Aynen ben de senin gibi dedim koye yazlari gitmek degisiklik olur guzel olur dedim.megersem oyle gezmeye gidilmeyecekmis. Köy kizi olcakamisim ben. Sonradan sorunca ortaya cikti. Bak ben koy islerini bilmem yok salcaydi pekmezdi bag bahce isleriydi ben yapamam bunlari dedim. Bu gerizekali da kim yapacak o zaman diyor. Senin esin seni bilerek "sen yapamazsin demis" ama bu mal beni 2 yildir taniyor, hic oyle bi yaklasimi olmadi, yok annem gelir kalir yok bizimle yasar. Beni kendine aşik falan zannetti haspam :) vurdum g..ne tekmeyi :)Hikayen beni bir 12 yıl öncesine götürdü S Shalini .
Benimde köyüm yok :) Eşimin köyde yaşadığını (orda doğup/büyüdüğünü) ilk öğrendiğimde (ilk buluşma zaten) ...
Aaaaa ben köyleri çok severimgibi bir cümlem vardı .
O da bana aaaa ne güzel o zaman demedi .
O işler öyle uzaktan göründüğü gibi değil aus hanım dedi :) orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz masallarda , sen yapamazsın dedi .
Hala da güleriz . Çünkü gerçekten sevmedim hiç , sevemedim . Köyde yaşamıyoruz biz , sadece ailesini ziyaret için giderim ayda yılda bir . Ama bana göre değil .
O da biliyordu bana göre olmadığını , dakka bir ilk uyarısını yaptı.
Senden ne beklediği önemli ? Bağ bahçe işinden keyif almak ayrı , köy hayatında bunu gelir kaynağı olarak sürekli çalışarak yapmak ayrı. İyi düşün .
Anne meselesine gelince ..nabız yoklamış . 2-3 ay derken temelli oluverir . Bunu da iyi düşün .
Konuşun ya , açık açık net konuşun . Kartlarınız açık olsun .
Bu saf da evlilik programina ciksin belki bulur kendi gibi birileriniZuhal Topal'da Birkan'ın kriterlerine uyan adaylar arıyormuş bu kişi ya nedense aklıma geldi annem sürekli izlerdi ben de göz ucuyla bakardım. Ne biçim bilinçaltım var benim
Aynen oyle, yok uzatmadim dün bitirdim zatenResmen sizden koydeki isleri yapmanizi istemis... Sizde karsinizdaki adamda birbirinizi sevmiyorsunuz belli. Bosuna uzatmanin bi anlami yok gibi geldi bana
Aynen oyle, yok uzatmadim dün bitirdim zaten
bravo çok iyi yapmışsın. Pişman olmazsın.Aynen ben de senin gibi dedim koye yazlari gitmek degisiklik olur guzel olur dedim.megersem oyle gezmeye gidilmeyecekmis. Köy kizi olcakamisim ben. Sonradan sorunca ortaya cikti. Bak ben koy islerini bilmem yok salcaydi pekmezdi bag bahce isleriydi ben yapamam bunlari dedim. Bu gerizekali da kim yapacak o zaman diyor. Senin esin seni bilerek "sen yapamazsin demis" ama bu mal beni 2 yildir taniyor, hic oyle bi yaklasimi olmadi, yok annem gelir kalir yok bizimle yasar. Beni kendine aşik falan zannetti haspam :) vurdum g..ne tekmeyi :)
Zuhal Topal'da Birkan'ın kriterlerine uyan adaylar arıyormuş bu kişi ya nedense aklıma geldi annem sürekli izlerdi ben de göz ucuyla bakardım. Ne biçim bilinçaltım var benim
Sen ona ne soyledin de ayrildin? O ne cevap verdi merak ettim :)
Çakalllll
Hakkında hayırlısı olur ınsallah guzel bır ınsanla karsılasırsın. Medeni bir cevap vermıs , onun da yolu acık olsun.Degerli k.k bayanlari. Söz konusu şahsa ne yazdigimi, geri donusun nasil oldugunu merak edenler olmus yaziyorum:
"X.. seninle bir haftadir gorusuyoruz, ben sana karsi hicbir sey hissedemiyorum ayni zamanda yaşam tarzlarimizin, bakiş acilarimizin ve beklentilerimizin farkli oldugunu goruyorum. Senin beklentilerini (yazlari koyde kalmak, tarla, bağ bahce isleri vs) ben yerine getiremem. Acikcasi ben bunun icin yani yazlari tarlalarda calismak icin yuksek lisans yapmadim. Ayni zamanda ben esimin annesi ile ayni evde yasamayi planlamiyorum bu benim yasam tarzima uymuyor. En onemlisi de sana karsi hicbir sey hissetmiyorum ve bu yonde de kendimi zorlamak istemiyorum. Ben devam edemicem, hakkinda hayirlisi olsun. Hoscakal."
Ilk olarak aradi bu sahsiyet, acmadim. Sonra o da mesaj yazdi :"peki, senin de hakkinda hayirlisi olsun,hoscakal" yazmis.
Hepinize cok tesekkur ederim tecrube ve dusuncelerinizi paylastiginiz icin.
Tebrik ederim. . Bu kadar güzel açıklanabilirdii...Degerli k.k bayanlari. Söz konusu şahsa ne yazdigimi, geri donusun nasil oldugunu merak edenler olmus yaziyorum:
"X.. seninle bir haftadir gorusuyoruz, ben sana karsi hicbir sey hissedemiyorum ayni zamanda yaşam tarzlarimizin, bakiş acilarimizin ve beklentilerimizin farkli oldugunu goruyorum. Senin beklentilerini (yazlari koyde kalmak, tarla, bağ bahce isleri vs) ben yerine getiremem. Acikcasi ben bunun icin yani yazlari tarlalarda calismak icin yuksek lisans yapmadim. Ayni zamanda ben esimin annesi ile ayni evde yasamayi planlamiyorum bu benim yasam tarzima uymuyor. En onemlisi de sana karsi hicbir sey hissetmiyorum ve bu yonde de kendimi zorlamak istemiyorum. Ben devam edemicem, hakkinda hayirlisi olsun. Hoscakal."
Ilk olarak aradi bu sahsiyet, acmadim. Sonra o da mesaj yazdi :"peki, senin de hakkinda hayirlisi olsun,hoscakal" yazmis.
Hepinize cok tesekkur ederim tecrube ve dusuncelerinizi paylastiginiz icin.
Ya bu adam şaka mı?İlk görüşmede konuşulacak şeyler mi bunlar?Utu pazarligi bile yaptik ilk gorusmede suan kendisi yapiyormus utulerini annesi yapamadigi icin. Ben de ben utu yapamiyorum hep cift cizgi oluyor dedim cok morali bozuldu. Bana sen ogrensen utu yapmayi diyor. O zaman sen de yemek yapmayi ogren dedim. O da neyse ilerde utucuye veririz dedi.pazarligin alasini yapti be guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?