Kültürel farklilik

Aynen ben de senin gibi dedim koye yazlari gitmek degisiklik olur guzel olur dedim.megersem oyle gezmeye gidilmeyecekmis. Köy kizi olcakamisim ben. Sonradan sorunca ortaya cikti. Bak ben koy islerini bilmem yok salcaydi pekmezdi bag bahce isleriydi ben yapamam bunlari dedim. Bu gerizekali da kim yapacak o zaman diyor. Senin esin seni bilerek "sen yapamazsin demis" ama bu mal beni 2 yildir taniyor, hic oyle bi yaklasimi olmadi, yok annem gelir kalir yok bizimle yasar. Beni kendine aşik falan zannetti haspam :) vurdum g..ne tekmeyi :)

Resmen sizden koydeki isleri yapmanizi istemis... Sizde karsinizdaki adamda birbirinizi sevmiyorsunuz belli. Bosuna uzatmanin bi anlami yok gibi geldi bana

bravo çok iyi yapmışsın. Pişman olmazsın.

Ben de köyde buyudum
Ona ragmen bir kere bahçeye girmisligim, hayvan görmüşlugum yoktur.
Hic koy gormemis insan ne kadar anlarsa bu islerden ben de o kadar anlarim.
Esimin ailesinin de koyle baglantisi var.
Ve bir gun olsun bana gel bana yardim et, hadi bahceye gidelim vs vs gibi teklifleri olmadi kayinvalidemin ya da esimin.
Onlar gider, bana mahsulu getirir :)
Ben vazgeç derim.
25 yasindan sonra niye koye adapte olasin ki, anlayış göstereceği yerde öğren diyor bir de. Hic ugrasma bence.

Geri dönüş yaptı mı sana ne dedi?

Benim eski erkek arkdsma çok benzettim. Mekanlar aynı olmasa da durumlar tipatip. Kendisi benim calismami istemeyen, şu an oturduğum yerden çok farklı bir kesimde hayatını sürdüren ama evlenince onların orada oturacagimizi kesin dille söyleyen biriydi. Benim doğup buyudugum yetiştiği çevre farklı ven sizin orda yapamam dedim.gözüm çok yukseklerde oldum.sürekli birbirlerine girip çıkan eve yardimci bayan diyince ağzını 5 kariş ayıran biri.yetiştirilme tarzı kesinlikle.çok skintilar yasamistim. Daha evlenmeden misafir gelince ne yapacaksinin pazarlıkları yapılıyordu. Olmadı.şu an başka biriyle nisanliyim. Dusunuyorm onunla gerçekten olmazmis. Sizinki de olmaz.

Ben farklı düşünüyorum
Zaman dünyanın civisinin çıktığı zaman
Hormonlu gıdalar her yerde.
Organik birşeye hasret kaldık...

Bilmesem de öğrenirdim...
Köy güzel gelir bana daima
O koku...
Nefes aldırır...

Ama sen konu sahibi ;
Köy yaşamı sana göre değil
Sen yapamazsın
Zaten ayrılık meydana gelmiş

Kendi denginde biriyle ciddi düşün...
Kolay gelsin

Zuhal Topal'da Birkan'ın kriterlerine uyan adaylar arıyormuş bu kişi ya nedense aklıma geldi annem sürekli izlerdi ben de göz ucuyla bakardım. Ne biçim bilinçaltım var benim

Köy kokan kız arıyordu o da? Bıyığını seveyim , bu kadar hanzo olunmaz sürekli onu giyme bunu giyme bunalttı beni ekrandan

Ya anlamıyorum madem öle anası ona köyden kız bulsun bu kadar mı zor? Sen okumuş etmiş hayatında hiç köy görmemiş kızı iste..eee.. salçayı kim yapacak de hemde ilk haftadan. . Yuhh derler adama.. ama yinede şanslısın ilk haftadan ne MAL olduğunu göstermiş

Degerli k.k bayanlari. Söz konusu şahsa ne yazdigimi, geri donusun nasil oldugunu merak edenler olmus yaziyorum:
"X.. seninle bir haftadir gorusuyoruz, ben sana karsi hicbir sey hissedemiyorum ayni zamanda yaşam tarzlarimizin, bakiş acilarimizin ve beklentilerimizin farkli oldugunu goruyorum. Senin beklentilerini (yazlari koyde kalmak, tarla, bağ bahce isleri vs) ben yerine getiremem. Acikcasi ben bunun icin yani yazlari tarlalarda calismak icin yuksek lisans yapmadim. Ayni zamanda ben esimin annesi ile ayni evde yasamayi planlamiyorum bu benim yasam tarzima uymuyor. En onemlisi de sana karsi hicbir sey hissetmiyorum ve bu yonde de kendimi zorlamak istemiyorum. Ben devam edemicem, hakkinda hayirlisi olsun. Hoscakal."
Ilk olarak aradi bu sahsiyet, acmadim. Sonra o da mesaj yazdi :"peki, senin de hakkinda hayirlisi olsun,hoscakal" yazmis.
Hepinize cok tesekkur ederim tecrube ve dusuncelerinizi paylastiginiz icin.

Hakkında hayırlısı olur ınsallah guzel bır ınsanla karsılasırsın. Medeni bir cevap vermıs , onun da yolu acık olsun.

Her şeye rağmen kötü olarak hatırlamayın. Mal, salak ve türevleri cümleler kullanmayın. Her şeye rağmen sizi düşünmüş iki yıl boyunca. Bittiyse bitsin hayatta herkesin beklentileri farklı işte. Fikirler uyuşmak zorunda. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tebrik ederim. . Bu kadar güzel açıklanabilirdii...

Ayni sorunu ben de yaşıyorum eimden dolayı değil de kayinvalidemden dolayı.ozellikle yemek konularında hiç anlasamiyoruz.damak tatları çok farklı her şeyi tereyağla yapıyorlar.yesil fasulye patlıcan kabak her yemekte tereyağ ve aç kalıyorum.benim yaptığım yemeğe de burun kiviriyorlar

Ya bu adam şaka mı?İlk görüşmede konuşulacak şeyler mi bunlar?
Bu ne ya aman kalsın onuun edepliliği falan.Ayrıca koskoca adam olmuş yüksek lisans yapmış ama bir kıza açılması 2 yılı buluyor höh bu ne ?
Hadi o 2 yılda sen biriyle tanışıp evlenip gitseydin ne yapacaktı ben seni yeterince sevdiğini düşünmüyorum belki öyle beğeniyordur falan gerçekten sevse aman bu kızı kaparlar diyip açılırdı diye düşünüyorum.
Hele ki her şeyin hızlı ilerlediği bi devirden bahsediyoruz.
Ayrıca adam daha ilk görüşmede anam bizle yaşasın ütü muhabbeti yapıyor hiç ince ve romantik biri değil aşırı düz bir adam çok sıkıcı.
Herhangi bir duygun yoksa ayrıl derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…