Kültürel farklilik

Halbuki disardan o kadar uyumlu biri olarak gorunuyordu ki..cevrede hep oyle taninirdi. Ben de uyumlu hem de beni seviyor diye hemen kabul etmistim gorusmeyi.. husn u zan etmisim

Evet maalesef insanlar bazen yaniltabiliyor.
Allah erkenden çıkarmış karşınıza..
Açıkçası oturup ilk vakitten yok su isi yaparım yok yapmam demeyi cok dogru bulmuyorum genel anlamda..
Ancak iyi ki iyi ki konusmussunuz.
Aslında mevzu su is bu is değil..
Yeri gelir beraber salca da kaynatılır, yurt dışında tatil de yapılır. Bir insan her iki ucta yasayabilir.. Sevdiğiyle birlikte her yola revan olur..

Burada ki asıl problem evleneceği kadını/erkeği nasılsa değiştiririm diye yola başlayan kişidir.

Ya arkadasim aklini peynir ekmekle yemediysen LUTFEN diyorum LUTFEN kac kurtar kendini !!!!!!!! Ben ayni hatayi yaptim ustelik severek evlendim aramda buyuk bir kultur farkliligi olan kisiyle. Onun da ailesi koyde yasiyor. Ve kayinvalde kayinpederin niyeti kis aylarini ogullarinda kalip kisi atlatmakmis. Bu, bana hic soylenmedi mesela. Duydum sadece. Ben evlenip yurt disina gittim ilk yil. Sonra ben dindum esim kaldi. Kurulu duzen bizde olmayinca bu dedikleri olmadi ama esim dondugunde olacakti. Koy demek is guc demek. Benim icin tatil olmuyordu koye gitmek. Sadece hizmet ediyorsun. Ve hep dedikodu..... Gorustugun kisi, simdiden utunun filan pazarligini yapiyormus. Belli ki cok geleneksel model bir adam. Daha ilk bulusmada acmis utu mevzusunu. Bu adamdan bir cacik olmaz. Bak, ben bosaniyorim ve sebebi kulturel uyusmazlik. Yapma boyle bi hata

Aman aşık olayım deme bu arada hayatın kayar. Bir bakmışsın, 'anne bu pekmez olmuş mu' derken bulursun kendini. Gitsin kendi gibi biriyle evlensin.
Yok ya ne aşik olmasi ben nokta kadar dahi bir sey hissedemiyorum. Hissetmem de imkansiz. Olmayacagi belli oldu. Ben destan gibi mesaj yazdim ama gormedi

Yok ben soz konusu karaktersize birsey hissedemiyordum 1 hafta icinde ozellikle bugunku mesajlarindan sonra iyice tiksindim.destan gibi mesaj yazdim bitirdim daha gormedi. Zaten duygusuzun teki.

Bu topa girmezdim ben

Benim eşimde bana evlenmeden
Kardeşlerim şubat tatilinde felan beni ziyarete gelebilir mi demişti bende tabiki neden olmasın demiştim
2 yılımın resmen 1.5 yılını çok uzakta yaşamalarına rağmen onlarla yaşadım
15 günlük şubat tatili evlenince 1.5 yıl oldu
Bence arkana bakmadan kaç

Ooo salça yapacak bağa bahçeye gidecek akraba ağırlayacak ütüsü temizliği yapılacak annesine bakılacak birini arıyor bi yere birlikte ilan verelim bunları yapacak biri çıkar deyiverin insan tanımak istiyosa ilk önce bunları mı sorar çok şaşırdım

Zuhal Topal'da Birkan'ın kriterlerine uyan adaylar arıyormuş bu kişi ya nedense aklıma geldi annem sürekli izlerdi ben de göz ucuyla bakardım. Ne biçim bilinçaltım var benim

Hikayen beni bir 12 yıl öncesine götürdü S Shalini .

Benimde köyüm yok :) Eşimin köyde yaşadığını (orda doğup/büyüdüğünü) ilk öğrendiğimde (ilk buluşma zaten) ...

Aaaaa ben köyleri çok severim gibi bir cümlem vardı .

O da bana aaaa ne güzel o zaman demedi .

O işler öyle uzaktan göründüğü gibi değil aus hanım dedi :) orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz masallarda , sen yapamazsın dedi .

Hala da güleriz . Çünkü gerçekten sevmedim hiç , sevemedim . Köyde yaşamıyoruz biz , sadece ailesini ziyaret için giderim ayda yılda bir . Ama bana göre değil .

O da biliyordu bana göre olmadığını , dakka bir ilk uyarısını yaptı.

Senden ne beklediği önemli ? Bağ bahçe işinden keyif almak ayrı , köy hayatında bunu gelir kaynağı olarak sürekli çalışarak yapmak ayrı. İyi düşün .

Anne meselesine gelince ..nabız yoklamış . 2-3 ay derken temelli oluverir . Bunu da iyi düşün .

Konuşun ya , açık açık net konuşun . Kartlarınız açık olsun .

Ilk sorusu yazlari köye gelir misin" oldu. Sonradan corap sokugu gibi geldi bu koy meselesi; tarla bag, bahce. Ben de guya beni seviyo falan zannediyorum ya. Bildigin mal cikti. Insan bi heyecan yapar ilk gorusmede. Ayy yine sinirlendim gece gece, hoş postaladim coktan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…