Tahmin edebiliyorum ne kadar zor oldugunu. Benim bunlara hazirim demem icin ilk basta aşik olmam lazim ki bu da mumkun degil daha ona isinmamisken bana boyle seylerle geldi. Tesekkur ederim goruslerin icin ama ben olumsuz mesajimi yazdim bileSorularin olursa cevaplarim yillarim koyler de gecti .Oyle filmlerde ki gibi koyler bekleme daglar arasi toplasan 100 hane li bir koy nereye baksan dag gorebildigin guzel tek sey geceleri gok yuzundeki yildizlar en yakin ilce bir saat haftanin iki gunu minubus hafta sonu aglasan da zirlasan da minubus yok ilce desen kucuk bir yol var asagi yukari gidersin il de yasiyorsan helede denizi olan bir yerde koye giderken elli kere dusun yazlari 2 ayin tatillerin daglarda taslarda gecer .Hazirim diyorsan mutluluklar.
Ve ben bunun icin yillarimi vermedim. Ilerde rahat bi yasam tarzim olsun, evime yardimci alayim yazlari tatillerime gideyim diye hayal ettim hep. Tarlada calismak icin saclarimi dokmedim ben. Soz verir miyim hic vermissem de vazgecerim ki oyle yaptim zaten. Erkekler ne kadar da kolay soyluyor fedakarliklari.. az once de mesaj atmis annem bizimle yasayabilir demis gerizekali ya. Napiyosun ne ediyosun diye sormak yok bana oyle yazmis.Hiç böyle sözler vermeyin şimdiden. Yaz tatilini köyde geçirmeye sartlamak da ne demek yahu? Arkadaşlarınız yurtdışına giderken, deniz tatilleri yaparken çok ah vah edersiniz. Arada gezmeye, aile ziyaretine gidilir de, her sene mecbur gibi soluğu orda alırsanız coook pişman olursunuz ben diyeyim.
Hiç sinirlenmeyin bence. 50-60 yıl önce ki kafayı taşıyor belli ki by adam. Neyse ki belli etmiş şimdiden, evlenipte bu kafa yapısını sonradan gösterse çok büyük sıkıntı yaşardınız.Ben bununla mesajlasmamak icin temizlik yapicam bugun demistim. O da 1 saat once mesaj atmis bitirdinmi temizligi diye. Ben de evet dedim. O da "boyle devam etmen temennisi ile" yazmis. Allahim sinirden kuduruyorum resmen ayy biseyleri kirmak dokmek istiyorum. Bir de sonrasinda annem bizimle yasayabilir demis. Vallahi sinirden ellerim titriyor.
Ve ben bunun icin yillarimi vermedim. Ilerde rahat bi yasam tarzim olsun, evime yardimci alayim yazlari tatillerime gideyim diye hayal ettim hep. Tarlada calismak icin saclarimi dokmedim ben. Soz verir miyim hic vermissem de vazgecerim ki oyle yaptim zaten. Erkekler ne kadar da kolay soyluyor fedakarliklari.. az once de mesaj atmis annem bizimle yasayabilir demis gerizekali ya. Napiyosun ne ediyosun diye sormak yok bana oyle yazmis.
Her şey olumsuz, annem bizimle yaşayabilir de demiş, bu kadar sinir oluyorsun neden uzatiyorsun? Ayrilsana. Şimdiye kadar çok mutlu bir hayatim oldu bundan sonra bela peşimden ayrilmasin, gün yuzu gormeyeyim diye mi dusunuyorsun anlamadim.Ben bununla mesajlasmamak icin temizlik yapicam bugun demistim. O da 1 saat once mesaj atmis bitirdinmi temizligi diye. Ben de evet dedim. O da "boyle devam etmen temennisi ile" yazmis. Allahim sinirden kuduruyorum resmen ayy biseyleri kirmak dokmek istiyorum. Bir de sonrasinda annem bizimle yasayabilir demis. Vallahi sinirden ellerim titriyor.
Hiç sinirden ellerin falan titremesin değmez çünkü. Sen ona onunla yapamayacağını açıkça söyle; bitsin gitsin. Zaten üniversite mezunu olup bunları yapmaya razı olacak kadın bulması zor. Sen aklı başında birini bulursun da onun işi zor. Yol yakınken salla gitsin. Değmez;-)Ben bununla mesajlasmamak icin temizlik yapicam bugun demistim. O da 1 saat once mesaj atmis bitirdinmi temizligi diye. Ben de evet dedim. O da "boyle devam etmen temennisi ile" yazmis. Allahim sinirden kuduruyorum resmen ayy biseyleri kirmak dokmek istiyorum. Bir de sonrasinda annem bizimle yasayabilir demis. Vallahi sinirden ellerim titriyor.
Durduk yerde naber nasılsın demek yerine '' annem bizimle yaşayabilir '' mi dedi gerçekten ? kafayı annesiyle köyle bozmuş kaç kaççç.Ben bununla mesajlasmamak icin temizlik yapicam bugun demistim. O da 1 saat once mesaj atmis bitirdinmi temizligi diye. Ben de evet dedim. O da "boyle devam etmen temennisi ile" yazmis. Allahim sinirden kuduruyorum resmen ayy biseyleri kirmak dokmek istiyorum. Bir de sonrasinda annem bizimle yasayabilir demis. Vallahi sinirden ellerim titriyor.
Kafamda bitirdim ama normalde bitiremiyorum lanet olsun ki tez isi varHer şey olumsuz, annem bizimle yaşayabilir de demiş, bu kadar sinir oluyorsun neden uzatiyorsun? Ayrilsana. Şimdiye kadar çok mutlu bir hayatim oldu bundan sonra bela peşimden ayrilmasin, gün yuzu gormeyeyim diye mi dusunuyorsun anlamadim.
Bana "ne yaptin temizligi bitirdin mi diye sordu ben de evet dedim o adam musvettesi de "boyle devam etmen temennisi ile yazmis bi de gülucuk koymus. Sonra da " Ya daha onceden de konusmustuk bu mevzuyu ama" diye giris yaptiDurduk yerde naber nasılsın demek yerine '' annem bizimle yaşayabilir '' mi dedi gerçekten ? kafayı annesiyle köyle bozmuş kaç kaççç.
Aman aşık olayım deme bu arada hayatın kayar. Bir bakmışsın, 'anne bu pekmez olmuş mu' derken bulursun kendini. Gitsin kendi gibi biriyle evlensin.Kafamda bitirdim ama normalde bitiremiyorum lanet olsun ki tez isi var
Tezle ne alakası var? Ders dönemi bitince zaten görüşmen gerekmeyecek. Soğuk davran o zaman ve taviz verme. Eninde sonunda o da uygun olmadığınızı ve senin değişmeyecegini anlayacaktır.Kafamda bitirdim ama normalde bitiremiyorum lanet olsun ki tez isi var
Siz ne dediniz peki , konuşma nereye gitti.Bana "ne yaptin temizligi bitirdin mi diye sordu ben de evet dedim o adam musvettesi de "boyle devam etmen temennisi ile yazmis bi de gülucuk koymus. Sonra da " Ya daha onceden de konusmustuk bu mevzuyu ama" diye giris yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?