Kulüpte video atan eş?

talihsizkus

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
109
45
13
30
Önceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış

Eşin çok gamsız ayrıca.. Sen de bundan sonra hayatına bak. İnan bu kadar üzülmene dai pişman olursun.

Ayrılmışın kız bakma ne bakıon psıkolojım bozulur
öyle ama insan merak ediyor bakıyor. Ben göreyim diye koyuyor bunu biliyorum ama ne kadar iğrenç
evet ayrıldık daha bir hafta bile olmadı çok çirkin geliyor bana
Sosyal medyanızdan engelleyin onları, böylece görmezsiniz. Şimdi alemlerde eğlenir de yarın pişmanlık çalar onun da kapısını. O zaman da siz eğlenirsiniz.
o beni her yerden engellemiş zaten ben fake hesaptan gördüm
Eşin çok gamsız ayrıca.. Sen de bundan sonra hayatına bak. İnan bu kadar üzülmene dai pişman olursun.
hayatıma bakmaya çalışıyorum

İnsan olsa çocuklarını silmeyi ağzına bile almaz. Beyninin ve kalbinin olduğu yerde saman balyası taşısa, daha duygulu olur bir insan. Zihniyetine tükürdüğümün vicdansızı... Bu adamdan size ve çocuklarına gelebilecek en faydalı şey nafaka olur. Başka bir b.ka yaramaz. Alın çocuklarınızın hakkını, ne halt yiyorsa yesin. Sosyal medyadan filan da stalklamayın adamı. Sinirinizi bozduklarını bilmek bile tatmin ediyordur onları, bu hazzı vermeyin pisliklere.

sinirimi bozanda bu
valla haklısınız ama pişmanlığını görmeden de ölmek istemem

sinirimi bozanda bu
O pişmanlık uzun vadede olabilecek bir şey. Bunu görmek için de sosyal medyadan takip etmenize gerek yok. İlla ki bir yerden haberi gelir. Biliyorsunuz ülkemizin dedikodu ağı oldukça gelişmiş durumda. Yolunuza bakın, çocuklarınızla birlikte daha huzurlu, mutlu bir yuva inşa etmeye çalışın.

sinirimi bozanda bu
Fake hesaplardan takibi bırak kaynananı engelle sadece kendini ve çocuklarını düşün. Ve emin ol ki bu şekilde gidip de pişman olan çok sen sadece sabret takibi bırak takip ettikçe verem olursun yemin o şuan uzakta olduğu için daha gerçeğin farkına varamamış Eve gelince yokluğun koyar ona merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…