Evliliğimizin ilk başlarında benzer şeyler yaşamıştım bende Eşim değil de kayınvalidem kaynaklıydi bizimki.
Kendisi şehir dışında çalışan kayinpederimin yanında yaşamaya karar verince, görümcemi sorgusuz sualsiz bizimle kalmasına karar vermiş, hangi odaya eşyalarının yerleseğine kadar düşünmüştü. Bana da, kızım abisinde kalacak ben gidince demişti, abisi eşim, evi de benim evim.

Yazarken aynı sinir yine bastı beni.
Tabi ben çok tatlı ve minnoş bir insan olduğumdan kayınvalideme gereken cevabı verdim. Ve benim itiraz etmeme inanılmazdı şaşırtmıştı. Kardeşi abisinin evinde neden kalamasindi? Kendisinin 30 yıl önce kayinlariyla yıllarca yaşamasından falan bahsetti

Eşim bana hak verdi, annesiyle babasıyla konuştu. Bir süre aramız limoniydi. Sonra onlar durumu kabullendiler.
Ben ailelerin gelip kalmasına falan karsi değilim normalde. Her yıl eşimin anne, babası gelir kalır, bizde gideriz fırsat buldukça yanlarına ama uzun süreli birşeyi kimse keyfî yere hem de tek başına karar veremez.
Eşinizin kardeşi hafta sonları arada sizde kalsa birşey olmaz aslında ama onlarda durum sürekli hale gelecek önceki konunuzdan anlaşılacağı üzere. O yüzden hak verdim size.