Yok kendini hic sakalamadi zaten. Allah var simdi, yigidi öldür hakkini yeme demisler. Neyse o. Esimin iyi yönleri baskin o yüzden sevdim, evlendim. Kötü niyetli bir insan degil, kimseye zarar verecek biride degil, bakmayin siz eskiden yaptigi kavgalarindan bahsetmesine, genclik zamaninda yasadiklarini simdi ballandira ballandira anlatir ama su an öyle birileriyle agiz burun kavga edeyim diye tetikte bekleyen biri degil, hatta uzak durur nerde ne pislik varsa. Haksiz olan babasida olsa karsisinda duvar gibi durur, beni tutar kimseye ezdirmez, iyi yönleri cok yani.
Fakat benim derdim su kabadayilik ayaklarini yok etmek, mizacini biraz yumusatabilmek. Ben esimle ilk evlendigimde degil camasir asip bulasik yikamak kendi tabagini bile sofradan kaldirmaz hep hizmet beklerdi, ama degisti bu konuda. Lakin mizacin degismesi daha zordur bunu biliyorum, ama ben bile o yumusak halimden cikip az biraz sert olmayi esimle evlendikten sonra ögrendiysem, esimde o kabadayi hallerini birakabilir diye düsünüyorum. Ve acaba düsüncemde haklimiyim diye konu acmak istedim. Ilk sayfalara mesaj atan bir arkadas var, cokta güzel degismis esi, daha dogrusu uyum saglamayi kabul etmis.