Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü sarı boya öneriniz? (resimliii)DENENDİ 2. SAYFADA

çokkk sağoltatlım teşekkür ederim ya :) gerçekten mi hangi marka kullandın platine yakın oldu canım vallahi bak ben kaç kere boyadım saçlarımı daha da kouyuluyor gibi geliyor hayır bide platinle boyuyuorum ya :) aynen canım pek de beceremem su saç modellerini bakalım siteden şöyle araştırıp bakim :)

ben kolestonunkini kullanmıştım ama ondan önce açmış tamamen sarıya boyamıştım.Seninki aslında hiç boyanmamış gayet doğal duruy.Eğer açarsan üsüne yine boyarsan olur gibime geliyo tabi saçını yıpratmadan ve dikkatli yap canısı :) Açarken yanmamasını istiyorsan içine saç kremi katabilirsin saçları yumuşatıyo ve yanma olasılığını azaltıyo :) arkalarına katlı veya katsız kendi zevkine kalmış V şekli yaptırsan önün nasıl bimliyorum ama perçem yüzüne gidiyorsa birde perçem yaptırırsan mükemmel olur bana göre bu halide güzel renk olrak tek eksik şey model gibime geliyo :)

bide koleston deniyim bakalım denemediğim bişey kalmadı haha delirciimmm tamam tatlım fikrin çok iyi oldu ya zaten evde kalan saç kremleride var onlarda değerlenir hem hehe perçem gitmiyor canım alnım açık takılıyorum aynen dediğinide düşübüyorum bu ara bi istediğim tona ulaşabilsem çok sağol canım

Guzel olmus cnm 1 2 ton acilmis yine turunculasma yok gibi gun isigindan biraz parlama olmus sanirim bence sen oriel al boyanin icine karistir az bisey diplerine surmeden boya dibinede son 10 dk boyamak icin orielsiz boyadan ayir boyle boyle ac saclarini yipranma olur diye dusunursen saclarini istedigin tona getrdkten sonra komple boyayi kesersin dip boyama yaparsn sadece bakimlarla kendine gelir teklifimi bi dusun :))

Sac rengin çok güzel ama senin istediğin gibi olmamis

hehehe tamam canım teklifini düşüncem tekrar boyaığımda oriel katarım başka türlü yok açılmıyor ya valla .:) bide sabah daha koyu gibiyfi sanki suan daha çok oturmuş gibi uruyor saçlarım artık yıpranmayı düşünmüyorum cnım valla 10 kere belki 15 kere boyamışımdır sarı olsun diye hatta neva color ekstra açık küllü platinde denemiştim neva colorn anca bu kadar orielsiz olmuvak galiba

Sac rengin çok güzel ama senin istediğin gibi olmamis

canım çok haklısın aynen ya tekrar boyuycam bakalım biraz daha durduktan sonra yorumun için cok teşekkğr ederim :) genede önerdiğin boya varsa söylemeyi unutma hehe :)

ykyk .!.:
canım çokuaföre parasın aynen ya tekrar boyuycam bakalım biraz daha durduktan sonra yorumun için cok teşekkğr ederim :) genede önerdiğin boya varsa söylemeyi unutma hehe :)
Yok kuzum ya ben bu boya olayini becerebilsem zaten kuafore para yatirmaya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…