kum yagiyor resmen..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Her yerde yagmur firtina kar burda gokten kum yagiyor sanki evim batti. Cok sinirliyim komple evi nasil temizlenir…
Subhanallah diyorum cok acayip ilk kez goruyorum boyle..

KuOTE="triskadan nagmeler, post: 38754686, member: 620942"]Karla evin batması nealaka?[/QUOTE]
Kum canim kar degil disarda kum firtinasi var ...disariya bile bakamiyorum..

cumba .!.:
Neresi burası. Evin içine nasıl girdi kum. Yaz olsa anlarım da kış günü cam kapı açık mı?
Burasi soguk bir yer degil yagmur hic yagmaz kiş gibi degil yani pencere acikti.. Yukardada soyledim nerde oldugunu..

olayın iyyaa baarafından bakın
kaç kişi kum fırtınası görmüştür ki?
şahsen ben görmedim ve çok isterdim ...:)
Gercek istermiydin youtubeden suudi arabistanda kum firtinasi yaz korkunc ben disari bile bakamiyorum bide halilarim batmis resmen tozada alerjim var..

ayyy korkarim ben zaten boyle degisik doga olaylarindan. gecince iki kadin tutar temizletirsiniz canim cana gelmesin.

ZaE="minikpiranha, post: 38755057, member: 554694"]ayyy korkarim ben zaten boyle degisik doga olaylarindan. gecince iki kadin tutar temizletirsiniz canim cana gelmesin.[/QUOTE]

Tutmamam canim cunku burdaki temizlikcilei guvenemem bn hep evdeyim iste halilardan basliyacam komple butun ev …

Her yerde yagmur firtina kar burda gokten kum yagiyor sanki evim batti. Cok sinirliyim komple evi nasil temizlenir…
Subhanallah diyorum cok acayip ilk kez goruyorum boyle..
Kesin sizin için çok zor oluyordur,bazen benim yaşadığım şehirde bile kum yağar,çamur yağar her zaman olmaz tabi ama göz gözü görmüyor nefes bile alamıyorsun kırmızı gibi kızıl gibi oluyor hava Suriye üzerinden geliyor derler hep,kapı pencereyi sıkı sıkı örtün fırtına dininceye kadar dışarı çıkmayın.:D:D

olayın iyi tarafından bakın
kaç kişi kum fırtınası görmüştür ki?
şahsen ben görmedim ve çok isterdim ...:)

Bende hep merak etmişim:KK53: ..ağzımın payını geçen kurban bayramında aldım :110:Mardin'deyken Suriye den kum kalkti.. görüntüsü gerçekten çok farklı ama etkisi günlerce geçmedi, en son yağmur yağdı.. her yer çamura döndü. Felaket:KK57:

Back
X