- 9 Temmuz 2020
- 109
- 45
- 13
- 30
- Konu Sahibi talihsizkus
-
hanfendinin aklına bunları sokmaya gerek yok mutlu bir evliliği varmış Allah bozmasın deyin geçin lütfen.Bu kadar cok guvenirseniz zaten gozunuzde ihanet olasiligi da vuku bulamaz. Hos, aldatmayan erkek var mi ki denizde calisanlar istisna olsun.
O karakteri degistiren cok hanimlar var. Ozellikle yurtdisinda..
şirketin adını bilmiyorum.. Hadi ya ama ben dava açmak için eski eşimin gelmesini bekliyorum anlaşmalı boşanacağım imza olmadan açamam kiBircok liman sehre cikis izni vermiyormus bizimde tanidiklarimiz var gemideler hep ihtiyaclari acente karsiliyor ve liman kurallarida siki hadi liman verse cogu sirket istemiyor gitmeden tembihliyorlar sirkete sikayet edin delil olarakta videoyu yollayin
Onun sizden gonlu kacmis ben gider gonlumu eglerim liman liman oda otursun keyfi isterse anama baksin istemezse gitsin havasinda zaten 2,3 gune adli tatil ama ben sizin bosanacaginizi dusunmuyorum
Hayirlisi
Tabii ki de tek taraflı asla olmaz önemli olan o güvenin sahte olmadığını bilmektir. Yoksa telefon çeken yerde de kapatır böyle mekana gider. Seyire diye evden çıkar 2 hafta kadınlarla takılır. Eğer yeni tanısaydım ve en başından mesleği deniz subayı olsaydı bende güvenip evlenemezdim
E sikinti yok o zaman eylule kalirhanfendinin aklına bunları sokmaya gerek yok mutlu bir evliliği varmış Allah bozmasın deyin geçin lütfen.
şirketin adını bilmiyorum.. Hadi ya ama ben dava açmak için eski eşimin gelmesini bekliyorum anlaşmalı boşanacağım imza olmadan açamam ki
Zaten yanaşmıyor senelerdir bu böyle. Barışmak ta istemiyor istese bunca iğrenç şeyi gözüme sokmaz bende istemiyorum. Diyet yapıyorum spor yapıyorum çocuklarımla ilgilenşyorum kendi hayatıma bakıyorum davaya kadar yenilenmek istiyorumE sikinti yok o zaman eylule kalir
Duzelirsiniz de boyle Omur gecmez duzeninizi kurun derim.Ayri ev kendinize ait bir aile falan sartlanirizi gelene kadar belirleyip oyle konusun
Yanasmazsa bosanmayi o zaman dusunursunuz
Hayirlisi o zamanZaten yanaşmıyor senelerdir bu böyle. Barışmak ta istemiyor istese bunca iğrenç şeyi gözüme sokmaz bende istemiyorum. Diyet yapıyorum spor yapıyorum çocuklarımla ilgilenşyorum kendi hayatıma bakıyorum davaya kadar yenilenmek istiyorum
Umutunda zaten o yuzden yapiyor ama guya seni de kiskandirmaya calisiyor. Mutluyum havalarinda.Umrunda olmasa göstermeye çalışmaz diye düşünüyorum
Kaydettim evet iğrençlerÖnceki konunuzu hatırlıyorum, ne iğrenç insanlar bunlar. Gördüğünüz her şeyi delil olarak kullanın, kaydedin o paylaşımları mutlaka.
"Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım" gibi bir paylaşım yapın sizde. Kv yetiştirirÖnceki konumu biliyorsunuzdur ailemin yanına geldim. Eşim gemide çalıştığı için afrikada. Ayrıldım ailemin yanına geldim daha bir kaç gün oluyor dün gece afrikanın kulüp gibi bir yerinde kadınların olduğu yerde paylaşım yapmıştı face de. Bugün de annesi paylaşmış ben göreyim diye yapıyorlar. Gemici adamlar ve Afrikalı kadınlar var eğleniyorlar eşim de orda video çekiyor yanında bitane de kadın var. Benim 3 yaşında ve 3 aylık iki kızım var. Gerçekten çok sinirlendim. Banada eğer o otobüse binerse n senide çocukları da silerim demişti. Heryerden engellemiş zaten bende muhatap olmuyorum ama ne kadar iğrenç şey bunlar ya daha iki gün olmuş kendini alemlere atmış
Valla çok umursamıyorum artıkSiz göresiniz diye yapıyor zaten. Klasik ayrılık sonrası erkek davranışı. Sinirlenmemek zor biliyorum ama ciddiyim umursamamaya çalışın.
evetUmutunda zaten o yuzden yapiyor ama guya seni de kiskandirmaya calisiyor. Mutluyum havalarinda.
öylelerÖnceki konunuzu hatırlıyorum, ne iğrenç insanlar bunlar. Gördüğünüz her şeyi delil olarak kullanın, kaydedin o paylaşımları mutlaka.
gerek yok bence karşılık vermeye"Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım" gibi bir paylaşım yapın sizde. Kv yetiştirir
Siz göresiniz diye yapıyor zaten. Klasik ayrılık sonrası erkek davranışı. Sinirlenmemek zor biliyorum ama ciddiyim umursamamaya çalışın.
EvetDoğru yapıyorsun T talihsizkus en iyi tepki umursamaz davranmaktır yoksa onların istediği zaten seni kışkırtmak.
EvetDoğru yapıyorsun T talihsizkus en iyi tepki umursamaz davranmaktır yoksa onların istediği zaten seni kışkırtmak.
Aman hiç de muhatap olamam vallaBence videoları kaydettikten sonra kv ye kayıtları aldığını ve mahkemede lehine kullanıp tazminat talep edeceğini söyle. Bırak tutuşsun biraz.
Aşık olmamıştır o. Senle hesabı bitmediği sürece kimseye aşık olamaz.Boşanacak gücün yoksa hiçbir gerçekle yüzleşme
Gerçekleri görmek içinde takip etme
Bak benim eski eş aşık olmuşta göndermeler yapıyor
Ama biliyorum eğer ben kendimle ilgilenirsen tıpış tıpış ayağıma gelecek
Aşık olmamıştır o. Senle hesabı bitmediği sürece kimseye aşık olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?