Halbuki disardan o kadar uyumlu biri olarak gorunuyordu ki..cevrede hep oyle taninirdi. Ben de uyumlu hem de beni seviyor diye hemen kabul etmistim gorusmeyi.. husn u zan etmisim
Yok ya ne aşik olmasi ben nokta kadar dahi bir sey hissedemiyorum. Hissetmem de imkansiz. Olmayacagi belli oldu. Ben destan gibi mesaj yazdim ama gormediAman aşık olayım deme bu arada hayatın kayar. Bir bakmışsın, 'anne bu pekmez olmuş mu' derken bulursun kendini. Gitsin kendi gibi biriyle evlensin.
Hicbir sey demedim. Destan gibi bir mesaj yazdim ama daha gormedi. Bitirdim anlayacaginizSiz ne dediniz peki , konuşma nereye gitti.
Yok ben soz konusu karaktersize birsey hissedemiyordum 1 hafta icinde ozellikle bugunku mesajlarindan sonra iyice tiksindim.destan gibi mesaj yazdim bitirdim daha gormedi. Zaten duygusuzun teki.Ya arkadasim aklini peynir ekmekle yemediysen LUTFEN diyorum LUTFEN kac kurtar kendini !!!!!!!! Ben ayni hatayi yaptim ustelik severek evlendim aramda buyuk bir kultur farkliligi olan kisiyle. Onun da ailesi koyde yasiyor. Ve kayinvalde kayinpederin niyeti kis aylarini ogullarinda kalip kisi atlatmakmis. Bu, bana hic soylenmedi mesela. Duydum sadece. Ben evlenip yurt disina gittim ilk yil. Sonra ben dindum esim kaldi. Kurulu duzen bizde olmayinca bu dedikleri olmadi ama esim dondugunde olacakti. Koy demek is guc demek. Benim icin tatil olmuyordu koye gitmek. Sadece hizmet ediyorsun. Ve hep dedikodu..... Gorustugun kisi, simdiden utunun filan pazarligini yapiyormus. Belli ki cok geleneksel model bir adam. Daha ilk bulusmada acmis utu mevzusunu. Bu adamdan bir cacik olmaz. Bak, ben bosaniyorim ve sebebi kulturel uyusmazlik. Yapma boyle bi hata
Saldim ipini coktan. 29 umdan sonra kimse icin ozellikle irgat arayan kisi icin kilimi bile kipirdatamamYazın annesiyle bağ bahçe işi yapıp kışında beraber oturup ana oğul hizmetini göreceksiniz anlaşılan.
Sal ipini gitsin şimdiden belli etmiş ne beklediğini
Hakkınız da hayırlısı olsun .Hicbir sey demedim. Destan gibi bir mesaj yazdim ama daha gormedi. Bitirdim anlayacaginiz
Amin tesekkur ederimHakkınız da hayırlısı olsun .
Saldim ipini coktan. 29 umdan sonra kimse icin ozellikle irgat arayan kisi icin kilimi bile kipirdatamam
Saldim ipini coktan. 29 umdan sonra kimse icin ozellikle irgat arayan kisi icin kilimi bile kipirdatamam
Ilk sorusu yazlari köye gelir misin" oldu. Sonradan corap sokugu gibi geldi bu koy meselesi; tarla bag, bahce. Ben de guya beni seviyo falan zannediyorum ya. Bildigin mal cikti. Insan bi heyecan yapar ilk gorusmede. Ayy yine sinirlendim gece gece, hoş postaladim coktan daOoo salça yapacak bağa bahçeye gidecek akraba ağırlayacak ütüsü temizliği yapılacak annesine bakılacak birini arıyor bi yere birlikte ilan verelim bunları yapacak biri çıkar deyiverin insan tanımak istiyosa ilk önce bunları mı sorar çok şaşırdım
Universite mezunu olmayan biriyle d yapamazmis saftrikŞaka gibi ya adam resmen yer yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?