- 9 Temmuz 2020
- 109
- 45
- 13
- 30
- Konu Sahibi talihsizkus
-
valla boşanmaya gücm var umrumda değil pek gelgitlerim oluyor tabi sonuçta 2 yavrum var birisi yenidoğan insan gelgitler yaşıyorBoşanacak gücün yoksa hiçbir gerçekle yüzleşme
Gerçekleri görmek içinde takip etme
Bak benim eski eş aşık olmuşta göndermeler yapıyor
Ama biliyorum eğer ben kendimle ilgilenirsen tıpış tıpış ayağıma gelecek
Valla kimse sonsuza dek birine bağlı kalmıyor aşık olmuş olabilir. Olduysada canı cehenneme deyin boşver. Elbet benim ki de birgün birine aşık olacak sonsuza dek oda beni beklemeyecek yaniAşık olmamıştır o. Senle hesabı bitmediği sürece kimseye aşık olamaz.
Ama şöyle beni aramıyor ama o kıza göndermeli durum atıyor onunla ilgili ya, ı yazıyorAşık olmamıştır o. Senle hesabı bitmediği sürece kimseye aşık olamaz.
Böyle sorumsuz oğlu sorumsuzlarla ne işin var kurtul bunlardan. Gemiden inince gelir aklı başına.Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
valla boşanmaya gücm var umrumda değil pek gelgitlerim oluyor tabi sonuçta 2 yavrum var birisi yenidoğan insan gelgitler yaşıyor
Valla kimse sonsuza dek birine bağlı kalmıyor aşık olmuş olabilir. Olduysada canı cehenneme deyin boşver. Elbet benim ki de birgün birine aşık olacak sonsuza dek oda beni beklemeyecek yani
Valla isteseniz de istemeseniz de muhatap olacaksın. Susmanın asaletini anlamayan biri, sessizliğinize işine geldiği gibi anlamlar yükler. Bazen anlamayana anladığı dilden konuşmakta fayda var.Aman hiç de muhatap olamam valla
karakter yoksunları işte boşverAma şöyle beni aramıyor ama o kıza göndermeli durum atıyor onunla ilgili ya, ı yazıyor
Allaha havale ediyorumBöyle sorumsuz oğlu sorumsuzlarla ne işin var kurtul bunlardan. Gemiden inince gelir aklı başına.
öyle bir problemim yokYani buna katlanabilirseniz
Çünkü bende değersizlik şeması var
Çoçukken benim isteklerine benimle çok ilgilenilmemiş
sevilmediğimi anda 100 kat aşık oluyorum
Buna rağmen kendim terkettim ama o başkasını sevince aklımdan çık amaya başladı
Sizdede eğer böyle durumlar varsa psikoloğa gitmelisiniz atlatmak için
Yani haklısın ama ben böyle daha huzurluyum muhatap olmamam benim için daha hayırlıValla isteseniz de istemeseniz de muhatap olacaksın. Susmanın asaletini anlamayan biri, sessizliğinize işine geldiği gibi anlamlar yükler. Bazen anlamayana anladığı dilden konuşmakta fayda var.
Nasıl yanı?Ama şöyle beni aramıyor ama o kıza göndermeli durum atıyor onunla ilgili ya, ı yazıyor
Bana seni ariycam diyor bir gün aramıyorNasıl yanı?
Bunu yapan senin kocan mıBana seni ariycam diyor bir gün aramıyor
Sonra ona göndermeli durum atıyor instagramdan
Neden hala onun telefonunu bekliyorsun? Ayrılmadınız mı siz?Bana seni ariycam diyor bir gün aramıyor
Sonra ona göndermeli durum atıyor instagramdan
Neden hala onun telefonunu bekliyorsun? Ayrılmadınız mı siz?
Eski kocaBunu yapan senin kocan mı
kendine yazık etmeİşte değersizlik şemam var, bana değer vermeyen kişi değerli oluyor gözümde
Bırak ozamanEski koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?