- 29 Eylül 2018
- 28
- 42
- 3
- Konu Sahibi blabla0123
Ablacim bu yurtdisinda buyumus kizlari gercekten anlamiyorum. Orda erkek yok mu? Orda erkek yok muydu ki, 300km uzaginda yilda birkac kez gorecegin bir insanla sevgili oluyorsun? Turku var, Hansi var, Rusu var, her cesidi var, Almanya milyon nufusluk ulke.Cozemedim
Bu arada Almanci kizlari saf oluyor. O adam calisma izni, yurtdisinda rahatca yasama icin sana yapisir birakmaz soyleyeyim. 5000 kayme + yasadigi varos hayattan kurtulma sansi, bu adam olse seni birakmaz. Alkol, saygisizlik, rezillik bunlari da gectim bak adam seni kullaniyor, net. Sen okumus etmis bir insansin bu ayiyla takilmak icin bu kadar mi yokluktasin, etrafinda hic mi kimse yok?
Azıcık hayat tecrübem varsa.. Balık baştan kokar..
Sorun makyaj giyim değil.. Sorun adamın sizi istediği kalıba sokması.. Eğer ileride daha fazlası için uyum sağlarım diyorsanız siz bilirsiniz, yoksa geriye dönüp hep bi pişmanlık hep bi üzüntü yaşarsınız.. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ha bir de sorumluluk sahibi olmayan insanlar oldum olası gözüme asalak yaşayan canlılar gibi gelir ..
Yukarıdaki yazılara noktası virgüle kadar katılıyorum. Kendine gel kullanılıyorsun.
Kendini boş yere hiç etme, kendine uygun birini bul sonra ah vah edip kafanı duvarlara vurma.