Off asiri merak ediyorum. Benim kaynim ilk geldiginde 20 gun kaldi, sonra 15 sonra da 30 gun. Esimin ailesinde de bu durum normalmis sonradan anladigim kadariyla ama benim butun denge bozuldu, esim haftada 3 gun sehir disinda, kendi evimde misafir olmaya basladim. Isten geldikten snr yatak odasina gidip sabah cikiyodum neyse bi sekilde evden yolladim artik misafirlige davet edemiyorum korkudan. Gelirse gitmeyecekmis gibi geliyor. Gecen ay telefonda ev kiralarinin coklugundan bahsediyordu yapacak bir sey yok yengecim o zaman anne babanin evinin oldugu sehirde is bulacaksin dedim, napiyim! Simdi bizimle ayni sehirde ev tuttu ama sormuyorum bile ne durumda diye gercekten o kadar korkuyorum ki gelir de gitmezse diye. Anne babasi da oglum sen napiyorsun ne isin var demiyor, esim kardesime abilik yapiyorum diye memnun, olan bize oldu. En buyuk kavgalarimizi bu yuzden ettik, direkten donduk sayilir ama artik cok netim. Bir iki kere gelmeye kalkti musait degilim diyip kestirip attim biliyorum dogru degil ama geldigi zaman gtmeyecek cok iyi biliyorum 3 kez yasadik bunu. Lutfen geri adim atma konu sahibi, cok ama cok zor birlikte ayni evin icinde.