve salonu girgirladim
Katlanacak camasirlari katlayip kaldirdim
Etraftaki kirlileri topladim
Meyve suyu kaynattim
Toz aldim

ha_mim ha_mim , Ben_olmak Ben_olmak , @klbk33, areser areser , @eflalim, @zambak86 chentiq chentiq . Dostacilisoyler Dostacilisoyler , @esoes1919 kubdef kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.:KK12:İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..:KK39:
Havalardan havalardan iki gündür yemek diışımda hiç bişey yapasım yok spor VE yemek

Günaydınlar,

bakınca hiçbir şey yapmıyoruz gibi duruyor ama en ufak yaptığımız şeyler bile zaman alıyor.

Dün akşam yine aklımda "onu yaparım, bunu yaparım" diye plan kuruyordum, fakat akşam yaptığım öte beri şeylerle saat 23.00 oldu.

Saat 19:00'da eve gittim.
Akşam için yemeye yemeğim olsa da bugün için yemek yaptım. Zamandan kazanmak adına düdüklüyü kullandım.
Yemek yedik-topladım.
Dolapta baklavalık yufkalarım vardı. Laz böreği yapmıştım yarım kalmıştı. onları değerlendirmek için börek yaptım.
1 posta makineyi çalıştırıp, bitince yerleştirdim.
1 posta daha kalan bulaşıkları makineye doldurdum.
Tezgahı-masayı sildim.
Kızı uykuya hazırladım, sütünü verip, yatırdım.
Oturma odasındaki dağınıklığı tam 15 dk'da bitirebildim.

Ve şunları bitirip oturduğumda saat 23:00 idi.

:KK68:Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Yeni güne bismillah

Bugün güne erken başladım
Yatağımı topladım
Wc banyoyu yıkadım
Kahvaltıya misafirim gelecek
Kendi gelmeden enerjisi geldi maşallah
Bebeler uyumasa evide süpürürdüm neyse gelen yabancı değil beraber yaparız artık:))İnşallah günüm hep böyle verimli geçer...
Bugün çooook mutluyum çooook...
Uzuuuun yıllar aradan sonra çok sevdiğim can dostumu görücem inşallah... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Allah ım sana şükürler olsun...mübarek gün hürmetine nerede kimin ne duası varsa kabul et...

Gönüller Dua da Birleşince Cumalar Güzelleşir:KK68::KK200:

Günaydınlar,

bakınca hiçbir şey yapmıyoruz gibi duruyor ama en ufak yaptığımız şeyler bile zaman alıyor.

Dün akşam yine aklımda "onu yaparım, bunu yaparım" diye plan kuruyordum, fakat akşam yaptığım öte beri şeylerle saat 23.00 oldu.

Akşam için yemeye yemeğim olsa da bugün için yemek yaptım. Zamandan kazanmak adına düdüklüyü kullandım.
Yemek yedik-topladım.
Dolapta baklavalık yufkalarım vardı. Laz böreği yapmıştım yarım kalmıştı. onları değerlendirmek için börek yaptım.
Tezgahı-masayı sildim.

Maşallah daha ne olsun gayet verimli geçmiş akşamın:KK9:

iviiittt..

gunlerdir irmik tatlısı aklımda bugun bende yapayım artık :)

Günaydınlar,

Yemek yedik-topladım.
Tezgahı-masayı sildim.

Günaydın sana da..
Hiçbirşey yapmadığın halin buysa maşallah diyorum, daha ne olsun? Valla biz hiçbirşey yapmasak tv. izlerken bile oturduğumuz yerde ya çamaşır katlarız, ya ertesi günün planını yaparız yemekti, işti, çocuktu vs.. :hamarat::anne::temizlik:Biz hem beden hem zihin işçisiyiz, işimiz ağır..:KK70:
Yeni güne bismillah

Yatağımı topladım
Wc banyoyu yıkadım
Bebeler uyumasa evide süpürürdüm neyse gelen yabancı değil beraber yaparız artık:))İnşallah günüm hep böyle verimli geçer...
Uzuuuun yıllar aradan sonra çok sevdiğim can dostumu görücem inşallah... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
Allah ım sana şükürler olsun...mübarek gün hürmetine nerede kimin ne duası varsa kabul et...

Günaydın ha_mim ha_mim , hayırlı cumalar, güzel dua ve dileklerin için de teşekkürler.. Eski coşkun, enerjin gelmiş sanki umarım daim olur. Arkadaşın için de gözünaydın diyorum, bizden selamlar..:KK25:

Günaydın sana da..
Hiçbirşey yapmadığın halin buysa maşallah diyorum, daha ne olsun? Valla biz hiçbirşey yapmasak tv. izlerken bile oturduğumuz yerde ya çamaşır katlarız, ya ertesi günün planını yaparız yemekti, işti, çocuktu vs.. :hamarat::anne::temizlik:Biz hem beden hem zihin işçisiyiz, işimiz ağır..:KK70:

Günaydın ha_mim ha_mim , hayırlı cumalar, güzel dua ve dileklerin için de teşekkürler.. Eski coşkun, enerjin gelmiş sanki umarım daim olur. Arkadaşın için de gözünaydın diyorum, bizden selamlar..:KK25:

Teşekkür ederim canımm
Evet son günlerde modum çok düşüktü dediğin gibi.inşallah daim olur...
Galiba eski dosta kavuşacak olmanın etkisi büyük bunda...
Aleyküm selam arkadaşım söylerimm:KK200:

Yeni güne bismillah

Yatağımı topladım
Wc banyoyu yıkadım

Ne güzel arkadaşla keyifli sohbet muthabbetleriniz olsun....amin hayırlı cumalar canım

Günaydınlar,

Yemek yedik-topladım.
Tezgahı-masayı sildim.

Dediğin gibi aslında hiç birşey yapmıyoruz gibi görünüyor ama bir sürü şey yapıyoruz sende baya iş yapmışsın

Maşallah daha ne olsun gayet verimli geçmiş akşamın:KK9:

Günaydın sana da..

Dediğin gibi aslında hiç birşey yapmıyoruz gibi görünüyor ama bir sürü şey yapıyoruz sende baya iş yapmışsın

Temizliğe dair hiçbir şey yapamıyorum hafta içleri demek istedim aslında.
Yoksa mutfak toplama - tezgah masa silme ve oyuncak toplama rutinlerimiz arasında.

sivastrabzon sivastrabzon katlanacak çamaşırlar dağ gibi beni bekler ama elim ermiyor bir türlü.

Nevresimlerin yastık kılıfları bir yerde, nevresimleri çarşafları başka yerde. Her seferinde onları birleştirip, düzenleyeceğim diyorum, bir türlü fırsat olmuyor.

gün 48 saat olsa bize yine yetmez. Ama cumartesi yine büyük bir temizlik yapılacak evde. başka çaresi yok.

Back
X