Kulüpte video atan eş?

Bu kadar cok guvenirseniz zaten gozunuzde ihanet olasiligi da vuku bulamaz. Hos, aldatmayan erkek var mi ki denizde calisanlar istisna olsun.
O karakteri degistiren cok hanimlar var. Ozellikle yurtdisinda..
hanfendinin aklına bunları sokmaya gerek yok mutlu bir evliliği varmış Allah bozmasın deyin geçin lütfen.
şirketin adını bilmiyorum.. Hadi ya ama ben dava açmak için eski eşimin gelmesini bekliyorum anlaşmalı boşanacağım imza olmadan açamam ki

E sikinti yok o zaman eylule kalir
Duzelirsiniz de boyle Omur gecmez duzeninizi kurun derim.Ayri ev kendinize ait bir aile falan sartlanirizi gelene kadar belirleyip oyle konusun
Yanasmazsa bosanmayi o zaman dusunursunuz

E sikinti yok o zaman eylule kalir
Duzelirsiniz de boyle Omur gecmez duzeninizi kurun derim.Ayri ev kendinize ait bir aile falan sartlanirizi gelene kadar belirleyip oyle konusun
Yanasmazsa bosanmayi o zaman dusunursunuz
Zaten yanaşmıyor senelerdir bu böyle. Barışmak ta istemiyor istese bunca iğrenç şeyi gözüme sokmaz bende istemiyorum. Diyet yapıyorum spor yapıyorum çocuklarımla ilgilenşyorum kendi hayatıma bakıyorum davaya kadar yenilenmek istiyorum

Hayirlisi o zaman

"Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım" gibi bir paylaşım yapın sizde. Kv yetiştirir

Siz göresiniz diye yapıyor zaten. Klasik ayrılık sonrası erkek davranışı. Sinirlenmemek zor biliyorum ama ciddiyim umursamamaya çalışın.

Siz göresiniz diye yapıyor zaten. Klasik ayrılık sonrası erkek davranışı. Sinirlenmemek zor biliyorum ama ciddiyim umursamamaya çalışın.
Valla çok umursamıyorum artık
Umutunda zaten o yuzden yapiyor ama guya seni de kiskandirmaya calisiyor. Mutluyum havalarinda.
evet
Önceki konunuzu hatırlıyorum, ne iğrenç insanlar bunlar. Gördüğünüz her şeyi delil olarak kullanın, kaydedin o paylaşımları mutlaka.
öyleler
"Ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım" gibi bir paylaşım yapın sizde. Kv yetiştirir
gerek yok bence karşılık vermeye

Bence videoları kaydettikten sonra kv ye kayıtları aldığını ve mahkemede lehine kullanıp tazminat talep edeceğini söyle. Bırak tutuşsun biraz.

Boşanacak gücün yoksa hiçbir gerçekle yüzleşme

Gerçekleri görmek içinde takip etme

Bak benim eski eş aşık olmuşta göndermeler yapıyor
Ama biliyorum eğer ben kendimle ilgilenirsen tıpış tıpış ayağıma gelecek

Aşık olmamıştır o. Senle hesabı bitmediği sürece kimseye aşık olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…