tamda böyle bir öneri istiyordum cok teşekkür ederim tatlım ya bi alıp boyim 2 kutu mu 3 kutu mu alsam onu bilemedim.. bu arada fazla diplerinin boyamıyorumSaclarin boyayla acilmaz acici kullanmak lazim o da turuncu yapar tekrar tekrar boyamak zor is sana tavsiyem Nevacolor 10.01 extra dogal kullu platin boyayi al bir kac kez boya kademe kademe acilir saclarin turunculukta olmaz yine de sacinin bir kisminda deneyip memnun kalirsan kullanabilirsin
Veya baska bir markada olabilir palette kullu acici boya vs.
Bencede diplerini boyatma cunku dogal rengin daha fazla acilir saclarin uzun ve gur gorunuyor sen her ihtimale karsi 3 kutu al 2 kutusunu kullan yetmezse goz karari diger kutuyuda kullanirsin elinin altinda bulunsun
boyadın mı?aldımm boyamı bugun deniycem bakalım nasıl olucakkk :)
boyadın mı?
Onemli degil canim bol sanslar insallah guzel olur :)
boyadın mı?
Yaptinmi boyani merak ettim
Hemen acilmaz istedigin renk gibi canim 1 2 ton aciyor acici boyalar dip boya zamanin geldiginde hep o boyadan al yavas yavas acmis olursun biraz uzun ama guvenli olur :)
Grilik akar merak etme bu arada guzel olmus sac rengin cok güzel duruo benceEki Görüntüle 1259133
kızlar nevacolor ekstra açık doğal küllü platin aldım 3 kutu aldım 3 kutu bile yetmei sürerken gözlerimden yaş geldi kızardımmmmöksür öksür bi hal oldum tek başıma boyayamadım artık hemen annemi çağırdım saçlarımın hakkından gelemedim tek başıma
kzılar aynı ortam olsun diye indim bahçeye çektim.:*Eki Görüntüle 1259135
olumlu olumsuz her yorum bekliyorum.. ilk fotoğraftaki foto 2 *3 ay önce çekilmş onu da not edim diblerim koyuluklarım falan çıkmıştı.. tek sorum şu olacak saçlarım koyulmuş mu veya turunculaşmışmı...
aynı sekilde önerilerinizide tekrar beklerimmm.
BU ARADA SAÇLARIMDA ARADA BALYAJ VARDI ÖNCEDEN ONLAR GRİ GİBİ OLDU AKAR DİYE DÜŞÜNÜYPRUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?